Kloboučky Silverette - máte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.12.18 17:11

Kloboučky Silverette

Zdravím ženy, chtěla bych se Vás zeptat zda některá z Vás má zkušenosti se stříbrnými kloboučky Silverette. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
28.12.18 20:28

Já mám, fungují superne. Prilozila jsem pri rozkousanych bradavkach 2× a bylo mi lip. Hrozne jsem z kojeni mela strach, ptz s prvnim synem jsem mela strasne ragady a chtela kojeni ukoncit. Tehda jsem kloboucky neznala a trpela jsem fakt strasne :roll: u druheho jsem prikladala hydrogelove polstarky prvnich 14 dni, ty celkem pomahaly, ale jak jsem dala kloboucky, tak to bylo pri druhem kojeni uz znatelny rozdil. Mmch uz je nepotrebuji, kdyby mel nekdo zajem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.1.19 21:23

Zdravim zenusky, kloboucky pouzivam a jsem s nima moc spokojena. Nosim je porad, dokud kojim. Rozhodne funguji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.5.19 22:07

Pokud někdo váháte :think: s koupí, neváhejte :palec:
Já trpěla 4 měsíce a pak na radu laktační poradkyně jsem pořídila a po týdnu úleva a už přes měsíc mám klid. Ani tomu nemůžu uvěřit, že mi něco zabralo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.7.19 19:13

Ahojky, oživují diskuzi, má někdo čerstvou zkušenost? díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.19 23:59

@Ajaalka nedávno jsem řešila problémy a zachránilo mi to kojení do dnes a od té doby jsem bez problémů. A to jsem tomu šanci nedávala a byla pomalu na cestě do obchodu pro UM. :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
16.8.21 10:55

Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat.. jsou nějaké velikosti kloboučků? Mám celkem malé bradavky, tak jestli to musí jakože nějak naléhat? :lol: v prosinci čekám druhé miminko.. u prvního kojení nevyšlo jen sem odstrikavala, tak teď chci byt na vše připravená a konečně normálně kojit. Na začátku u nás totiž úplně selhala technika, takže moje bradavky byly opravdu v hrozném stavu a tyhle kloboučky vidím opravdu jako super věc. :)
A nemá třeba už někdo doma nevyužité? Koupila bych. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.8.21 11:47

@maxulka17 mám doma. Standart velikost. Používala jsem hodně u první a zachránilo mi to kojení. U druhého dítka v podstatě vůbec, bradavky už byly navykle a kluk uměl sát narozdil od dcerky. Prodám za tisíc včetně doručení do zásilkovny nebo poštou doporučené. Foto do sz pošlu, jestli chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová