Kluci chodí ve školce "na holčičky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
24.9.12 22:18

Chápu to. můj chlap taky čůrá v sedě a syna k tomu povedu taky. vedí mi ta rozstříkaná moč :poblion:

nevím proč by pro chlapy mělo být močení v sedě méně zdravé. my ženy taky močíme v sedě a procentuálně nemáme víc močové kameny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
24.9.12 22:21

@Táta Pavel :-).Moje dcera (5let) si v létě taky stěžovala, že by chtěla mít šuldu jako brácha (3roky),že chce čůrat ve stoje. Když lítala nahá po zahradě, zkoušela to a počůrala si nohy:-). Nicméně šuldu chce stále.
Omlouvám se za výraz „šulda“, takhle si ho pojmenoval kluk, když se učil mluvit :oops:, už jsme u toho zůstali :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.9.12 22:26

Mě to nedá - můj EX manžel taky čůral v sedě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.9.12 22:34

Ja teda ucim syna radsi sedat neb se malokdy trefi :-) ale ma to nastridacku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
24.9.12 22:53

Přijde mi to naprosto v pořádku, u nás doma je to stejně a i v mnoha rodinách s chlapečky a chlapy co znám. Nemíním utírat pocákanou podlahu a ošplíchané zdi, ono se to odráží fakt daleko :nevim: Podle mě ne naprosto v pořádku, že si chlap doma na čisté WC sedá i na malou. Něco jiného jsou špinavé veřejné záchodky, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
24.9.12 22:54

Asi to zavedu doma, jelikož umávat denně wc a okolí už mě fakt nebaví :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
24.9.12 22:57

Jo a ještě vsuvka, ten bejvalej se po čůrání v sedě i utíral :palec: Muj současnej chlap čůrá klasicky a občas najdu na zemi kapku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.12 23:04
@paola white píše:
Chápu to. můj chlap taky čůrá v sedě a syna k tomu povedu taky. vedí mi ta rozstříkaná moč :poblion:nevím proč by pro chlapy mělo být močení v sedě méně zdravé. my ženy taky močíme v sedě a procentuálně nemáme víc močové kameny…

ale my ženy nemáme prostatu ani pinďoura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
24.9.12 23:16

Náš malý čůrá tak i tak, jak má zrovna náladu. Takže bych to nijak neřešila, kdyby teda kvůli tomu malý třeba neměl nějaký blok. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
24.9.12 23:28
@mahdalka píše:
Jo a ještě vsuvka, ten bejvalej se po čůrání v sedě i utíral :palec:

Můj chlap dělá to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.9.12 23:34
@Gina108 píše:
ale my ženy nemáme prostatu ani pinďoura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak pokud jsem při anatomii dávala pozor močové kameny vznikají v močovém měchýři a ne v prostatě nebo pinďourovi… a tlak na močák při sezení by měl být u obou pohlaví stejný ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
24.9.12 23:42

Můj chlap čůrá vsedě, prostě je tak z domu naučený. A když jsem to zjistila a ptala jsem se na to, bylo mi sděleno, že do pisoáru ve stoje, do záchodu vsedě, že to je přeci „normální“. Syna to budu učit asi taky tak.
O tom, že čůrání vsedě je pro chlapy zdravější, mi říkala jedna zdravotní sestra, prý to souvisí s kličkama močové trubice a vsedě se to vyprázdní lépe, takže by tam měl být i důvod zdravotní.
Závěr: „na holčičky“ mi nepřijde výmysl uklízečky, ale přijde mi to „normální“. Kde je pisoár, tam asi chlap stojí, kde není, tam sedí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.12 23:45
@paola white píše:
tak pokud jsem při anatomii dávala pozor močové kameny vznikají v močovém měchýři a ne v prostatě nebo pinďourovi… a tlak na močák při sezení by měl být u obou pohlaví stejný ne? :think:

Uff, netroufám si se tu s tebou pouštět do anatomických disputací :think: Přijde mi logické to, co našla Valkil. Tak asi ta prostata jinak působí na moč. trubici v sedě a jinak ve stoje. Co já vím? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.9.12 23:47

Když si představím, jak asi dovedou zdojit nezkušení chlapečci záchody, tak se uklízečkám nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.9.12 23:47

@Gina108
jako mám z toho brouka v hlavě… :lol: mě to připadá jako kdyby to vymyslel nějakej chlap co si nechce sedat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin