Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ponk máme plastovy, bavil ho chvilku, než zjistil, že toho tou pilou moc nepřízeň
a vrtačka je lepší ta tatovo…
U nas frčí jeřáby, odtahovky, traktory a bagry jinak nic moc…puzzle, kreslící tabule
@zichisek Kluk si dlouhodobě vyhraje s vláčkodráhou, duplem (musí to mít teda kolečka) a balonem. Občas vytáhne nějakou hrací hračku (zpívající plyšák, knížka, hrací stoleček), ale dlouho u toho nevydrží. Na ven plastová motorka a velká auta na písek (bagr, traktory s návěsem, náklaďáky). V poslední době občas skládá z dřevěných kostek.
Vkládačky a jiné „rukodělné“ hračky ho zatím nezajímají.
Tak to si s radostí počkám na odpovědi, ten ponk chci zrovna kupovat pod stromeček
Jinak budu určitě kupovat vlackodrahu, dřevěné pexeso a domino s krteckem a dal tak nějak tápu ![]()
U nás jsou to pořád dokola jen auta a vláčky. Malého snad nic jiného ani nezajímá. ![]()
Jinak občas ještě vezme na milost právě to Duplo, magnetickou tabulku, vodové barvy, knížky, ale to je všechno unisex… ![]()
A auta u nad frci jak u 3 letého, tak i u 17ti měsíčního, nejraději mají popelářské auto ![]()
@Ivaneska Myslíš, že toho 17 měsíčního bude v nejbližší době bavit to dřevěné pexeso a domino? Mě by se to sice líbiolo, ale kluka nebere ani dřevěná vkládačka, takže pochybuji, že by si s tím teď hrál. Takže s koupí asi ještě několik měsíců počkám, ať se mi to tu neválí. ![]()
@lovesmile jj, objevila jsem ho včera náhodou, ty papírové už jsou u nás zničené ![]()
U syna vedou už delší dobu autíčka (teď má 3,5 roku). Jestli mohu doporučit značku, podívejte se na autíčka Bruder. Teď jsem objednavala další k Vánocům a jsou fakt krásná i když dražší…
@Ivaneska Však právě, ty papírové jsou naprd. Měli jsme jich několik a hlavně se mi nechtělo nikdy uklízet, když bylo po celém bytě.
Tohle je super, určitě pořídím. ![]()
@Svistice tak Domino ho určitě bude bavit, obzvlášť když bude s krteckem, pexeso bude spíš pro 3 letaka, ale časem ho určitě využije i ten mladší, on je hodne šikovný a chytrý, velice rychle chápe co se po něm chce
Je i motoricky na svůj věk hodně napřed.
Jo a ještě budu kupovat dřevěné navlekaci korálky, snad nebudu chodit a sbírat je po celém bytě
Objevila jsem i elektronickou knihu se zvířátky a u té tápu, zda to bude děcka vůbec bavit ![]()
U nás jedou hlavně traktory a vozidla od značky bruder. Prvního dostal na roce a půl a drží dodnes. S tím si hraje pořád. Ponk by byl u nás zbytečnej, mnohem víc ho zajímalo skutečné nářadí. Letos dostane už takové lepší autíčko na vysílačku. Velkou radost mu udělalo kolečko (kortouč) když byl malej, že mohl vozit písek.
U nas tez je v kurzu opravdove naradi. Takze spis poridit opravdovy maly aku sroubovak, baterku… Jinak bagry, traktory a vlacky uspech maji. Popelari take, potom co je okoukal v realu. Ze vseho si udela cistici vuz. Vcera si jej udelal z valecku na malovani. Uz hodne dlouho leti pokladna, tu ma detskou. Jinak naradi a nadobi, vc. surovin musi byt opravdove ![]()
Ahoj, vím, že na dárky je tu milion diskuzí. Mě by zajímalo s čím vyloženě klučičím si hrají vaši kluci?
Máme čtyřletou holku, po ní spoustu hraček holčičích i unisex jako duplo, vláčkoráha apod.
A tápu, co pořídit synovi, teď má 16.měsíců, ale i do budoucna.
Hrají si vaši kluci třeba s takovým tím výrobním ponkem a nářadím? A je lepší dřevěné nebo plastové? a nářadí?
Prosím o tipy, ideálně od toho roku a půl do čtyř let