Klučičí dárky, s čím si bude hrát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13765
2.11.14 13:16
@zichisek píše:
Tak ty auta od Bruder vypadají suprově. Líbí se mi ti hasiči :palec:
Je to odolné? Nezničí to hned skoro dvouleťák?
Přijde mi to takové propracované tak bych nerada aby to potvora hned polámal :cert:

My máme ty auta takový kompaktní, samozřejmě lišta od kombajnu nebo různé bagry, vyorávače brambor jsou křehčí. Ale u náklaďáku a landroveru jsem vyndala dveře, dají se sundat zrcátka a ty auta vydrží hodně, máme je cca 2-3 roky a nic jim není, landrover má ulomený kus nárazníku, ale jinak nic. A to občas odněkud spadnou, někdy na nich sedí atd. Takže je to o výběru, ale podle mně vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
3.11.14 09:10

Nasi kluci maji plastovy naradi - sami si s tim nehrajou vubec. Akorat kdyz tatinek nekde neco montuje, tak si pro to dojdou a chteji mu pomahat. Ale ze by si vzali treba kladivko a „spravovali“ si s tim auto, to teda ne.
Z tech klasicky klucicich u nas jednoznacne vedou zemedelsky stroje a hasici. Vse kupujeme od Brudera. Par mensich kousku se z toho uz odlomilo, ale jinak se mi zda, ze ty hracky vydrzej hodne. Pak si taky hodne vyhrajou s modely aut od firmy Siku - ty jsou teda vetsinou malinky, ale jsou kovovy - z tech neodpadlo jeste nic.
Moc si vyhrajou s magnetickou stavebnici Smartmax - mame od toho i nejaky dily, z kterych jdou sestavit auticka. Letos jsem nasla i sadu teto stavebnice, ktera ma byt jako kulickodraha - tu jsme poridili k letosnim vanocum, tak to jeste nevim, jakej to bude mit ohlas. Ty magnety i koule na spojovani jsou fakt veliky, takze clovek nemusi mit strach, ze to spolknou.
Drevena vlackodraha je taky v kurzu neustale.
No a pastelky do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
3.11.14 09:17

Jo a jeste jsem si vzpomela - nekolik kamaradek mi radilo, ze jejich kluci si hodne hrali s montovaci stavebnici Meccano - pro takhle maly prcky je serie kids and play http://www.heureka.cz/?…. U nich to pry melo ohromny uspech. Ja jsem pro nase kluky vybrala montovaciho draka http://www.prozani.cz/…play-drak-kp a dodnes si s tim nehraje ani jeden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný