Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co třeba požádat nějakého kamaráda, který je diskrétní a dá se mu věřit, aby se s ním začal bavit? Třeba by zjistil o něco víc ![]()
první věc je, dát jeho jméno do googlu. člověk by se někdy divil, co najde ![]()
potom známosti na policii - nejlépe kriminálka. A nebo soukromý detektiv. Řešila jsem obdobnou věc u své sestry, když si našla šamstra na netu a ten jí lákal na schůzku. Člověk daného jména se nikdy nenarodil a adresa neexistovala. Hlavně to chce zachovat klid. Třeba se ti s úsměvem povede nachytat ho našvestkách a třeba má svůj důvod, proč o rodičích nemluví a proč spálil mosty
nemusí to být hned kriminálník. Je to těžký, ale tvůj strach chápu.
Ahoj,
uvazovala jsi o moznosti, ze je to treba kluk z detskeho domova, ktery ma blok ze sve minulosti??? Jeden podobny pripad znam osobne, je to kamarad a zlaty kluk.
Pro tvuj klid me z patra napada, zda je mozne si overit totoznost, ze jmeno/c.OP skutecne existuje a zda je mozne ziskat napr. vypis z rejstriku trestu - jinak nevim.
Na druhou stranu, vzdy kazdy zije svuj zivot a ma pravo na sve soukromi a rozhodnuti.
Určitě si o tom klukovi nemůžeš zjistit víc pokud neznáš nějakou jeho blízkou osobu,která o něm něco ví..
A taky přece že když lže,neznamená,že je špatnej ale třeba se o tom prostě nechce bavit nebo v minulosti prožil něco špatnýho třeba právě s rodinou
Těžko říct ![]()
Přiznám se, že by mi to taky bylo divné… tyhle údaje zjistíš v Centr. evidenci obyvatel, mají ji na úřadech a soudech, policii… ale je to nelegální
se v tom jen tak hrabat…
Šlo by projít všechno možné na netu, dle bývalého bydliště a ročníku zjistit třeba přes net lidi, kteří ho znají…
Možná chce začít znova a nerýpat se v čemkoliv, co se stalo, ale myslím, že aspoň sestře by se svěřit měl…
Přesně takto bloudí můj exmanžel, působí velmi seriózně, holky či ženy si ho rovnou nastěhují do bytu, vzorně chodí do práce, pečlivě se stará o celou rodinu, to vydrží i měsíce. Pak ukradne na co přijde v rodině i práci, přesune se na druhou stranu republiky a začne znova.
Kde toto zjistit neporadím, já ho našla přes facebook, hledala jsem ho proto, že mi neplatí alimenty. Má tam i pár lidí, kteří vědí o hromadě jeho podvodů. Jestli se ti ho tam podaří najít, třeba ti někdo něco z jeho minulosti něco prásne. Nebo na spolužácích, zadáš jeho jméno a město, kde chodil do školy, do třídy vstoupíš jako host a poptáš se co o něm vědí, že ho třeba hledáš, protože si se do něj zamilovala.
A nemůže být z dětského domova? A jen se stydí to přiznat a mluvit o tom?
A jinak bych Googlila, použila FB atd.
EDIT: Ehm, nejdřív „radím“ a až pak čtu ostatní…
![]()
ježiši, jako bys psala o mém bývalém, taky mi to takhle tvrdil, ale časem jsem na na všechno přišla.
Doufám, že se nejmenuje Martin a není od Ostravy ![]()
ZAKLADATELKA
Moc dekuji za odpovedi a tem,ktere me chapou
.
Neni z detskeho domova,kdybych napsala vse,muzu byt prozrazena,tak se omlouvam.
Na FB je,ale ten si zalozil ted nedavno se sestrou.Ma tam pratele akorat co maji spolecne.Jinak ma zamknuty profil a zadosti o pratelstvi musi potvrdit,takze kdyz se s nekym z minulosti nechce bavit,odmitne pratelstvi a nikdo nic nevi.
Google jsem dala a nic
.
Chapu jeho soukromi,ale ona nic moc o nem nevi ani sestra a nechava to tak,je zamilovana a nevidi to tak,jako ja (treba nesrovnalosti v jeho odpovedich),neuvedomuje si,ze treba na stejnou otazku odpovidal pred par dny jinak.
Spoluzaky jsem dala,ale ja ani nevim odkud poradne je,takze mam smulu.
Fidla,moc dekuji za nabidku asi se ozvu a snad me pak neprasknes
,pak bych musela prasknout do bot ja,ale z domova
.
Januliiik píše:
ježiši, jako bys psala o mém bývalém, taky mi to takhle tvrdil, ale časem jsem na na všechno přišla.
Doufám, že se nejmenuje Martin a není od Ostravy
Ne,ne
,ale koukam,ze jich je teda hodne.
Ono někdy opravdu může být člověk v životě sám.Kamarádka po rozvodu takto potkala nyní již manžela.Rodiče už neměl,byl jedináček,snad nějaká jedna vzdálená tetička,se kterou se jako rodina nestýkali.Takže byl rád,že se setkali a mají spolu již 10-ti letého syna.
Ale větší pravděpodobnost je,že je v jeho minulosti něco,s čím se nechce pochlubit.
Jedna naše pacientka si takto našla přítele,sama měla tři děti,byli spolu šťastný-a za rok či dva se zjistilo,že on zneužíval její dceru,které nebylo ani 10 let.Byl to pro ní šok a nikdo by to do něj neřekl.A když začalo vyšetřování,tak se zjistilo,že toto nebyl jeho první škraloup.
Jako ze bych tady zalozila na emiminu diskusi, kdo byl ten anonym co ma v rodine tajemneho pribuzneho
![]()
SZ proto, ze nechci a nepotreuji reklamu ![]()
Já bych do toho nešťourala, já bych měla strach
pokud nic nezjistíš, budeš v pohodě, ale co když zjistíš něco fakt špatného? Pokud to pak budeš říkat sestře, může se ti to vymstít
něco podobného jsem zažila a nepřeju ti, nikomu, abys zažila to, co já!!!
Ahoj,predem se velice omlouvam za anonym,nemuzu psat pod nickem,urcite pochopite
.
K nam do rodiny se pristehoval mlady kluk,zije se setrou.Je hodny,pracovity,chodi normalne do prace,po tehle strance zadny problem.
Jenze je z jineho konce republiky a tvrdi,ze nema rodice ani vubec zadnou rodinu,rodice pry zemreli.Tety,stryce,sourozence,babicky,no proste nikoho.O minulosti se nechce moc bavit,vyhyba se odpovedim.
Nevim,ale mam z neho divny pocit,jako kdyby lhal.Sestra je bohuzel magnet na pruserare,podvodniky,tak jiste me pochopite,ze mam starost.Nikomu z rodiny jsem nic nerekla,mlcim,ale proste me to zere,nechci,aby sestra zase naletela.Tak se ptam,zda je mozne si nekde zjistit o tom cloveku vic.Je to asi blba otazka,myslim si,ze asi ne,ale kdyby nahodou nekdo neco vedel,byla bych moc rada.Dekuji