Kluk bez minulosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.6.11 14:25

Kluk bez minulosti

Ahoj,predem se velice omlouvam za anonym,nemuzu psat pod nickem,urcite pochopite :kytka: .
K nam do rodiny se pristehoval mlady kluk,zije se setrou.Je hodny,pracovity,chodi normalne do prace,po tehle strance zadny problem.
Jenze je z jineho konce republiky a tvrdi,ze nema rodice ani vubec zadnou rodinu,rodice pry zemreli.Tety,stryce,sourozence,babicky,no proste nikoho.O minulosti se nechce moc bavit,vyhyba se odpovedim.
Nevim,ale mam z neho divny pocit,jako kdyby lhal.Sestra je bohuzel magnet na pruserare,podvodniky,tak jiste me pochopite,ze mam starost.Nikomu z rodiny jsem nic nerekla,mlcim,ale proste me to zere,nechci,aby sestra zase naletela.Tak se ptam,zda je mozne si nekde zjistit o tom cloveku vic.Je to asi blba otazka,myslim si,ze asi ne,ale kdyby nahodou nekdo neco vedel,byla bych moc rada.Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.6.11 14:30

A co třeba požádat nějakého kamaráda, který je diskrétní a dá se mu věřit, aby se s ním začal bavit? Třeba by zjistil o něco víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
7.6.11 14:32

první věc je, dát jeho jméno do googlu. člověk by se někdy divil, co najde :wink:
potom známosti na policii - nejlépe kriminálka. A nebo soukromý detektiv. Řešila jsem obdobnou věc u své sestry, když si našla šamstra na netu a ten jí lákal na schůzku. Člověk daného jména se nikdy nenarodil a adresa neexistovala. Hlavně to chce zachovat klid. Třeba se ti s úsměvem povede nachytat ho našvestkách a třeba má svůj důvod, proč o rodičích nemluví a proč spálil mosty :think: nemusí to být hned kriminálník. Je to těžký, ale tvůj strach chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 14:33

Pisni SZ, muzu pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
7.6.11 14:34

Ahoj,

uvazovala jsi o moznosti, ze je to treba kluk z detskeho domova, ktery ma blok ze sve minulosti??? Jeden podobny pripad znam osobne, je to kamarad a zlaty kluk.

Pro tvuj klid me z patra napada, zda je mozne si overit totoznost, ze jmeno/c.OP skutecne existuje a zda je mozne ziskat napr. vypis z rejstriku trestu - jinak nevim.

Na druhou stranu, vzdy kazdy zije svuj zivot a ma pravo na sve soukromi a rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
7.6.11 14:36

Určitě si o tom klukovi nemůžeš zjistit víc pokud neznáš nějakou jeho blízkou osobu,která o něm něco ví..
A taky přece že když lže,neznamená,že je špatnej ale třeba se o tom prostě nechce bavit nebo v minulosti prožil něco špatnýho třeba právě s rodinou
Těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 14:39

Přiznám se, že by mi to taky bylo divné… tyhle údaje zjistíš v Centr. evidenci obyvatel, mají ji na úřadech a soudech, policii… ale je to nelegální :-) se v tom jen tak hrabat…

Šlo by projít všechno možné na netu, dle bývalého bydliště a ročníku zjistit třeba přes net lidi, kteří ho znají…

Možná chce začít znova a nerýpat se v čemkoliv, co se stalo, ale myslím, že aspoň sestře by se svěřit měl…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.11 14:40

Přesně takto bloudí můj exmanžel, působí velmi seriózně, holky či ženy si ho rovnou nastěhují do bytu, vzorně chodí do práce, pečlivě se stará o celou rodinu, to vydrží i měsíce. Pak ukradne na co přijde v rodině i práci, přesune se na druhou stranu republiky a začne znova.
Kde toto zjistit neporadím, já ho našla přes facebook, hledala jsem ho proto, že mi neplatí alimenty. Má tam i pár lidí, kteří vědí o hromadě jeho podvodů. Jestli se ti ho tam podaří najít, třeba ti někdo něco z jeho minulosti něco prásne. Nebo na spolužácích, zadáš jeho jméno a město, kde chodil do školy, do třídy vstoupíš jako host a poptáš se co o něm vědí, že ho třeba hledáš, protože si se do něj zamilovala.

• Citovat
  • Upravit
8911
7.6.11 14:49

A nemůže být z dětského domova? A jen se stydí to přiznat a mluvit o tom?

A jinak bych Googlila, použila FB atd.

EDIT: Ehm, nejdřív „radím“ a až pak čtu ostatní… :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
7.6.11 14:58

ježiši, jako bys psala o mém bývalém, taky mi to takhle tvrdil, ale časem jsem na na všechno přišla.
Doufám, že se nejmenuje Martin a není od Ostravy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.11 15:05

ZAKLADATELKA

Moc dekuji za odpovedi a tem,ktere me chapou :kytka: .
Neni z detskeho domova,kdybych napsala vse,muzu byt prozrazena,tak se omlouvam.
Na FB je,ale ten si zalozil ted nedavno se sestrou.Ma tam pratele akorat co maji spolecne.Jinak ma zamknuty profil a zadosti o pratelstvi musi potvrdit,takze kdyz se s nekym z minulosti nechce bavit,odmitne pratelstvi a nikdo nic nevi.
Google jsem dala a nic :cry: .
Chapu jeho soukromi,ale ona nic moc o nem nevi ani sestra a nechava to tak,je zamilovana a nevidi to tak,jako ja (treba nesrovnalosti v jeho odpovedich),neuvedomuje si,ze treba na stejnou otazku odpovidal pred par dny jinak.
Spoluzaky jsem dala,ale ja ani nevim odkud poradne je,takze mam smulu.
Fidla,moc dekuji za nabidku asi se ozvu a snad me pak neprasknes :lol: ,pak bych musela prasknout do bot ja,ale z domova :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.11 15:05
Januliiik píše:
ježiši, jako bys psala o mém bývalém, taky mi to takhle tvrdil, ale časem jsem na na všechno přišla.
Doufám, že se nejmenuje Martin a není od Ostravy :-D

Ne,ne :lol: ,ale koukam,ze jich je teda hodne.

• Citovat
  • Upravit
8935
7.6.11 15:22

Ono někdy opravdu může být člověk v životě sám.Kamarádka po rozvodu takto potkala nyní již manžela.Rodiče už neměl,byl jedináček,snad nějaká jedna vzdálená tetička,se kterou se jako rodina nestýkali.Takže byl rád,že se setkali a mají spolu již 10-ti letého syna.

Ale větší pravděpodobnost je,že je v jeho minulosti něco,s čím se nechce pochlubit.
Jedna naše pacientka si takto našla přítele,sama měla tři děti,byli spolu šťastný-a za rok či dva se zjistilo,že on zneužíval její dceru,které nebylo ani 10 let.Byl to pro ní šok a nikdo by to do něj neřekl.A když začalo vyšetřování,tak se zjistilo,že toto nebyl jeho první škraloup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.6.11 15:23

Jako ze bych tady zalozila na emiminu diskusi, kdo byl ten anonym co ma v rodine tajemneho pribuzneho :lol: :lol: :lol:
SZ proto, ze nechci a nepotreuji reklamu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.6.14 09:26

Já bych do toho nešťourala, já bych měla strach :( pokud nic nezjistíš, budeš v pohodě, ale co když zjistíš něco fakt špatného? Pokud to pak budeš říkat sestře, může se ti to vymstít :( něco podobného jsem zažila a nepřeju ti, nikomu, abys zažila to, co já!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová