Klusovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59388
23.7.18 21:01

mne přijdou že se zbláznili oba dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.18 21:06
@Russet píše:
Nejmenuješ se Tamara? ;)

Ta nebude ztrácet čas na EM. Potřebuje totiž denně uložit na Instagram další fotografii svých odhalených dásní a fotografii každého rodinného pšouku, aby byli na očích a nezapomnělo se na ně. Prezentaci samotného TK chápu, PR k jeho práci patří.Proč se však všude sebeprezentuje jeho bezvýznamná afektovaná sluníčková žena, to nechápu.A k tomu nepochybně její patrně denní telefonáty do bulváru, aby ten Instagram, nedejbože, nepřehlédli :zed: .Proč snaživě ukazuje své zlomeniny, kojná prsa a rodinné štěstí?Koho tato nicka, která pouze vyvdala jméno, zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.7.18 21:10
@Burj Chalifa píše:
Ta nebude ztrácet čas na EM. Potřebuje totiž denně uložit na Instagram další fotografii svých odhalených dásní a fotografii každého rodinného pšouku, aby byli na očích a nezapomnělo se na ně. Prezentaci samotného TK chápu, PR k jeho práci patří.Proč se však všude sebeprezentuje jeho bezvýznamná afektovaná sluníčková žena, to nechápu.A k tomu nepochybně její patrně denní telefonáty do bulváru, aby ten Instagram, nedejbože, nepřehlédli :zed: .Proč snaživě ukazuje své zlomeniny, kojná prsa a rodinné štěstí?Koho tato nicka, která pouze vyvdala jméno, zajímá?

No, ty dásně má pořádně vidět. Ale děti mají roztomilé. Já je tak nějak neřeším. Rozhodně bych k nim jako sousedka nechodila na kafe, na mě jsou trochu moc jiní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 21:13

@Burj Chalifa proč do mě šiješ když máš evidentně stejný názor jako já? anonymitu jsem odůvodnila v poslední větě :kytka: zakl.

• Citovat
  • Upravit
36504
23.7.18 21:15
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa proč do mě šiješ když máš evidentně stejný názor jako já? anonymitu jsem odůvodnila v poslední větě :kytka: zakl.

nešiju, jen ten anonym mě trochu zarazil.Omlouvám se.A jsem ráda, že máme naráz a pohled stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
23.7.18 21:15

Klusovym fandim, ztotoznuji se s jejimi nazory, mam rada jeho hudbu, deticky maji rozkosne. Na zivot mam podobny nahled. A jsem rada, ze „ma koule“ jako jeden z mala z umelecke branze a prezentuje sve politicke smysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
23.7.18 21:19

asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to :jazyk:.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“ :) .Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.7.18 21:21
@prokr píše:
asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to :jazyk:.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“ :) .Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“ :pankac:

Ale ten Klus jí na to skočil. Nemusí si nic vyčítat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 21:21
@prokr píše:
asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to :jazyk:.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“ :) .Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“ :pankac:

ona kdysi byla v nějaké pěvecké soutěži a pamatuju si, že byla dost průměrná a afektovaná, takže když jsem zjistila že to je nová Klusová tak jsem čuměla jak se najednou projevovala sluníčkově
a přebrala ho o mnoho krásnější Terezii Kovalové, která pak o Tamaře řekla svou verzi do novin a já jí to věřím.. pěkný podraz od kámošky no

• Citovat
  • Upravit
53518
23.7.18 21:23
@Anonymní píše:
ona kdysi byla v nějaké pěvecké soutěži a pamatuju si, že byla dost průměrná a afektovaná, takže když jsem zjistila že to je nová Klusová tak jsem čuměla jak se najednou projevovala sluníčkově
a přebrala ho o mnoho krásnější Terezii Kovalové, která pak o Tamaře řekla svou verzi do novin a já jí to věřím.. pěkný podraz od kámošky no

Já tu Kovalovou ani nezaregistrovala. Myslela jsem, že před Tamarou měl Ewku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 21:27
@Russet píše:
Já tu Kovalovou ani nezaregistrovala. Myslela jsem, že před Tamarou měl Ewku :oops:

ona nepotřebovala si dělat jméno na jeho osobě, je dost známá svým talentem, nepotřebuje být madam Klusová, alespoň tak to popisovala… každopádně ho seznámila s Tamarou a pak už to jelo, ale tak pro ni dobře, on stejně pak zmagořil

• Citovat
  • Upravit
18001
23.7.18 21:32

Jane? 8o :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
23.7.18 21:34

prostě ten net šíří zlo a nenávist, nemůžu si pomoct :think: asi se jdu radši kouknout na tamařin profil, aby mi to trochu oblažilo seeerdce :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 21:35
  • Citovat
  • Upravit
5593
23.7.18 21:37

To je ovšem naprostá pravda.I někteří muži to „dokážou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat