Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Nejmenuješ se Tamara?
Ta nebude ztrácet čas na EM. Potřebuje totiž denně uložit na Instagram další fotografii svých odhalených dásní a fotografii každého rodinného pšouku, aby byli na očích a nezapomnělo se na ně. Prezentaci samotného TK chápu, PR k jeho práci patří.Proč se však všude sebeprezentuje jeho bezvýznamná afektovaná sluníčková žena, to nechápu.A k tomu nepochybně její patrně denní telefonáty do bulváru, aby ten Instagram, nedejbože, nepřehlédli
.Proč snaživě ukazuje své zlomeniny, kojná prsa a rodinné štěstí?Koho tato nicka, která pouze vyvdala jméno, zajímá?
@Burj Chalifa píše:
Ta nebude ztrácet čas na EM. Potřebuje totiž denně uložit na Instagram další fotografii svých odhalených dásní a fotografii každého rodinného pšouku, aby byli na očích a nezapomnělo se na ně. Prezentaci samotného TK chápu, PR k jeho práci patří.Proč se však všude sebeprezentuje jeho bezvýznamná afektovaná sluníčková žena, to nechápu.A k tomu nepochybně její patrně denní telefonáty do bulváru, aby ten Instagram, nedejbože, nepřehlédli.Proč snaživě ukazuje své zlomeniny, kojná prsa a rodinné štěstí?Koho tato nicka, která pouze vyvdala jméno, zajímá?
No, ty dásně má pořádně vidět. Ale děti mají roztomilé. Já je tak nějak neřeším. Rozhodně bych k nim jako sousedka nechodila na kafe, na mě jsou trochu moc jiní ![]()
@Burj Chalifa proč do mě šiješ když máš evidentně stejný názor jako já? anonymitu jsem odůvodnila v poslední větě
zakl.
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa proč do mě šiješ když máš evidentně stejný názor jako já? anonymitu jsem odůvodnila v poslední větězakl.
nešiju, jen ten anonym mě trochu zarazil.Omlouvám se.A jsem ráda, že máme naráz a pohled stejný.
Klusovym fandim, ztotoznuji se s jejimi nazory, mam rada jeho hudbu, deticky maji rozkosne. Na zivot mam podobny nahled. A jsem rada, ze „ma koule“ jako jeden z mala z umelecke branze a prezentuje sve politicke smysleni.
asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to
.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“
.Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“ ![]()
@prokr píše:
asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“
.Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“
Ale ten Klus jí na to skočil. Nemusí si nic vyčítat ![]()
@prokr píše:
asi půjdu poněkud proti proudu,ale neodpustím si to.Paní Tamara je podle mě pěkně promiňte mi ten výraz „vyčůraná“ osůbka,která p.Kluse naprosto bezohledně přebrala svojí kamarádce.Co možná nejrychleji si s ním pořídila dítě…3 děti a nyní si velmi úspěšně hraje na „nevšední a zajímavou“.V jejím vlastním životopise/bez T.Kluse/není opravdu nic,co by se dalo označit za „úspěch“
.Některé ženy to prostě „umí“.Některé ženy to prostě„dokážou“
ona kdysi byla v nějaké pěvecké soutěži a pamatuju si, že byla dost průměrná a afektovaná, takže když jsem zjistila že to je nová Klusová tak jsem čuměla jak se najednou projevovala sluníčkově
a přebrala ho o mnoho krásnější Terezii Kovalové, která pak o Tamaře řekla svou verzi do novin a já jí to věřím.. pěkný podraz od kámošky no
@Anonymní píše:
ona kdysi byla v nějaké pěvecké soutěži a pamatuju si, že byla dost průměrná a afektovaná, takže když jsem zjistila že to je nová Klusová tak jsem čuměla jak se najednou projevovala sluníčkově
a přebrala ho o mnoho krásnější Terezii Kovalové, která pak o Tamaře řekla svou verzi do novin a já jí to věřím.. pěkný podraz od kámošky no
Já tu Kovalovou ani nezaregistrovala. Myslela jsem, že před Tamarou měl Ewku ![]()
@Russet píše:
Já tu Kovalovou ani nezaregistrovala. Myslela jsem, že před Tamarou měl Ewku
ona nepotřebovala si dělat jméno na jeho osobě, je dost známá svým talentem, nepotřebuje být madam Klusová, alespoň tak to popisovala… každopádně ho seznámila s Tamarou a pak už to jelo, ale tak pro ni dobře, on stejně pak zmagořil
prostě ten net šíří zlo a nenávist, nemůžu si pomoct
asi se jdu radši kouknout na tamařin profil, aby mi to trochu oblažilo seeerdce
![]()