Klusovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
23.7.18 19:29

Za co, pane bože, za co? :)

A v mém životě se mi potvrdilo, že lidé, kteří používají slova - lidičky, srdcař/ka, bojovník … jsou falešní až na půdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.7.18 19:30

To jak je nekonečně stastna me obcas nutí se zastavit a zamyslet se. Možná že to tak je cití to, zatím nevím a nazor vytvarim. Spíše jsem si všimla že tu nejmladší upřednostňuje v příspěvcích, fotky akce. Pak občas druhá dcera a syn vůbec, jako by ho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 19:32

já právě hlavně nerozumím tomu, jak se snaží šířit lásku, žít v harmonii, ekologicky, žijou prý všichni v jednom pokoji, ale zároveň je tak aktivní na soc. sítích, sdílí opravdu každý prd i když je obohacen o tisíc sluníčkových věcí a pak vypustí takovou věc, chápu, že Klus tam nejede z toho přesvědčení, ale zdá se mi to dost přehnané urážet všechny kteří tam šli, já sama jsem tam nebyla ale nikdy by mě nenapadlo nejít tam kvůli Babišovi, protože je jeho firma jeden ze spousty sponzorů :roll:

a teď ještě to strašně módní „chci cirkus bez zvířat“, samozřejmě že tam ještě psalo tisíc veganů ať tedy netýrá ani ona zvířátka tím že je jí a ona samozřejmě psala že je nejí, že jí to tělo samo řeklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 19:36

nejlepsí je vypnout e-mimino a jít dělat něco smysluplného. Bez se treba projít jelikoz ti to leze na mozek uz :zed: Prej ze odsuzuje? Ona jen nebude podporovat to co ji nenaplnuje a kdyby jsi byla inteligentní a moudrá tak ti dojde ze nebyt takových lidí jako je ona tak by nase planeta byla už nekde v prd..... Je mi líto lidí co nemají co na práci a písou tady takový diskuze který nikam nevedou a pritom se cpou u pocitace chipsama a salamem. Tak s chutí do toho! Byla chyba jít se sem podívat a už emimino nikdy nenavstivim protoze tu je jen kupa lidí co zavidi a snazi se byt ,,vlastne nejchytrejsi na svete". Mejte se a smejte se a vypnete ten pocitac a jdete delat neco uzitecneho, treba precist ditkum pohadku. Caute :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2813
23.7.18 19:38

Podle mne jsou nektere její názory castecne póza a castecne zije ve svem slunickovem láskou zalitem světe. Mam jednu podobnou známou na FB, také každou chvíli vkládá podobne „odusevnele“ komentáře.Když se nad nimi člověk zamysli, zjistí, že jsou to z většiny prazdne fráze doslova o ničem. Zkratka hov.no zabalene do krásného balíčku. :mrgreen: Spousta lidi se nad nimi rozplývá, jak je dotycna úžasná, krasna, jakou ma uzasnou rodinu, likujou ji to jak o závod. Normalni smrtelník to podle me nevydrží nijak dlouhodobe sledovat. Dokonce mě ten její profil donutil k urcite sebereflexi - říkala jsem si, jestli není problém ve mně, jestli na tu její dokonalost nezarlim, když ji to „nezeru“. Ujistila jsem se, že není. Jen nejsem ovce:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 19:42
@Anonymní píše:
nejlepsí je vypnout e-mimino a jít dělat něco smysluplného. Bez se treba projít jelikoz ti to leze na mozek uz :zed: Prej ze odsuzuje? Ona jen nebude podporovat to co ji nenaplnuje a kdyby jsi byla inteligentní a moudrá tak ti dojde ze nebyt takových lidí jako je ona tak by nase planeta byla už nekde v prd..... Je mi líto lidí co nemají co na práci a písou tady takový diskuze který nikam nevedou a pritom se cpou u pocitace chipsama a salamem. Tak s chutí do toho! Byla chyba jít se sem podívat a už emimino nikdy nenavstivim protoze tu je jen kupa lidí co zavidi a snazi se byt ,,vlastne nejchytrejsi na svete". Mejte se a smejte se a vypnete ten pocitac a jdete delat neco uzitecneho, treba precist ditkum pohadku. Caute :dance: :srdce:

no to jsi tomu dala, o co jsi teď lepší to nevím :) zakl.

• Citovat
  • Upravit
2909
23.7.18 19:42
@Anonymní píše:
nejlepsí je vypnout e-mimino a jít dělat něco smysluplného. Bez se treba projít jelikoz ti to leze na mozek uz :zed: Prej ze odsuzuje? Ona jen nebude podporovat to co ji nenaplnuje a kdyby jsi byla inteligentní a moudrá tak ti dojde ze nebyt takových lidí jako je ona tak by nase planeta byla už nekde v prd..... Je mi líto lidí co nemají co na práci a písou tady takový diskuze který nikam nevedou a pritom se cpou u pocitace chipsama a salamem. Tak s chutí do toho! Byla chyba jít se sem podívat a už emimino nikdy nenavstivim protoze tu je jen kupa lidí co zavidi a snazi se byt ,,vlastne nejchytrejsi na svete". Mejte se a smejte se a vypnete ten pocitac a jdete delat neco uzitecneho, treba precist ditkum pohadku. Caute :dance: :srdce:

A proč ten anonym, hrdino ;) možná by ti čerstvý vzduch taky prospěl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
23.7.18 19:47
@Anonymní píše:

Tak teď jsi mě pobavila.

Je to jako v tom vtipu.

Chlap jde po ulici a vidí na zdi nápis: Kdo to čte je vůl.
Chlap se naštve a připíše: Vůl je ten, kdo píše po zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 19:50

@tininas to jsem nikdy neslyšela ale je to dost výstižné :) zakl.

• Citovat
  • Upravit
23.7.18 19:52

Podle mě je dobrej. Umí si za názorem stát. A ona? Lepší číst, jak se má někdo dobře, než tady furt číst, jak jsou všichni nemožní. Jo a inspiroval mě nebudu kupovat babišovi dobroty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.7.18 19:55
@Anonymní píše:

Nejmenuješ se Tamara? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
23.7.18 20:23

@terinka4444 Přesně tak nějak bych to napsala i ja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
23.7.18 20:52
@Russet píše:
Nejmenuješ se Tamara? ;)

Napadlo mě to samé, že nás anděl poctil svou návštěvou, seřval na tři doby a odfrcel. To by tak nějak sedělo, ne? :lol:

Cpu se avokádem, je to lepší než salámem? :mrgreen: Podle čeho všeho jsou lidi schopni soudit jiné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.7.18 20:55
@Helileli píše:
Napadlo mě to samé, že nás anděl poctil svou návštěvou, seřval na tři doby a odfrcel. To by tak nějak sedělo, ne? :lol:Cpu se avokádem, je to lepší než salámem? :mrgreen: Podle čeho všeho jsou lidi schopni soudit jiné :zed:

Ten salám je možná vyrobený tady. Avokádo k nám dofrčelo asi letadlem (kde se vlastně pěstuje?) a tak je hrozně neekologické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.18 20:59
@Anonymní píše:
Jen na odlehčení od testíků, dušíků apod.
Sledujete Tamaru Klusovou a její názory? Nebo Kluse jak se poslední dobou chová?
Já teda nejsem moc fanoušek instagramu, ale tohle se mi dostalo k rukám a jsem z toho docela v šoku jak jsou někteří úplně fanatičtí. Dostalo mě jak hrozně odsuzují všechny, co se zúčastnili Colours od Ostrava, i vystupující i návštěvníky. Podpora Babiše atd.
Tamara pořád dokola „šíří lásku“ fotí se stokrát denně s dětmi a píše srdceryvné komentáře a pak začne šířit takovou nenávist.
Neberte to nějak zle, jen si nemám s kým o tom popovídat a zajímal by mě pohled ostatních.
Anonymně proto, že jsem pod svým profilem už psala komentář na to téma na FB tak nechci ať se spojí mé jméno se zdejší přezdívkou. Díky za pochopení :kytka:

Nač anonym? Co je Klusovi tak intimního? Nebo se stydíš zeptat pod svým nickem? Nebo jsi sám Klus, Klusová ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová