Řetězec smůly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lalelale
23.7.18 13:56

řetězec smůly

Ahoj holky, tak mě napadlo, měly jste někdy takovou smůlu, až už jste si říkaly, že to snad ani nemůže být pravda? Neříkám, že žiju v permanentním neštěstí, ale když se ohlédnu posledních několik měsíců zpět, tak je to jedna katastrofa za druhou. Ta nejméně pravděpodobná a nejhorší možnost se vždycky stane :zed: Mám pocit, že už se ani neposouvám dál, ale pouze řeším napáchané škody a nemůžu z toho vybřednout. Někdy jde o blbost, co mi jen přidá, jindy o vážnou věc. Vyloženě i v domácnosti se nám rozbíjí věci, které ani nevím, že jde rozbít, přitom nové. Tenhle rok jsem zažila všechno od toho, že nás několikrát vyplavil soused, po rozbité topení v zimě. Dneska najednou odešly vchodové dveře, zasekl se mechanismus. Pak se zjistilo, že vložka je atyp a už se nevyrábí… Mám pocit, že se mi normálně osud směje :lol: čekám, co přijde příště

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
23.7.18 14:24

@Lalelale Jak se rozbíjí věci atd., tak se dá všechno ještě zvládnout. Horší smůla je, když se začne „kazit“ zdraví, vztahy v rodině, atd. Já mám poslední roky bohužel to druhé, ale usmálo se na mě i velké štěstí. Po 3 letech, kdy mi řekli, že nebudu mít nikdy děti, se mi narodil krásný syn. :srdce: Všechno zlé, je na něco dobré. Asi to ten nahoře má tak v plánu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
23.7.18 14:25

V jednom roce jsem přišla o práci, manžel mi oznámil že čeká dítě s jinou, rozvod, a pak následovaly perličky jako dvakrát rozbitý stupačky, vyplavenej byt, rozbitej kotel, Pichla jsem kolo u auta mimo civilizaci… Jooo to byl pekelnej rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
23.7.18 14:28

@Lalelale ono to tak je jak se něco podělá hned se to nabaluje :cert: :cert: ale jednou musí začít být zase lépe. Hledej pozitiva ;) Loni během 2 měsíců 3 velké spotřebiče, napřed že koupíme velký mrazák tak proč ne, jenže týden doma nový mrazák a začala čoudit trouba, nový sporák byl v plánu až někdy únor, březen tak jsem si vybrala nový sporák :mrgreen: už to byl zásah do rozpočtu a ještě říkám manželovi tak ted máme spotřebiče celkem nové a manžel jen neříkej a během pár dní pračka nějaká hlučná a do pár dní konec, těsně po záruce :mrgreen: jenže bez pračky to u nás fakt nejde :lol: Letos klid, jediná větší investice klimatizace a po 2m se ted bude řešit reklamace, fakt super v největších vedrech :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
23.7.18 14:35

no koukám, že zdaleka nejsem sama, taky si zažíváte svoje :hug: kéž by už bylo jedině líp

• Citovat
  • Upravit
1280
23.7.18 15:26

@Lalelale aspoň si to vyberte teď najednou a pak už bude dobře :palec: ..ono to tak většinou bývá že když se nedaří tak nezůstane u jedné věci.moje máma říká když se to se.re tak se to se.re.hlavu vzhůru,bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 15:36

Raději anonym je to moc osobní.Nekolik let smůly mám za sebou a šlo o samé bomby.Rozbiti několikrát spotřebičů byla maličkost .Je to půl roku kdy začalo být líp i když jsme museli s manželem hodně obětovat.Verim že teď už to bude za námi .

• Citovat
  • Upravit
228
23.7.18 23:17
@MyDestinka píše:
V jednom roce jsem přišla o práci, manžel mi oznámil že čeká dítě s jinou, rozvod, a pak následovaly perličky jako dvakrát rozbitý stupačky, vyplavenej byt, rozbitej kotel, Pichla jsem kolo u auta mimo civilizaci… Jooo to byl pekelnej rok ;)

Zdravím, a jak to všechno dopadlo? A říkáš si z odstupem času, že to tak mělo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.7.18 23:47

Tak to shrnu, 25 hezkého manželství, muž začal pít, rozvod. Hned nato nový přítel, hodně mi pomohl, ale neviděla jsem zásadní problémy. Bydlela jsem v RD se synem, ten si našel přítelkyni, novou práci a je 400km daleko. Zároveň jsem po 10letech změnila práci, teď vím, že k horšímu. A diagnostikovali mi autoimunitní onemocnění, nejde vyléčit, dost otravuje život, ale na důchod to zatím není. Vím, že něco je hodně špatně a nevím, kde to začít nejdřív řešit. Začala jsem zdravím. Uvažuji velmi vážně o výpovědi z práce, ať neprotahuju to trápení a nevím, jestli zvládnu rozchod, ke kterému to zřejmě spěje. Nespím, nejím, trápím se. Pořád si ale říkám, mám úžasného syna, je šťastný, mám bydlení, koníčky, rodinu, kamarády. Jen už by se to mohlo obrátit k lepsimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25057
24.7.18 00:10

Moje sestra me naucila jednu hezkou vec. Brat problemy jako vyzvu a potencialni ucitele. To je vzkaz vsem, co fnukaji, jak to maji v zivote tezke. Jo a vzdycky spolehlive na me zafunguje pribeh nejakych rodicu treba tezce postizeneho ditete. To si pak rikam, ze dekuju Bohu za muj skvely zivot!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.7.18 09:24
@Hanyžka1 píše:
Zdravím, a jak to všechno dopadlo? A říkáš si z odstupem času, že to tak mělo být?

Byla jsem na dně, myslela jsem, že všechno skončilo, chvíli ani nevěděla, jak dál a plácala jsem se v tom… S odstupem času se tomu směju. Všechno se děje z nějakého důvodu ;) s ex jsem nemohla otěhotnět ač on dvě děti má. Teď jsem šťastně podruhé vdaná a čekám naše druhé dítě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.7.18 09:56
@MyDestinka píše:
Byla jsem na dně, myslela jsem, že všechno skončilo, chvíli ani nevěděla, jak dál a plácala jsem se v tom… S odstupem času se tomu směju. Všechno se děje z nějakého důvodu ;) s ex jsem nemohla otěhotnět ač on dvě děti má. Teď jsem šťastně podruhé vdaná a čekám naše druhé dítě :srdce:

Skvělé, gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.18 17:56
@MartinaIrena píše:
Moje sestra me naucila jednu hezkou vec. Brat problemy jako vyzvu a potencialni ucitele. To je vzkaz vsem, co fnukaji, jak to maji v zivote tezke. Jo a vzdycky spolehlive na me zafunguje pribeh nejakych rodicu treba tezce postizeneho ditete. To si pak rikam, ze dekuju Bohu za muj skvely zivot!!

někde jsem četla - vysoké hory jsou od toho, aby se překonávaly. K maminkám - pro mě nejsou Maminky roku ty, co se kroutí s našňořeným zdravým dítkem někde na podiu, ale mámy, co s kruhy pod očima se doma starají o ležáka nebo těžce autistické dítě. Bez potlesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25057
25.7.18 15:16
@Burj Chalifa píše:
někde jsem četla - vysoké hory jsou od toho, aby se překonávaly. K maminkám - pro mě nejsou Maminky roku ty, co se kroutí s našňořeným zdravým dítkem někde na podiu, ale mámy, co s kruhy pod očima se doma starají o ležáka nebo těžce autistické dítě. Bez potlesku.

Souhlas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.19 22:54

Nekdy i male smuly dokazi pekne potrapit. Pred mesicem jsme byli vsichni nemocni, doma se rozbijelo co mohlo, od pracky po malickosti. Rekla jsem si, ze to musim prolomit a na neco se uz tesit a objednala vikend pro rodinu. Misto teseni mam ted jen nervy zda odjedeme, protoze jsme chytli chripku a tu jsem nemela ani nepamatuju. Jako jasne vazne nemoci jsou vazne nemoci, ale i ty uz jsem v rodine zazila, tak se upinam na malickosti. Prave ty male radosti cloveka drzi a nevim co pak, kdyz se ani to nedari. Jestli to takhle pujde dal,je to na hlavu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová