Řetězec smůly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.20 18:29

Když se nedaří, tak se nedaří. Dnešní den mám hrozný. Ráno špatné zprávy u dětského lékaře s jedním dítětem, potom špatné zprávy s druhým dítětem. Odpoledne špatné zprávy u zubaře - já. Dneska šílený stres a samozřejmě se mi rozjela migréna (ani se nedivím). Zubař mě bude stát 10 tis. Oprava auta prý 30 tis. Do toho oprava dvou spotřebičů doma. Nevím, kde na to vzít. Je to pořád dokola. Tisíce jsou pryč a není to rozhazováním. Dovolená nám loni nevyšla. Od té doby se porouchalo pár věcí, vypadl příjem kvůli nemoci. Dneska si říkám, že jsem zralá na panáka (nepiju, takže si žádného nedám), na teplou vanu (až usnou děti, tak už nebudu mít chuť - usnu asi dřív). Jdu splnit povinnosti (úkoly, logopedie, rehabilitace) i s migrénou (prášek nezabral) a pořád se mi motá hlava.

• Citovat
  • Upravit
43028
13.1.20 18:45
@Anonymní píše:
Když se nedaří, tak se nedaří. Dnešní den mám hrozný. Ráno špatné zprávy u dětského lékaře s jedním dítětem, potom špatné zprávy s druhým dítětem. Odpoledne špatné zprávy u zubaře - já. Dneska šílený stres a samozřejmě se mi rozjela migréna (ani se nedivím). Zubař mě bude stát 10 tis. Oprava auta prý 30 tis. Do toho oprava dvou spotřebičů doma. Nevím, kde na to vzít. Je to pořád dokola. Tisíce jsou pryč a není to rozhazováním. Dovolená nám loni nevyšla. Od té doby se porouchalo pár věcí, vypadl příjem kvůli nemoci. Dneska si říkám, že jsem zralá na panáka (nepiju, takže si žádného nedám), na teplou vanu (až usnou děti, tak už nebudu mít chuť - usnu asi dřív). Jdu splnit povinnosti (úkoly, logopedie, rehabilitace) i s migrénou (prášek nezabral) a pořád se mi motá hlava.
:hug: :hug: :hug: jsi objektivní chudák. Jsi na to sama?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 19:06
@Pudloslava píše: :hug: :hug: :hug: jsi objektivní chudák. Jsi na to sama?

Tak jsem si postěžovala. :) Vím, že jsou na tom lidi hůř. Jsou horší věci. Až se vyspím, tak bude líp. Teď jsem pár nocí moc nespala. Ráno jsem si docela pobrečela. Všechny ty věci by mě stály dost sil, i kdyby se udála jen jedna věc za den (mám fóbii ze zubaře a čeká mě x zákroků, teď jsem x let chodila jen na preventivní kontroly). Nečekala jsem ty další šoky. Sama - tak napůl. Starosti se vším, péče o děti, důležitá rozhodnutí je na mně. Finančně jen částečně - pokud by bylo vše na mně, tak fakt nevím. Mám migrénu s aurou a většinou, když si vezmu včas prášek, tak to zabere. Dneska jsem si ho vzala včas a nezabral. Aura byla strašně dlouhá a hrozně mě bolí za okem. Zítra už zase naskočím do procesu. Je toho teď i nějak moc v práci a dneska jsem se teda moc nesoustředila. Zítra tam budu jen krátce kvůli další návštěvě lékaře s dítětem, tak to budu dohánět ve středu.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
13.1.20 19:48
@Anonymní píše:
Tak jsem si postěžovala. :) Vím, že jsou na tom lidi hůř. Jsou horší věci. Až se vyspím, tak bude líp. Teď jsem pár nocí moc nespala. Ráno jsem si docela pobrečela. Všechny ty věci by mě stály dost sil, i kdyby se udála jen jedna věc za den (mám fóbii ze zubaře a čeká mě x zákroků, teď jsem x let chodila jen na preventivní kontroly). Nečekala jsem ty další šoky. Sama - tak napůl. Starosti se vším, péče o děti, důležitá rozhodnutí je na mně. Finančně jen částečně - pokud by bylo vše na mně, tak fakt nevím. Mám migrénu s aurou a většinou, když si vezmu včas prášek, tak to zabere. Dneska jsem si ho vzala včas a nezabral. Aura byla strašně dlouhá a hrozně mě bolí za okem. Zítra už zase naskočím do procesu. Je toho teď i nějak moc v práci a dneska jsem se teda moc nesoustředila. Zítra tam budu jen krátce kvůli další návštěvě lékaře s dítětem, tak to budu dohánět ve středu.

Jako zakladatel této diskuze můžu potvrdit, že bude líp :hug: na člověka to občas padne všechno najednou a tehdy to byl snad můj nejhorší rok, ale všechno se obrátilo k lepšímu. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.20 20:01

@Lalelale Já vím, že bude líp. Teda doufám v to. Jenže dneska ráno jsem vstala s takovým optimismem. Pak takový šok - jeden za druhým. Bylo toho moc. Migréna pořád nepřestává a dítě ještě nemá úkoly, protože to nechápe, pořád je to špatně a musí to mít zítra. Mám chuť to udělat sama. Druhému je špatně, takže střídavě brečí a řve. A už by měli spát. Já bych taky spala. Nevím, proč mi nezabral prášek na migrénu, ale další si brát nebudu. Ráno bude líp a já zase vstanu s optimismem. Pokud se teda vyspím - mladší vypadá, že mu stoupá teplota.

• Citovat
  • Upravit
43028
14.1.20 07:08
@Anonymní píše:

Prášek máš brát po skončení aury, než začne bolest - zejména je-li to triptan. JInak se může aura prodloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 08:41
@Pudloslava píše:
Prášek máš brát po skončení aury, než začne bolest - zejména je-li to triptan. JInak se může aura prodloužit.

Většinou mi vyhovovalo vzít si prášek během aury. Když si ho vezmu později, tak to tak nezabírá. Beru pouze paralen nebo ibalgin - včera ibalgin. Prášky neberu moc často a kolikrát čekám, jestli to nepřejde samo. Někdy je to dobrý, někdy se to bohužel rozjede a nepomůže mi pak ani ten prášek. Dlouho jsem měla klid, ale poslední rok mám migrény s aurou častěji. Silnější léky mi nedělají dobře na žaludek. Jak jsem čekala, dneska už jen cítím horší vidění, ale nic mě nebolí. Vždy mi pomůže spánek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová