Utok kyselinou na 3 leté dítě

2513
23.7.18 13:26

utok kyselinou na 3 leté dítě

Ahoj,

zrovna si čtu na daily mail: http://www.dailymail.co.uk/…il-park.html

hrozně se mě to dotklo, před hodinou jsme se vrátily s dcerkou 2 a půl z obchodu, představa, že nakupujete s takovým malým prckem a ěnkdo na něj chrstne kyselinu, proboha, co se to děje?? útok na malinkat= dítě..je mi z toho úzko..

Mám kamarádku Polku, žije v Londýně a psala mi, že se ji už taky stalo, že se synem (4 roky) šla po ulici a bavily se polsky a že na ně banda mladáků začala sprostě pokřikovat..

ach jo, jak jsou v tom děti, je mi z toho špatně, tohle s emě ale nějak dotklo zvlášt, chudák chlapeček.

vlastně ani nevím, proč zakládám diskuzi, asi jsme se potřebovala z toho vypsat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30945
23.7.18 13:28

Ano, je to hnus. Člověk o tom nesmí přemýšlet, jinak by umřel strachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.18 13:31

Nečíst, ignorovat. Je tolik hrůz, že je to denně, už jsme se naučila to přeskakovat a nečíst. Musela bych se zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.18 13:37

nečíst to. Takovýhle svin.ě byli vždycky, ale nebyl internet, tak se to nemělo jak mocrychle rozšířit po světě. Ale pokud by proti takovýmhle zmetkům byl jasný důkaz, tak místo vězení bych jim taky chrstla do ksichtu kyselinu.

• Citovat
  • Upravit
24992
23.7.18 13:37

Ano, je to hrůza, ale nejsi nějaka přecitlivěla? kdyby mě měla položit každá taková zpráva, tak jsem věčně na antidepresivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.7.18 13:38

Trochu smutný život, když člověk musí raděj ignorovat, nepřemýšlet, dělat, že se nic neděje, aby nezcvoknul. Jiná možnost ale asi není. Lidem se nějak už posunulo v hlavě. Když se tam mohou zrodit takové věci.

• Citovat
  • Upravit
30945
23.7.18 13:41

@lucenka tak nějak. Dřív by o klucích z jeskyně věděli tak maximálně v sousední obci, dnes je sledoval několik dní celý svět. Pokud by člověk přemýšlel o všech hrůzách z celého světa, tak by nebyl schopen žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.7.18 13:43
@debra.morgan píše:
Ano, je to hrůza, ale nejsi nějaka přecitlivěla? kdyby mě měla položit každá taková zpráva, tak jsem věčně na antidepresivech.

Spotřeba antidepresiv taky slušně narůstá.

• Citovat
  • Upravit
35
23.7.18 13:45

Stát se může cokoli, kdykoli. To by člověk vůbec nemohl ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
23.7.18 13:47
@rokris píše:
Trochu smutný život, když člověk musí raděj ignorovat, nepřemýšlet, dělat, že se nic neděje, aby nezcvoknul. Jiná možnost ale asi není. Lidem se nějak už posunulo v hlavě. Když se tam mohou zrodit takové věci.

A myslis, ze to nekdy bylo jinak? Ze driv byli lidi paralyzovani strachem, ze jim dite umre pri porodu, na nejakou nemoc, po urazu, v dusledku utoku zvirete/cloveka, behem valecneho konfliktu? Tenhle posun v hlave, jak ty rikas, musel nastat uz hodne, hodne davno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.7.18 13:57

Můžete mi to někdo prosím přeložit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
23.7.18 14:00

Ja ziju v Anglii,a vzdycky se rada vracim s nasi dcerou na dovcu do CR,kde ma volnost(je ji 8let).a je vzdycky udivena,jak chodi deti v CR samy do skoly nebo venku. Nejsem v Londyne,ale stejne se hrozim dne,kdy ji budu muset pustit samotnou ven.
Tady deti ze skoly muzou jit samy az v 10/11 letech.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
23.7.18 14:03

@PAN66 je to humus, zajímalo by mě, co proboha bylo motiv. Útočit na tříleté mrně :poblion: Každopádně doufám, že dostanou pořádný trest. A ne že z toho vyváznou vez trestu, třeba jako vrah v případě toho čecha ubitého řetězem.

• Citovat
  • Upravit
rokris
23.7.18 14:05
@blobfish píše:
A myslis, ze to nekdy bylo jinak? Ze driv byli lidi paralyzovani strachem, ze jim dite umre pri porodu, na nejakou nemoc, po urazu, v dusledku utoku zvirete/cloveka, behem valecneho konfliktu? Tenhle posun v hlave, jak ty rikas, musel nastat uz hodne, hodne davno.

Myslím, že to nelze srovnávat. Hrozné je, jak lidi blbnou v současných „dokonalých“ životních podmínkách, blahobytu, s pocitem bohorovnosti, nedotknutelnosti, nepokory.

• Citovat
  • Upravit
rokris
23.7.18 15:17
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová