Klystýr před manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
13.1.11 00:39

:mrgreen: :mrgreen: Promin, jen jsem si přečetla název diskuze a padám smíchy, můj manžel totiž o klystýru vypráví i známým jako nejlepší historku z porodu, santus :lol: :lol: Udělali mi ho, odešli a já hned letěla na záchod.Za chvilku jsem vyšla ven a povídám : " To bylo jako ono jo??? No tak to byla fakt slabota, trapný ." Jdu k posteli, manžel za mnou a najednou : " A sakra, uhni,uhni,uhni!" Odhodila jsem manžela, běžela na WC, zabouchla dveře a ozvalo se známé prrrrrrrr, že to slyšela půlka nemocnice :mrgreen: Manžel se tam zatím lámal smíchy.No každopádně už vím, proč bylo na pokoji rádio, asi jsme ho měli pustit :lol:

Jinak já jsem myslela, že mi taky tohle a tamto bude před manželem vadit a prd, člověk na to nemyslí, manžel sám za mnou utíral plodovku, když už jsem nebyla schopná, viděl placentu, pupečník, užil si ten klystýr a úplně v poho :-)

Jo a moje příbuzná mi zas vyprávěla, jak ona trůnila po klystýru na záchodě a manžel vedle ní chlemtal vodu z kohoutku, páč měl strašnou kocovinu,bylo mu úplně jedno, co tam jeho žena metr od něj dělá :mrgreen:

Každopádně ne aby si někdo myslel, že jsem snad manžela chtěla mít u klystýru, to zas ne, jen jsme o tom prostě nepřemýšleli a už vůbec mě nenapadlo, že to bude takhle hlasitý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.1.11 10:14

AnguaTak toho krtečka znám,protože u nás jede pořád, né teda jenom Krteček a maminka,ale všechny dvd co jsou.Já když to viděla porpvé tak jsem taky koukala s otevřenou pusou,jestli to je jako vhodný pro děti,malej asi netuší o co jde,ale mě to přijde fakt divný :roll: A když to viděl manžel tak říkal jenom fůůůj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.11 11:02
petra79 píše:
AnguaTak toho krtečka znám,protože u nás jede pořád, né teda jenom Krteček a maminka,ale všechny dvd co jsou.Já když to viděla porpvé tak jsem taky koukala s otevřenou pusou,jestli to je jako vhodný pro děti,malej asi netuší o co jde,ale mě to přijde fakt divný :roll: A když to viděl manžel tak říkal jenom fůůůj :mrgreen:

Tak to jsem sama ráda, že nejsem nějaká prudérní nebo co :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.1.11 11:29
Angua píše:
petra79 píše:
AnguaTak toho krtečka znám,protože u nás jede pořád, né teda jenom Krteček a maminka,ale všechny dvd co jsou.Já když to viděla porpvé tak jsem taky koukala s otevřenou pusou,jestli to je jako vhodný pro děti,malej asi netuší o co jde,ale mě to přijde fakt divný :roll: A když to viděl manžel tak říkal jenom fůůůj :mrgreen:
Tak to jsem sama ráda, že nejsem nějaká prudérní nebo co :lol: :lol: :lol:

Holky když mluvíte o krtečkovi. Když jsem viděla tento díl, tak jsem nechápala a přemýšlela jsem, jestli je tohle vůbec možné, jestli to náhodou není krteček pro dospělé. Byla jsem z toho dost v šoku. Myslím, že to pro malé děti není moc vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.11 12:36
M-a-j-a píše:
Angua píše:
petra79 píše:
Holky když mluvíte o krtečkovi. Když jsem viděla tento díl, tak jsem nechápala a přemýšlela jsem, jestli je tohle vůbec možné, jestli to náhodou není krteček pro dospělé. Byla jsem z toho dost v šoku. Myslím, že to pro malé děti není moc vhodné.

Jj, já jsem taky přemýšlela, jestli to není nějaká parodie, třeba jak je ten krtek a ho*no :lol: :lol: :lol: Zas na druhou stranu je to normální věc, proč z toho dělat tabu, ale že to tam bude až takto úplně detailně vidět jsem nečekala :lol: :lol: :lol:

Možná to mysleli jako pomůcku pro rodiče, kteří řeší, jak svým dítkám sdělit, jak přichází děti na svět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.1.11 12:48
Angua píše:
M-a-j-a píše:
Angua píše:
petra79 píše:

Jj, já jsem taky přemýšlela, jestli to není nějaká parodie, třeba jak je ten krtek a ho*no :lol: :lol: :lol: Zas na druhou stranu je to normální věc, proč z toho dělat tabu, ale že to tam bude až takto úplně detailně vidět jsem nečekala :lol: :lol: :lol:

Možná to mysleli jako pomůcku pro rodiče, kteří řeší, jak svým dítkám sdělit, jak přichází děti na svět :lol:

Angu no nevím jestli třeba 3leté dítě dobře pochopí, jak děti přichází na svět. No a představ si, že tohle začne ukazovat dětem ve školce :-) No nevím. MYslím si, že je to pro malé děti moc detailní :-) No a když si představím, že to malému dítku vysvětluju a ono mi za každou odpovědí pokládá otázku PROČ ..... :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.11 13:40

Majo, no taky myslím, že až tak názorné to být nemuselo :lol: Ale zas jak vidíš, máme tu děti ještě v předškolkovém věku a všecky už to beztak znají, tak těžko budou mít koho ve školce překvapovat :lol: :lol: :lol:

Teď jsem zas hleděla s malým na nějaký díl (ani nevím, jak se to jmenovalo) a tam pro změnu pobíhal nahatý pán s viditelným pindíkem :lol: Bože, co jsem to tomu nebohému dítěti stáhla? :oops: :roll: :lol: Nebo jsme tak už americky zdeformovaní, že nás pobuřujou takové normální věci? :think: :lol:

Ono když na to přijde, tak Krtek a žabka taky není moc výchovné - Krtek jede s Myškou na dízu, vběhne jim do cesty Žabka, oni nabourají a protože nejsou připoutaní, vyletí z auta. Ještě za to obviní chudáka Žabku, které pak velice Krtek ukazuje, že se má rozhlížet, když jde přes cestu, pak přijede Myška spraveným autem, všeci tam nahopají, zas se nikdo nepřipoutá, ještě žaba sedí na zadní kapotě s nohama na sedadle a se zvedlýma rukama vesele juchají na diskošku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.1.11 13:46

Angu no tak to se můžeš dítěte zeptat, co zase uděali špatně? A co by se měli naučit? atd. Ale při té mamince nemáš co dodat :mrgreen:
Já si teda myslím, že do určitého věku, by měly být určité věci pro děti tabu, ale zase kde je ta hranice.
KDyž si to vezmeš, tak díl krtek a auto taky není zrovna moc poučný. Taky krtek předjíždí auta z kterékoliv strany a jede na červenou atd :-)
mimo OT teď jsem si uvědomila díky krtkovi a autu, kde se v řidičích bere ta agresivita - dívali se hodně na krtka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.11 13:52

Tak teď jsme to tu odhalily, Krtek může za všecko :lol:

No je fakt, že k té mamince už není co dodat a u té žabky mu to vždycky říkám, že si za to může krtek sám, protože nebyl připoutaný :lol: :lol: :lol: Ale dost možná řešíme věci, které děti neřeší vůbec - oni si to nějak prostě přeberou :nevim: :lol: A předškolákovi už se to, myslím, vysvětlit dá :nevim:

Třeba mamka mi vykládala, jak nás strašně zajímaly reklamy a byla tam jedna na kondomy, tak trnula, kdy se jí na to zeptám (brácha byl ještě malý). A kdysi jsme přiletěli a já říkám „jo, to je zas ta na ty sirky, to je nuda“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.1.11 13:54

Angu tak aspoň víme, kde je zakopaný pes :mrgreen: :mrgreen:
JE pravda, že děti to berou jinak. PRostě je to jejich dětský svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.1.11 14:05

Tak díl s panem pindíkem mě taky fascinoval,jak se tam najednou objevil nahatý a teď to chlupatý uprostřed,tak jsem si říkala jak mu tohle vysvětlím :mrgreen: Tak taťku už taky viděl nahatýho a docela měl ustrnulý pohled a já z toho měla záchvat smíchu.
Ale víceméně mě fakt zarazilo,že to tam vůbec ukazují,jestli v dnešní době je to normální že v pohádkách pro tak malý děti se objevují takový intimnosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
13.1.11 14:52

Mě dávali klystýr bez manžela,ani nevím kde zrovna byl,sestra mi ho dala a já šla zpátky na pokoj(měla jsem vyvolávaný porod a tak jsem tam ležela 3 dny než to všechno začalo… :roll: )měla jsem to držet co nejdéle,nejlíp tak 15 minut,opřená o postel jsem čekala až to bude neúnosný a hned vedle jsme měly záchod,takže dva kroky a bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.11 15:44

Tak v dnešní době… Jsem to schválně našla, je to Krtek ve snu a je to z roku 1984 :lol: Je fakt, že to říkám furt, že na lidském těle není nic špatného, ale jako překvapilo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.1.11 17:21
petra79 píše:
Tak díl s panem pindíkem mě taky fascinoval,jak se tam najednou objevil nahatý a teď to chlupatý uprostřed,tak jsem si říkala jak mu tohle vysvětlím :mrgreen: Tak taťku už taky viděl nahatýho a docela měl ustrnulý pohled a já z toho měla záchvat smíchu.
Ale víceméně mě fakt zarazilo,že to tam vůbec ukazují,jestli v dnešní době je to normální že v pohádkách pro tak malý děti se objevují takový intimnosti. :mrgreen:

Co v dnešní době, však je to pěkně starý díl, si ho pamatuju ještě z dob svého dětství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
13.1.11 19:04

tak vás děvčata čtu,a musím se smát,že od klystýru jste dospěly ke krtečkovi :mrgreen:

já myslím,že ten klystýr a porod,aby vše viděl tatínek je individuální a to podle jejich vztahu,například moje kamarádka se před svým manželem neupšoukla a to jsou spulu už 20 let,takže ani porod,kde by se účastnil-nehrozil, čekám své 3.dítě a partnerovo 1.a musela jsme ho přesvědčit,ať se mnou půjde aspoň an hekárnu,na sál ho neženu,a když dojde na klystýr,pošlu ho na retko

a ke krtečkovi-mamince-to jsme neviděla,ale když jsme byla po druhé těhotná,tak se ptal prvorozený,bylo mu 5 let,jak se dostane to miminko na svět,ale hlavně,ať mu neříkám,že mi rozříznou břicho,protože po něm tam žádnou jizvu nemám,tak jsmemu řekla,že vedle čůrací dírky,mám ještě jednu,ta se roztáhne do tunelu a tím vylezl a to miminko taky tak vyleze,a díky bohu mu to stačilo, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí