Klystýr před manželem?

Anonymní
12.1.11 17:12

Klystýr před manželem?

V jaké fázi se dává klystýr? Předpokládám, že tam už manžel byl s vámi… dávali vám ho před ním nebo mu řekli, ať jde na chodbu?
Je mi tohle před manželem prostě trapný…ale nechtěla bych ho vyhánět na dlouho, nejradši bych aby byl zase se mnou, když bych to měla v sobě a potom šel zas radši pryč, poslouchat to taky nemusí :lol: Ale zas bych se bála, co když to v sobě neudržím a po… se přímo před ním… to je taky blbý… stalo se vám to někomu? (nemyslím jen před manželem, celkově :lol: ) Nějak si nedovedu představit, jak to v sobě udržet, jednou mi po operaci dali nějaký čípek asi na vyvolání stolice a měla jsem vydržet hodinu, no myslela jsem, že to nedám… a tohle musí být horší a ještě ty kontrakce… jak jste poznaly, že už to fakt nevydržíte a musíte jít na wc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
12.1.11 17:15

Vydržíš to asi… minutu :mrgreen: , když budeš tvrďák, tak déle, ale jako o moc ne.
Poslala bych tatínka na kafe nebo tak na chvíli… :nevim:
Můj byl teprv na cestě do porodnice (jeli jsme ráno a jeho ještě poslali na pár hodin domů…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
12.1.11 17:42

Já klystýr nestihla, takže byl u toho, když jsem tlačila a šlo ze mě jak mimčo, tak i ho…S tím bohužel musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.11 17:44

Jo, klystýr jsem dostala před manželem, sestra mu řikala, že může jít, ale on nechtěl, ani já nechtěla, aby šel pryč. Fakt mě nenapadlo se stydět. Však uvidí porod, takže nějakej klystýr… :-)

• Citovat
  • Upravit
16492
12.1.11 17:44

KDyž mi dávala PA klystýr, tak poslala manžela na chodbu. To kdy máš letět na záchod pznáš :-) U mě to bylo tak to minuty. JSem s potom musela smát, když jem si vzpomněla jak PA říkala, že mám vydržet tak 5-10min :mrgreen: :mrgreen:
Jinak na WC už semnou byl manžel, protože jsem měla kontrakce v kuse a bylo mi zle od žaludku, tak jsem byla ráda, že tam u mě seděl potom mi pomohl na lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
12.1.11 17:45

Tak manžu na klystýr atd poslali na hodinu na procházku, ale přišel dřív :wink: . Když se vrátil, tak se asi tak za hodinku a půl rodilo, takže si ty „nejlepší“ bolesti užil se mnou :wink: .

Příspěvek upraven 12.01.11 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
12.1.11 17:46

taky jsem dostala klystyr pred pritelem,vis,v tu chvili ti neprijde trapne vubec nic :D
Me teda spis prislo takovy divny,ze me doktor chodil na porodni sal ve fazi otevirani vysetrovat a pritel celou dobu sedel vedle me a drzel me za ruku :D a prihlizel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.1.11 17:55

No tak ja zastavam nazor, ze manzel teda nemusi byt u vseho. Natoz u klystyru! Sel na pul hodky na kafe. A nemam pocit, ze by mu z porodu neco duleziteho uteklo. Takze ho v klidu posli na chodbu. Bude ti vdecny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
12.1.11 17:57

U přípravy k porodu můj manžel nebyl. Pokud vím, tak na Bulovce se to ani nedělá…

Čekal na chodbě a připadalo nám to oběma samozřejmé, některé věci patří do soukromí. Příprava netrvá nijak dlouho, takže si prostě došel na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.1.11 17:58

tak za sebe nevim - ja porodila hned po prijezdu do poro a klistyr se nestihl, u nas ale davaji gel a ten bych volila i radeji nez klistyr. jinak co pises se stalo kamaradce - dostala yal a mela vydrzet 15 minnut, vydrzela pry sotva sedm a na zachod ani nestihla dojit a pustila to na hekarne na podlahu. Jeji manzel to pak po ni uklizel - rikala mi ze tohle je pouze pro osoby , ktere jsou schopne se videt na hranice extremu coz tohle je…

ja za sebe bych ho u toho nechtela a nechtela jsem ho ani u porodu, me kdyz neco boli tak se uvolnim vic kdyz jsem sama, nez kdyz tam mam nekoho blizkeho..nastesti pritel u porodu ani byt nechtel, pry je to jako by se sel divat na nejakou operaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
12.1.11 18:05

Tak já manžela mezitím co jsem byla na přípravně tím, aby došel pro kufr a věci, které jsme v tom zmatku totálně zapoměli v autě. Než se vrátil bylo po klistýru i holení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.1.11 18:09

Myslím, že manžel pro cosi zrovna šel, když se vrátil, tak jsem zrovna „držela“ (haha, prý nejlépe 15 minut :lol: :lol: :lol: ). No a pak jsem letěla na WC, tam jsem ho s sebou nebrala :mrgreen: Kdy už fakt musíš, to snad poznáš, ne? :lol: Se můžeš zavřít na záchodě a přešlapovat tam :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.1.11 18:11

Já bych ho poslala na chvilku pryč. Ale my ho nestihli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.1.11 18:16

ja teda rodila cisarem a pritel byl u me pri tech pripravach…ale sestra kdyz me cevkovali apod ho poslala pryc…asi tak nejak videla na mym vyrazu ze je to treba a on asi taky pac jen co se sestra nadechla a rekla ze by mohl tak on rekl ze jde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.1.11 18:17

U mých dvou porodů poslali muže na hodinku ven. A mě by to asi vadilo, kdyby u toho byl. Nemusí vidět vše- což mi řekl i o porodu:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí