Klystýr před manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
15.1.11 22:18

Sisito a věřila bys tomu, že jsou přesto některé, které si furt na něco stěžují…?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.1.11 23:43
rozmary píše:
Anonymní píše:
Jo, klystýr jsem dostala před manželem, sestra mu řikala, že může jít, ale on nechtěl, ani já nechtěla, aby šel pryč. Fakt mě nenapadlo se stydět. Však uvidí porod, takže nějakej klystýr… :-)
:palec:

V porodnici ve Vrchlabí klystýry nedělají ! Vše tam probíhá jak doma - přirozený porod :-D :palec:
Proto jsem tam rodila už dvakrát :-D
Chápu rodičky, které mají z těchto věcí strach - klystýry, nástřihy, přivázané nohy a porod do kopce…atd. Škoda, že není víc takových porodnic jako je Vrchlabí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
24.1.11 11:45

Ahoj,

u nás v porodnici smí manžel k manželce až po přípravě, to znamená vyholení, kapačky, klistýr. Manžel přišel až když bylo po všech těchto trapných situacích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
27.1.11 16:07

Ahojky, musím říct že tu sedíma strašně se směju :lol: ani nevím proč, možná proto,že se na porodu řeší to jestli si tam člověk zaprdí či ne :lol: ani nevím jestli budu řešit aby šel ven, nani nevím zda to budem stíhat, ani nevím zda je horší být u klistýru či pak vidět vytahovat placentu, jsou ženský co porod prozvrací a manža jim nosí vyměněné kýblíčky, mě to prostě přijde trochu ujetý to nyní řešit (jako u mě konkrétně) ono to stejně dopadne jak dopadne :dance: nic méně jsem doma nahlásila, chce k porodu?? Tak se připrav že to nemusí být vůbec pěkný…trochu to přibarvila a když řekl, že i přes to chce jít do toho a být se mnou…tak uvidíme. Pokud bude příležitost a klid asi ho u klistýru pošlu pro čokošku, ale nějak moc bych to neřešila. On celkově porod není moc estitcká záležitost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.1.11 19:58

Holky, mějte trochu důstojnosti, ještě si brát chlapa ke klystýru :roll: . Myslím, že ani ten porod není zrovna pěkná podívaná. Já jsem ho nebrala ani na jedno a myslím, že o nic nepřišel. A já to zvládla, stejně nevím, jak by mi pomohl, dula byla užitečnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.1.11 20:09

Myslim, že by měly být nějaké hranice, kam partnera pustit a kam už ne. Porod není nic krásnýho a já si myslím, že tam by chlap i mohl chybět. A u klystýru by měl chybět. Sice plno žen tvrdí, že je to i jeho dítě a ať tedy vidí, jak se u toho trpí, ale čeho je moc toho je moc. Při ranních nevolnostech vám taky asistoval a držel hlavu nad wc? Budu ráda, když mi tam bude na blízku, ale tohle je pro mě fuj a u toho být fakt nemusí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 20:15

holky,přesně tak,není na tomnic hezkého,ale už jsme psala,že záleží taky na chlapovi,někdo to snese,někdo ne

však,kdo viděl porody zvířat,nebo u toho asistoval,tak mu to asi vadit nebude

je to individuální,a záleží na partnerech,jak se domluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.1.11 20:18
sisito píše:
holky,přesně tak,není na tomnic hezkého,ale už jsme psala,že záleží taky na chlapovi,někdo to snese,někdo ne

však,kdo viděl porody zvířat,nebo u toho asistoval,tak mu to asi vadit nebude

je to individuální,a záleží na partnerech,jak se domluví

Muj chce třeba hrozně u porodu být, ale já se tomu bráním, nechci aby nic takového viděl. jemu to nevadí. Mě ano. Jako vidět mě v bolestech dobrý. Ale koukat jak leze dítě ven, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 20:26

vendy,tak si ho vem do hekárny a když na sál,tak k hlavě,někde dávaj plentu,ale já chci rodit v sedět,tak když mi bude stát za hlavou tak neuvidí nic

uvidíš,můžem si to plánovat,jak chceme,ale jaký průběh bude,to nikdo neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
28.1.11 20:31
sisito píše:
vendy,tak si ho vem do hekárny a když na sál,tak k hlavě,někde dávaj plentu,ale já chci rodit v sedět,tak když mi bude stát za hlavou tak neuvidí nicuvidíš,můžem si to plánovat,jak chceme,ale jaký průběh bude,to nikdo neví

tak o plentu bych si i řekla kdyby jí nedávali. A od hlavy by se nehnul. :-) Zas mu to nechci odpírat a vyhodit ho uplně, být jen na mě, jsem tam sama. ale nějaký kompromis asi bude muset být. Hlavně aby nic neviděl, to je moje podmínka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.1.11 20:34

Sisito - šoupu nožičkama, protože v roce, kdys rodila prvně, jsem měla 5 let, ale u Vás funguje ještě hekárna?

Poprvé mi klistýr dávali na přípravně, manžel u toho nebyl (zas byl u jiných věcí :roll: ), podruhé a potřetí se to nestihlo. Že porod není nic hezkého nesouhlasím, muž mi stál vždy u hlavy, ale docela pěkně mi porody nafotil, hlavně ten třetí, mám z něj silně naturalistické fotky a jsem za to ráda. (Vlastně mu trochu závidím, že viděl, co já ne.)

Krtečka jsme zatím neviděli, ale děti vědí, že kluci mají pindíka, holky dírku, a tou dírkou vytlačí miminko, až je dost velké (a chce se narodit - jsem jim řekla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 20:42

lentilko,nene,hekárny už nejsou,jen já stará matka ,tomu tak říkám,jukni na porodnici kadaň,máme to moderní a byla jedna z prvních,co měly matky děti u sebe na pokoji-už v tom 87
a alternativní porody :pankac:
krtečka jstetaky ještě neviděli,ju,no hlavně,že děti ví,kdo co má :pankac:

hele já mám zemědělku,tak vím,co tam je mezi těma nožkama u toho porodu,a nic moc,tedy :mrgreen:

ale jak už jsme psala,každý je jiný,někomu to vadí,někomu ne,ať se sám rozhodne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 20:43

lentilko a hezky si vysvětliála,jak se chce mimi narodit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
28.1.11 20:44

vendy,počkej,mě třeba v těch největších posledních bolestech už nic nevadilo

jsme měla jen touhu už to vytlačit a pak mít tu úlevu

tak uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
29.1.11 00:12

Lentilko, tobě se porod možná líbil, nic proti, ale já na tom(vzhledově) opravdu nic krásného nevidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí