Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, dáte mi tip na knížku o dospívání pro holku? Sice všechno probíráme spolu, ale myslím si, že mít takovou knížku je dobrá věc. Nějakou dobrou, bez blábolů a nesmyslů. Díky.
Mám puberťáka a uplne si nemyslím, ze tahle generace potřebuje takovou knihu… vědí vše z internetu.
Taky se synem o všem mluvím ač jsem zjistila, ze je o všem velmi dobre informovaný ![]()
Ona toho taky ví dost, ale knížku chce i ona. Tak proto sháním recenze.
Ja jsem kdysi mela knizku Dospivajicim divkam od spisovatelky Miriam S. (Prijmeni si nepamatuju) a ta byla moc hezka. Kazdopadne dneska staci prijit do vetsiho knihkupectvi a vybrat si. Tehle knizek tam maji mraky.
Já jsem měla takovou růžovou. Byla suprová, bylo to tam popsané snad úplně vše, vtipnou a zároveň ještě dětskou formou. Měla růžový obal a nevzpomenu si jak se jmenuje. ![]()
Tuhle mají dcery a přijde mi pro obě pohlaví: https://www.booktook.cz/…exu-7-9-let/?…
Existuje i ve věkové kategorii 10-13 let, ale ta naše je momentálně zajímavá i pro skoro 11letou prepuberťačku (čte si v ní s 8mi letou sestrou), rozhodně není pro malé děti
Spoustu věcí jsem musela dovysvětlit ![]()