Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu od porodu cca mi narostl trochu knir..jsem zena a vadi mi to..chtela bxch to nejak dat pryc a nerada bych z toho mela vousy, takze se to bojim holit. Nejake reseni vhodne pro zeny? Hormony mam v norme, antikoncepci neberu…diky..
na kosmetice ti to vytrhají, ovšem je třeba opakovat,
nebo to zvládneš s pinzetou i sama,
pokud máš na to víc peněz, tak laserové odstranění
Voskové pásky. Seženete v téměř každé drogerii. ![]()
Je to snadné a rychlé.
Voskové pásky, například z DM a nebo pravidelná návštěva kosmetičky
Používám toto a nemůžu si to vynachválit. Doporučuji. Bezbolestné. Chloupky jsou hned pryč.
https://allegro.cz/…d-9927160710
Voskové pásky, prodávají se speciální na obličej. Hlavně to netrhej. Jednak to bolí jako prase a jednak je ( to mi říkala kosmetička) horní ret a okolí úst tzv. kritický trojúhelník, kde je velké riziko zanesení nějaké infekce. Takže, děvčata, netrhat chloupky a nemačkat boláčky. ![]()
@Buba mara píše:
Voskové pásky, prodávají se speciální na obličej. Hlavně to netrhej. Jednak to bolí jako prase a jednak je ( to mi říkala kosmetička) horní ret a okolí úst tzv. kritický trojúhelník, kde je velké riziko zanesení nějaké infekce. Takže, děvčata, netrhat chloupky a nemačkat boláčky.
No já teda chloupky nemám, ale bolacky… To už bych musela na tu infekcí umřít. Ne teda, že bych měla obláčku nějak moc, ale umím z mikroskopické pupíku udělat bolak, že se stydím vylézt ven. Mě když to popadne, to bych si pak nejradši urazila pazoury.
@Anonymní píše:
Nemate prosim foto tech pasek jake jsou nejlepsi?:) @tini @michavw @Malpigi
Pouzivam tyhle, jsou na telo na citlivou kuzi, ty mi vyhovuji, maji i specialne na oblicej, ale ty jsou dost uzke.Mne vyhovuji ty na telo, ze si vzdy cast odstrihnu, promnes mezi rukama, zahrejes to tim, rozlepis na dve casti, prilozis, poradne pritisknes, chvili nechas a pak strhnes.Mas tam pak ubrousek napustenej olejickem, tim prebytecny vosk setres. Zkousela jsem i jine typy, ale nejlip se mi to dela s veet!
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu od porodu cca mi narostl trochu knir..jsem zena a vadi mi to..chtela bxch to nejak dat pryc a nerada bych z toho mela vousy, takze se to bojim holit. Nejake reseni vhodne pro zeny? Hormony mam v norme, antikoncepci neberu…diky..
Nevím, co znamená pojem hormony mám v normě, protože nepíšete hladiny a v tomto případě je důležitá hladina testosteronu. Průvodním jevem zvýšené hladiny testosteronu je větší ochlupení. Tedy pokud máte k dispozici hormonální profil podívejte se na hladinu testosteronu vzhledem kreferenčním hodnotám, i hodnoty při horní referenční hladině mohou být problém. Testosteron lze velmi účinně potlačit pravidelným popíjením mátového čaje. Při dlouhodobé zvýšené hladině testosteronu se vám mohou objevit i polycystická ovária.
@Buba mara píše:
Voskové pásky, prodávají se speciální na obličej. Hlavně to netrhej. Jednak to bolí jako prase a jednak je ( to mi říkala kosmetička) horní ret a okolí úst tzv. kritický trojúhelník, kde je velké riziko zanesení nějaké infekce. Takže, děvčata, netrhat chloupky a nemačkat boláčky.
A ten pásek to netrhá, jo? ![]()
Pásek to, @lucad77 samozřejmě trhá. Ale když si to nípeš pinzetou, tak tam kolem víc saháš rukama, ta pinzeta taky není úplně sterilní a dlouho to trvá, než bys vytrhla chloupek po chloupku. Pásku nalepíš, odtrhneš a hotovo. No, nemusíš tomu věřit, jak jsem koupila, tak prodávám.
@Buba mara píše:
Pásek to, @lucad77 samozřejmě trhá. Ale když si to nípeš pinzetou, tak tam kolem víc saháš rukama, ta pinzeta taky není úplně sterilní a dlouho to trvá, než bys vytrhla chloupek po chloupku. Pásku nalepíš, odtrhneš a hotovo. No, nemusíš tomu věřit, jak jsem koupila, tak prodávám.
Tak hádat se nebudu, já mám těch chloupků jen pár, takže to klidně pinzetou vezmu. Pásek jsem zkoušela a nevzal mi z toho nic. Stejně jsem musela použít pinzetu. ![]()