Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
velmi doporucuju knihu Respektovat a byt repsektovan, ktera je ovsem beznadejne vyprodana, tak si ji zkus treba pujcit v knihovne. Je opravdu dobra a jsou tam i prakticke navody na nektere situace. Betce je taky 2,5 a kousek a hodne to na ni zabira.
Mej se krasne
Kacica + Betynka
Knížku Respektovat… mi loni s velkou slávou přinesla švagrová.
Tak jsem četla, zkoušela, a nezdálo se mi, že by vždy vše fungovalo.
Teď jsme se o knize znovu bavily a švagrová mezitím po svých zkušenostech a zkušenostech jiných matek - synů přiznala, že na kluky až zas tak neplatí. Manželé, kteří knihu napsali, mají jen dcery.
No ja bych nerekla, ze to nezabira na kluky, ale spis na konkretni deti, znami maji chlapecka, na ktereho to fakt zabira, zatimco jini maji dve holky a naprosto ne, to chce vyzkouset.
Mejte se
Kacica + Betynka
ahoj,
knížku Respektovat a být respektován od Pavla Kopřivy jsem si objednala na netu, myslím že je to poučné čtení nejen při výchově dětí, ale i o tom, jak spolu vycházet třeba s manželem, nebo prostě v mezilidských vztazích.. takže to rozhodně nebudou vyhozené prachy:)
zkus: http://www.zkola.cz/…a/16272.aspx
je tam email přímo na autory a mě zaslali knížku hned.
ahoj
iv-ka
Ahojky holky, prcek (2,5) roku me zacina pekne zlobit a tak jsem se rozhodla, ze si koupim nejakou knizku o vychove batolat. Muzete mi nejakou poradit? Nechci kupovat neco naslepo.
Diky Romca a david, skoro 2,5 roků