kňourá jen se mnou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
22.3.09 08:28

kňourá jen se mnou

Ahoj, jsem už úplně vyřízená z našeho malýho. Kdykoliv ho někdo hlídá, tak je naprosto bez problémů, hodnej, nevzteká se, sám se zabaví…Všichni jsou hotový, jak máme hodný dítě.Je to tak i když je s přítelem, což je docela často. Ale kdykoliv jsem s nim já, tak je to největší ukňouranec na světě. Jsem na něj sice hodnější než přítel, ale zas si nemyslim, že bych ho rozmazlovala (což je mi neustále předhazováno). Hodně se s nim mazlim, ale nedovolim mu všechno a když něco nesmí, tak nepovolim, i kdyby se zbláznil.
Teď je to třeba i tak, že si spolu normálně hrajem a on najednou vstane a začne kňourat a kňourá a kňourá. Říkám si, jestli ho třeba něco nebolí, namažu zuby, ale nepomůže to a hlavně vím, že kdyby tu byl kdokoliv jinej než já, tak kňourat nebude.
Jsem z toho fakt hotová, je to vysilující a mě hlavně přestává bavit si s malým hrát a mám už předem hrůzu z času strávenýho doma :cry: :cry: :cry: .
Nemáte někdo ponětí, co dělám špatně?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
22.3.09 08:34

Ahoj. Myslím, že je to úplně normální. U nás to teda funguje 100%, u mých kamarádek taky. Moje děti, když jsou doma s tatínkem, tak pohoda, mimino si hraje … jakmile se objevím já, začne řev, natahování ručiček po mamince… Čili jsem neporadila, jen tě chci uklidnit, že v tom nejsi sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
22.3.09 08:38

Ahoj Prťo,
taky mám doma takovou malou kňouralku, ale Nikolka začala až teď v poslední době, nemám na ní totiž moc času, mladší dcera se už zdatně pohybuje a vyžaduje 100% nasazení :lol: Myslím, že u nás je to tak, že se snaží upozornit na sebe, abych jí nepřehlížela. Zabírá si toho kňourání absolutně nevšímat, nenapomínat, neptat se co se děje ani nijak nereagovat. Chce to výdrž - tak týden - ale výsledek se dostaví.
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.3.09 08:57

U nás to Kačka dělává ještě teď.Občas,ale dělá.A ještě super je „všechno špatně“ Chce zakrýt peřinou - zakreju,je zle.Chce odkrýt- odkryju,je zle,chce hladit,hladím,je zle Následuje vždycky řev a kňourání.Takže se sbírám a za ještě většího řevu odcházím,protože se mi ji nedaří nalákat na nic,ani na bonbón,ani na Bolka a Lolka :nevim: Po čase přijdu a zkouším opět.
takže vydrž,budou lepší časy. „je to jen období“ Tím se vždycky uklidňuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
22.3.09 09:04

Prto, taky neporadim, jen chci napsat, ze u nas je to podobne…kdyz si s Klarou hraju,m je to dobre, jakmile delam neco jineho tak sedi a breci, pripadne mi visi na noze…Vyjimky jsou situace, kdy objevi neco, co muze kramovat, to je pak podezrele ticho a klid… Nevim, jak z toho, doufam, ze z toho vyroste … Rano po snidani proste radsi vyrazime ven - pisek, nakupy, herna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.3.09 10:29

Je to tak jak píší holky, děti zkouší na mámu co všechno jim projde a na ostatní hlídače si tolik netrofnou. Přece jenom máma by měla být ta co čte myšlenky a plní nevyřčená přání… Je to náročné období a částečně přejde až začne prcek mluvit. Pak si jistě všimneš, že budeš mít od něj asi tisíckrát víc požadavků a přání než kterýkoli jiný hlídač. Je to normální, ale na blázinec vydrž maminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
22.3.09 10:47

uklidním tě, je to úplně normální stav ;-) kňourání a vztekání se zlepší až začne líp mluvit a komunikovat a se zlobením to bude stejné pořád. se mnou řádí jako černá ruka a s ostatními je úžasně hodná. a to jí taky nerozmazluju, spíš jí držím zkrátka… je to prostě tím, že ty jsi máma a ktobě si dovolí absolutně nejvíc…
nedávno si ze mě dělala kamarádka legraci, že k nim mám posílat Klárku s chůvou, protože se mnou strašně zlobí a lumpačí a s chůvou je úžasně hodná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
22.3.09 12:17

Tak naprosto stejny problem jsme resili s nasim synem.Jakmile je sam doma s tatinkem je to zlaticko hodnoucky bonbonky nechce nic nechce hezky si hraje,kdyz mu da tata na zadek tak jen zabreci a je hned klid.Jakmile je doma maminka tak porat pod jeji sukni,jakmile dostane na zadek nebo ani to ne hned si bezi k mamince postezovat.Proc.....protoze maminka s nim travi nejvic casu,maminka je u neho kdyz ho neco boli,maminka umi nejlepe utesit.
U tebe co jsem ale koukala na vek tak muzes mit ditko v obdobii kdy bez maminky ani ranu,je to obdobi kdy ty decka zacinaji bud lezt nebo chodit a boji se o ztratu nejmilovanejsi osoby tudis maminky.Proto porat knoura a chce byt stale u tebe…Zkuste variantu ze by s mrnouskem travil i vic casu tatinek…u ans to pomohlo docela od toho knourani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
22.3.09 12:21

Ahoj u nás je to to samé. Kdyý Jonáška hlídá moje máma, tak je úplně v klidu. Když přijdu, natahuje ručičky a už se ode mne nehne. Tak je to i u ostatních. Jsme prostě mámy a ti kluci jsou na mámách tak trochu víc závislý … ono je to přejde :wink:
Počkej až bude hezky a budete víc venku … to bude mít jinou zábavu, než pořád kňourat :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
22.3.09 13:42

Ahoj, my to máme podobně,akorát to dělá ne mě, ale taťkovi. Když jsme samy doma tak pohoda,ale jak dojde taťka z práce tak malá hned něco chce, pak hned zas něco nechce a pořád dokola,ví že taťka bude donekonečna chodit a řešit co vlastně chce a nebo nechce,aby jí náhodou něco nechybělo :roll: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
22.3.09 14:15

Je to normální. Jsi s ním prostě nejvíc, tak tě testuje, co vydržíš. Adam to dělá taky :D :D
To přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
22.3.09 17:29

Taky neporadím, a taky píšu, že to máme stejně, ale spolu s věkem to postupně mizí.
Ale velký rozdíl je hlavně u doktorů! Ted už malou posílám k doktorovi s manželem, protože se mnou má tendence hrát si na trpitelku, zatímco s „tatkou“ si nechá od doktorky provést leccos.
takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
22.3.09 18:05

Neporadím - ale je to u nás stejně a mám pocit, že se to ještě zhoršuje… :cry: :cry: Jsou dny, kdy za den několik hodin doslova prořve. Nabízím mu, že si budeme hrát, číst, stavět kostky… ale nemá zájem, jen se na mne sápe a tahá mne někam, neví ani kam, chce něco, neví co.

Jelikož se nám každou chvíli má narodit druhé mimčo, tak jsem z toho taky úplně hotová. A mám hrůzu, že se to ještě zhorší.

Když je u našich, tak naprostá pohoda (byl tam předminulý týden 3 dny sám a ani nezakňoural). Jakmile se tam ale objevím já, už to začíná. A když jsme úplně sami dva, tak to je nejhorší.

Snažím se mu věnovat, ale stále nemůžu najít cestu, jak tohle překonat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.09 20:05

Holky moc díky za povzbuzení. Vidim, že je to fakt asi docela běžný. To, co popisujete, je fakt úplně přesný. Tak teda asi budu doufat, že to brzo přejde a že mě z toho nešibne :lol: . Nejhorší je, že přítel je vždycky naštvanej, když je malej takovej a nechce pochopit, že je to normální. To mě vždycky ještě víc rozhodí.
No tak snad to bude lepší. Ať je to u vás taky brzo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí