Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj já mám dorjan danny sport a maximální spokojenost.Ovladatelný jedním prstem, je dobře odpružený- je potřeba pružiny pod kočárem povolit,je tam klapka, Malýmu bude 8 měsícu a pořád jsme v korbě i s fusakem a to má už skoro 10kilo, sporták nevím, to ještě nemáme vyzkoušené.Je to levný kočár a je super.Nemám výhrady
Za sebe HOCO Tornado-S, dělá se na Kia kolech anebo nafukovacích kolech,sedačka otočná po i proti směru jízdy a dost prostorný.
Ahoj,
quinny speedy, na který jsi dávala odkaz, je super kočárek, lehce ovladatelný,parádní do terénu, prostorný sporťák…Kamarádka si ho nemůže vynachválit.
Akorát jediná nevýhoda je malý koš.
Jinak za sebe doporučuji jané nomad, ale je to spíš městký kočárek, super je taky peg perego GT3 , ten je takový robustnější spíše terénní.
E.
Jané slalom pro
Korbicka prostorna moje dite se veslo do 10 mes. druha ma
6mes a i s fusakem ma mista dost.
Lehoucky, super ovladatelny
Ahojky maminky či těhulky.
Tak já se kvám přidávám,my máme Dorjan danny sport a maximální spokojenost ,též jak tu psala jedna miminka, malému bude 8M a stále jsme v korbě, je lehoučký a opravdu jsme moc spokojená, teď ty ceny jsou krásný, já ho ještě kupovala, když byl v akci za 9.999 kč jinak stál v tu dobu 12999kč ,teď co sem koukala tak stojí necelých 8tisíc což je moc krásná cena.My máme přímo tenhle a opravdu doporučuji.
My máme Dorjan cross country a jsme spokojení. Chtěli jsme velký bytelný kočár s velkými nafukovacími koly, abychom u nás na vesnici mohli chodit na procházky, cesty jsou tu dost příšerné.
Korbička je opravdu velká, vejde se mi tam 10m miminko i s fusakem a to není žádný prcek. Navíc je kočár celkem skladný - vejde se bez potíží do kufru naší felicie. Takže s hlubokým kočárkem jsme spokojeni moc. Sporťák jsme zatím zkoušeli jen tak lehce a moc nadšená tedy z něj nejsem, ale uvidíme. Beztak chceme koupit nějaké skladné golfky, tak možná dorjan schováme pro druhé mimi.
Cena byla 6400 Kč komplet s taškou, dětským batůžkem a pláštěnkou v kamenném obchodě.
My máme Tako JumperX a jsme maximálně spokojení.
Původně jsem chěla koupit nějakou značkovou 3kolku (moc jsem chtěla Jané Slalom a nebo Casualplay S4) ale protože chodím i se psem tak jsem kůli stabilitě zvolila nakonec 4kolku s otačnýma předníma kolama.no a nakonec jsme na veletrhu objevili Tako. Cena je oproti značkovým směšná. Ale s kočárem jsme maximálně spokojení. Korbička je celkem prostorná (malej je ve fusaku po mě a v kombinézce a místa tam má ještě dost) má velký nafukovací kola, přední jsou otáčecí s aretací
jezdí se s ním skvěle i teď ve sněhu.
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/showimage.htm?…
Ale hlavně je krááááááááásný
![]()
Ahoj, mám druhé dítko, kočárků vyzkoušených 8
.
Na miminečko byl nejlepší klasický hluboký ( u nás Bebecar Grand Style).Měla jsem v ruce i Roan Maritu a radši jsem přihodila pár korun. Bebecar úžasný, prostorný, výborně odpružený,neporuchový.Měla jsem prcka v korbě na Quinny- a to přesně 2 měsíce, je listopadový a v kombinéze se nevešel našířku, o nějakém fusaku ani nemluvě.Pravda, měl, při narození 4 kg a první tři měsíce šel co měsíc, to kilo nahoru
. Takže jsem přestala honit frajerku s trojkolkou a vrátila se ke klasickému hlubokáči, a jak ráda.Tam se vejde i s 11kg ve fusaku.
Mám kočárků víc, ale kdybych měla vybrat jeden, byl by to I´COO Platon 4. Je to opravdu vymakaný kočár a konečně po X pokusech splňuje všechny mé požadavky: otočná sedačka, výborně odpružený ( krásně houpací- lze nastavit), obr koš,rukojeť i pro hoodně vysoké rodiče, pohodlný pro dítko, dlouhá ložná plocha, bouda lze překlopit dopředu až k madlu ( proti slunci, větru…), má natáčecí nápravu, jednoduše se skládá, ruční brzda.Máme vložnou tašku, přestavitelnou na fusak,který je tak teploučký, že netřeba nánožník. Je to fakt kvalitka. Je ale těžký, takže do busu nebo skládat ho sama denně, to fakt nee. Terén zvládně ale každý a na našich rozbitých chodnících a kostkách jede jak po másle. Je dost drahý, koupili jsme použitý za dobrou cenu a slouží výborně.
Přidávám se k holkám - TEUTONIA SPIRIT S3 - jsem z kočárku nadšená, mám již třetí dítě, na každé jsme měla kočárek jiný a ten prostě nemá chybu.
Předtím jsem měla X-lander XT,taky se mi líbil, ale měla jsem pro některé věci výhrady, prostě nebyl ideální.
Ahoj, ja mam taky Xa a neni to spatny kocarek, to ne, ale korbicka je mala, sportak nejde dat do lehu a k sobe… koupili jsme ho, protoze Teutonia byla „draha“ a Klarka se narodila malinka, tak jsem myslela, ze to bude v poho. Ted jsme 1. predelala kocarek na sportak a blbne nam predni kolecko, kdyz je odaretovane… coz ja mam porad… no, tak asi budem reklamovat:(
Ahoj, my máme Patron Apollon Alux (hnědošedooranž) Nevýhody
Výhody
samozřejmě záleží, co od kočárku očekáváš a kde ho budeš používat. My jsme hodně na cestách v terénu(chaty a výlety) a město jdu výjimečně.A jak jsem psala, potřebola jsem velký kočár s vloženou taškou na přenášení.
Přeju šťastný výběr ![]()
Ahoj holky, já mám připravený Casualplay S4 a nemůžu si stěžovat, vozila jsem v něm synovce a jezdí se s ním skvěle
..
můj nejlepší Quinny speedi.
už jsem ti o něm psala, tak znova netřeba.
pár chyb samo má, žádný kočár není ideální, ale je to o tom, co od kočáru kdo čeká, pro mé požadavky byl nejlepší ![]()
taky mám quinny speedi. Hloubka v pohodě, sice se mi tam teď malá s fusakem přestává vejít. Ale sporťák bych za sebe nedoporučovala. To sezení pro prcka není moc praktický, nemůže si sednout, je tam v polosedu (je to dobrý na spaní), nemá madlo. Zrovna uvažuju, že koupím jiný, protože mě poprvé hrozně štval. Jinak je to kočárek hrozně příjemný na ovládání, lehký a výborný do terénu. Na nákupech nic moc - je docela velký na sporťák. Teď ho mám s korbičkou a to jsem vcelku spokojená.
Ja mam favority Quinny trojkolku a Jane Nomad. Pak jsem mela jeste golfky Inglesina Espresso a taky dobry.