Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já mám Firkon Verano a jsem s ním maximálně spokojená. Vše, co jsem chtěla aby náš kočárek měl, tak přesně tenhle má.
http://www.batolatko.cz/…kocarky.html
maliko, madlo speedi má, do sedu celkem slušného jde, návod je ve speedi diskuzi v trojkokách,ale fakt to jde. bojovala jsem s ním, nadávala, až přišla na způsob, jak to dělat co nejsnáze..
jo a s tou novou reducí - supr. jednak zmírní ten leh, aby byl více vhodný pro menší děti a když se trochu upustí postranách (opět ve speedi diskuzi), dostaneš se skoro na placku, v sedě zase naopak, sed je pak lepší, pohodlnější…
koupila jsem ji vojtovi až při novém záchvatu kočárkování z jeho strany, v 18!! měsících a je to ten nejlepší doplněk, co mohli vymyslet. teda spolu s tím madlem… ![]()
zkus se po nich poohlédnout, určitě speediho vylepšují o 100%!!
Marfinka píše:
Ahoj holky, já mám připravený Casualplay S4 a nemůžu si stěžovat, vozila jsem v něm synovce a jezdí se s ním skvěle..
Tento kočárek je supééér,mám ho také a jsme nad míru spokojený,je lehoučký,dobře ovladatelný a pro mě dost důležitý fakt,je dobře složitelný,mám malé auto a vejde se tam dobře
Sice ta cena je horší ,ale zase ta cena je úměrná kvalitě kočárku.
Kdybych měla možnost a znovu si měla vybírat kočárek pro své mimčo, chtěla bych hlavně dobře ovladatelný, pohodlný, velký a zároveň lehký, s velkým nákupním košíkem, s přehazovací rukojetí a do terénu vhodný kočár. Jenže to bych musela naklonovat asi tak pět různých kočárků ![]()
Jezdila jsem s Knorr Nizza (klasická trojkombinace-bez natáčecích kol, ale přehazovací rukojeť, odepínatelná zadní část boudy na léto, velká ložná plocha, velký košík) a Peg Pérego Centro (velký kočárek, pohodlný, vymakaná překlápěcí bouda, velká nenafukovací kola, poměrně lehký, stabilní něco jako sporťáko-golfáč). Oba měli svoje plusy a mínusy, ale v podstatě mi vyhovují. K nim ještě lehké dobře ovladatelné golfky od Jané a je to paráda-jen to mít kde uložit
, my teda máme, ale na úkor skoro celé kočárkárny ![]()
Kdybych si znovu vybírala, mám favority:
Švagrová má teď novinku - kočárek trojkombinaci Quatro Macalu - celý set - vyšel je na 10tis a zatím je moc spokojená, korbička prostorná, sporťák otočný po a proti směru jízdy, docela slušný košík, velmi lehké skládání a ovládání..A ačkoliv jsme skeptik, protože si myslím, že drahý kočár je kvalitní kočár ( a ne vždy je to pravda), byla jsem mile překvapena a tohle se mi fakt moc líbí..
http://www.kocarky.cz/…u/macalu.jpg
Tak a teď vybírejte ![]()
Odpružení sice nemá, ale my jsme chodili na dovolené po kamenitých polňačkách a šlo to. Sice je rukojeť trochu rozhrkaná, ale to se stalo už po nějakých třech vyjížďkách po chodníku - ona se nejvíc rozhrká nošením do schodů a nadzvedáváním na obrubnících. A kámoška ma Casual play, teda podstatně dražší kočárek a rozhrkaný je ejště víc, navíc jí začáčí.
Tak já mám Deltim sport a jsme nadmíru spokojená…má obrovské lůžko,takže se tam v pohodě vyspí i téměř dvouleťák…má sice nevýhodu že nemá otočná kolečka a je těšší,ale já otočná kolečka nechtěla a že je těšší mi taky nevadí…pokud jsou perfktně nafoukaná kolečka,tak je to jedno,do auta ho složím taky a to nemáme ani velkej kufr,prodrancovali jsme s ním různé terény,přes les,polní cesty,louky a ještě mi nic neupadlo,nerozbilo se,…jinak kamarádky mají různé kočárky a měli dost problémy s kolečky,často rozbité
a to jezdily jen po silnici,žádné terény jako mi
........no a kočárek využíváme do teď jako sporťák a pořízený sporťák Hauck mi leží na chodbě… na půdě…takže jsme spokojeni…
![]()
Ahojky,
prosím o pomoc, nemáte některá z Vás maminek z PLZEŇSKÉHO OKOLÍ náhodou kočárek CAREN GONDOLA (výrobce Kajtex)? - viz níže připojený odkaz
http://www.kocarky-sara.cz/…a-p-186.html
Moc se mi líbí, ale chtěla bych jej rozhodně vidět a vyzkoušet než jej koupím přes internet. Nejbližší prodejna, kde je ale ke shlídnutí je ale 500km daleko
Tak zkouším štěstí touto cestou, kdybyste náhodou některá tento kočárek měla, že bych si jej s dovolením přijela k Vám „občíhnout“ ![]()
Děkuju nastotisíckrát předem za pomoc
, když tak se mi ozvěte na e-mail petra.knoppova@seznam.cz
Ahoj, to asi nebudeš z jižní Moravy? U nás se kočárky prodávají, po městě jich jezdí poměrně dost. Já mám kočárek Roan Marita, který je hodně podobný Gondole. Jako hluboký kočárek je super, hlavně pro mimi. Je prostorný, my v něm jezdili do 7 měsíců i s fusakem a hafo místa, perfektně péruje, tyto velké elegantní kočárky jsou podle mého gusta. Ale jen v hluboké variantě, sporťáky se mi nelíbí. Já jsem koupila Roana z druhé ruky za pár korun a teď čekám na sporťák. Od sporťáku chci něco jiného, než nabízí Roan a Gondola. Takže za mě - hluboký kočárek Roan nebo Caren a sporťák vybrat jiný.
Bubble, přímo v Praze nevím, my jsme pro Firkona byli v prodejně v Tuchlovicích u Kladna - www.batolatko.cz
Ahoj, my jsme vyzkoušeli dva - první Mutsy Urban Rider (natáčecí zadní náprava) - nic moc, těžký, přece jen to chtělo cvik s ovládáním a materiál na sporťáku nic moc - asi holandská pověstná šetřivost. Vyměnili jsme po 7mi měsících za Jané slalom pro 2009 a naprostá spokojenost, lehký, dobře ovladatelný, bezvadný potah, krásně chráněný před sluníčkem i pak na zimu. Až na to, že nám ho ukradli.
Pro druhé mimčo ovšem plánujeme zase Slalom 2009, už teď se na něj těším.
Cenově to není nejlevnější, ale nebyl s ním problém a projel všecky terény (i když jsem se trojkolky ze začátku bála), tak musím zatleskat.