Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, máte některá zkušenost s kočárkem 4baby rapid 2015 nebo 2016? Chtěla bych si ho pořídit pro ročního syna. A má otázka zní, jak jste s kočárkem spokojené a zda plbohodnotně nahradí klasický sporťák. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s 4Baby Rapid?
Přidejte zkušenost s 4Baby RapidJe to pidisporťák do města, takže záleží, kde jezdíš. Dítě se v něm vyspí, nákup do něj naložíš. Ale není dělaný na extra terén.
My mame 4 baby evolution shape a i s nim jsme spokojeni. Bydlime teda v praze, do terenu by asi moc pohodlnej nebyl.. ale co jsem koukala tak koleckama apod je celkem podobnej tomu rapidu..tak oni vsecky tyhle kocarky „golfky“ jsou si dost podobne, ze..
a mame k nemu i ten pytel na zimu. Takze za me ok. Drzi dobre, konstrukce je pevna, nechrasti…uveze i velkou zatez..za me vazne ok ![]()
Holky nam prisel dnes a jak funguje polohovani nevim uda nam na to neco nechybi
poradite mi prosim ![]()
Vzadu je klip, ten zmáčkneš a stáhneš po těch páskách. Jukni sem https://www.youtube.com/watch?…
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, z jakého materiálu jsou kolečka, Jestli je to tvrdý plast, nebo nějaká guma? děkuji Katka
Je lehky skladny ale ne nekam do terenu do mesta na silnici oarada ale urcite ne do lesa ![]()
Aha, rozhoduji se mezi tímto a britaxem ( ten bych brala hned, ale ta cena
) chci ho zatím jako druhý kočár do mého malého auta, ale časem jako hlavní. Tak proto řeším kolečka. Do přírody chodíme často, ale až malej povyroste, tak snad bude ťapat sám. ![]()
To mi take ale tento mam jenom do mesta kdyz jdem do lesa nebo kde je horsi teren berem klasicky sportak z trojkombinace ![]()
Tak ho asi zkusíme
a jakou máte barvu? mně se líbí ten tyrkys, máme klučíka. Jinak máme gt3 a tu asi necháme na procházky ![]()
Chtela jsem sedocerny ale ten by nam nestihly do urcityho terminu poslat tak mame cely sedy ![]()
Kdo vlastni tento typ kocarku, nevite do kolika kil je? Prohledala jsem spousty stranek a u zadnych jsem to nenasla. ![]()
@Xantypa78 Ahojky, je to do 18kil. Ale to většina sporťáků má takovou nosnost. Kočár máme sedo-černý a spokojenost ![]()
Ahoj,
uvažovala jsem o tomto kočárku, ale připadá mi, že ta polohovatelná opěrka na nohy, když je sklopená dole, tak vadí při opření nohou o tu spodní pevnou opěrku - snad jsme to napsala srozumitelně. Když má dítko trochu špinavé botky, že musí tu látkovou opěrku špinit a že není dost místa na nohy. Jaké s tím máte zkušenosti? Díky moc za postřehy.