Kočárek ARO LEX 2 Plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
12.8.05 15:20

Kočárek ARO LEX 2 Plus

Maminy, máte některá „v užívání“ kočárek od fy ARO - LEX 2 Plus? Koupili jsme ho a zajímaly by mě i zkušenosti z praxe. Co se týká vybavení, praktičnosti (pratelný potah) a příslušenství nás zaujal, takže už je doma :-) A nemáte někdo nějaké české materiály k tomuto kočárku nebo nevíte odkaz na internetu? Všechno máme jen v polštině. Díky za odpovědi a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
13.8.05 18:44

Ahojky,

já jsem našla na netu tenhle odkaz http://www.hella.prodejce.cz/tako.htm , mají tam na sebe kontakt, tak jim zkus napsat.

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.8.05 07:23

Smokie, díky za typ, napíšu tam. Z praxe - zdá se - moc zkušeností není, nedá se nic dělat, budu muset počkat na vlastní :-) A na to se už moooc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.06 20:21

Aro Lex 2 Plus

ahoj všem maminkam :lol: , taky by mne zajímal názor na tento kočárek, především jeho váha. … víte někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.06 22:31

Kocarek Aro Lex 2 Plus

Ahoj,
Kocarek Aro Lex 2 Plus jsme zakoupili v prosinci minuleho roku. Asi po 14 dnech uzivani se nam na koleckach objevil rez, s reklamaci jsme neuspeli. Po pul roce uzivani nam odesly brzdy a neslo polohovani zad, po dalsim mesici nam praskla konstrukce. Kocarek jsme reklamovali a stale to jeste resime. Znovu bych ho jiz nekoupila. Je sice pro dite prostorny, ale je velmi tezky ( asi 19 kg) a pri slozeni zabere velmi mnoho mista v kufru auta. Mam jiz treti dite, prvni dve jezdily v kocarku Dorjan Danny Sport a lituji ze jsme ho prodaly.
Preji stastny vyber kocarku, Jitka

• Citovat
  • Upravit
713
7.12.06 19:07

My ho dneska odvezli reklamovat, za jízdy se rozlomila konstrukce, malou jsem málem vysypala na silnici!!!
Už nikdy bych nešla do „moc“ kombinace, naštěstí se jí nic nestalo, je to mazák - otevřela oči a zase je zavřela a spala dál.
Jsem zvědavá, jak uspějeme, chcem vrátit peníze, na stejný kočár znovu nepřistoupíme.

Jinak - dovozce - www.depemo.cz

Přeji, ať vám slouží lépe než nám. Ale vážně pozor, nám se to mohlo stát třeba na přechodu, kdyby jelo auto!!! Nechci ani domyslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí