Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminy, máte některá „v užívání“ kočárek od fy ARO - LEX 2 Plus? Koupili jsme ho a zajímaly by mě i zkušenosti z praxe. Co se týká vybavení, praktičnosti (pratelný potah) a příslušenství nás zaujal, takže už je doma
A nemáte někdo nějaké české materiály k tomuto kočárku nebo nevíte odkaz na internetu? Všechno máme jen v polštině. Díky za odpovědi a zkušenosti.
Ahojky,
já jsem našla na netu tenhle odkaz http://www.hella.prodejce.cz/tako.htm , mají tam na sebe kontakt, tak jim zkus napsat.
Smokie
Smokie, díky za typ, napíšu tam. Z praxe - zdá se - moc zkušeností není, nedá se nic dělat, budu muset počkat na vlastní
A na to se už moooc těším ![]()
ahoj všem maminkam
, taky by mne zajímal názor na tento kočárek, především jeho váha. … víte někdo? ![]()
Ahoj,
Kocarek Aro Lex 2 Plus jsme zakoupili v prosinci minuleho roku. Asi po 14 dnech uzivani se nam na koleckach objevil rez, s reklamaci jsme neuspeli. Po pul roce uzivani nam odesly brzdy a neslo polohovani zad, po dalsim mesici nam praskla konstrukce. Kocarek jsme reklamovali a stale to jeste resime. Znovu bych ho jiz nekoupila. Je sice pro dite prostorny, ale je velmi tezky ( asi 19 kg) a pri slozeni zabere velmi mnoho mista v kufru auta. Mam jiz treti dite, prvni dve jezdily v kocarku Dorjan Danny Sport a lituji ze jsme ho prodaly.
Preji stastny vyber kocarku, Jitka
My ho dneska odvezli reklamovat, za jízdy se rozlomila konstrukce, malou jsem málem vysypala na silnici!!!
Už nikdy bych nešla do „moc“ kombinace, naštěstí se jí nic nestalo, je to mazák - otevřela oči a zase je zavřela a spala dál.
Jsem zvědavá, jak uspějeme, chcem vrátit peníze, na stejný kočár znovu nepřistoupíme.
Jinak - dovozce - www.depemo.cz
Přeji, ať vám slouží lépe než nám. Ale vážně pozor, nám se to mohlo stát třeba na přechodu, kdyby jelo auto!!! Nechci ani domyslet!