Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
prosím Vás, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Chicco Urban?
Viděla jsem ho na Zličíně v té nové prodejně, jak býval Babypark a strašně se mi líbí…ukazovala mi ho tam prodavačka, byla strašně ochotná a vše o tom věděla, ![]()
Je to ale novinka, tak jsem se nejdřív chtěla poradit, jestli už některá nemáte zkušenosti z terénu? ![]()
Budu ráda za všechny poznatky ![]()
Marenka…to by me take zajímalo dnes jsem ho viděla na Andělu v Chicco a taky me zaujal ![]()
@SIINA …tak musíme počkat, jestli se někdo ozve a napíše, jaký je:-)… ale já to zřejmě nevydžím a asi ho koupím, dám kdyžtak vědět ![]()
Líbí se mi, že je takový moderní a universální…a hlavně to, že je to i korba i sporťák v jednom to mi přijde super! ![]()
Pěkný jsou i ty barevný potahy do toho ![]()
Na tom Zličíně mají na vše 10% zaváděcí slevu
, jsou tam nově po Babyparku, který zkrachoval…
Dej kdyžtak vědět ![]()
Marenka…právě to me taky nadchlo ta schovaná korba pro mimco
trochu jsem se vyděsila včera jsem našla ze váží 20 kilo ale na dalších stránkách bylo 10kg tak snad tak:-) kdy cekas přírůstek? Ja až v listopadu času dost ale už se rozhlížím:-) jaká barvicka te láká? Me asi červená nebo ta zelena
popravdě muj favorit je peg perego book completto ale ten je az od půlroku tak bych musela kupovat dva kocary což by tento Chicco vyřešil ![]()
@SIINA jo vypadá fakt šikovně
s tou váhou myslím, že je v pohodě, zkoušela jsem ho a nebyl těžký…
Mě se líbí ten šedivý a zelený
ještě uvidím…
Peg perego je taky pěkný, ale mají hrozně dlouhý dodací lhůty, pokud si nevybereš nějaký na obchodě…
Mě se zdá tenhle fakt suprovej…
Holky mame uz vic jak mesic doma a velka spokojenost. Kocarek je hodne skladny a lehky.Je opravdu vhodny jak do mesta tak do terenu.
@Kacenka261 Jeee, tak díky za kladnou odezvu ![]()
Konečně někdo, kdo ho má už doma
díky!
A vy už ho používáte jako sporťák, nebo ještě jako hlubokou korbu?
Jako sportak mam dvouletou holcicku Je fakt dost prostorny.Ted cekame druhy tak se tesim az vyjedu i s korbou.Ale to si jeste pockam. Dlouho sem hledala kocerak ktery by vyhovoval a konecne nasla. Zatim me teda nicim nezklamal.
Kacenka…tak to je super
a co ty kolečka jsou plastovy? Zvládnou trochu terén neskáče moc kočár? A je trochu odpruzeny?
@Kacenka261 tak to jste to dobre vymyslela! ze ho muzete vyuzit ted na vetsi ditko a pak na mimi ![]()
Ty kolecka jsou asi v pohode ne? Ja jsem vzdycky mela plastovy a nikdy mi to nevadilo…nechtela jsem nafukovaci kola, protoze je kocarek hned tezsi a hlavne resit pak nekde pichnuti ![]()
Kolecka sou v pohode. A hlavne je dobre odpruzeny.No mala kocarek uz moc nepotrebuje, ale na vylety na vylety se jeste hodi.Je fakt prostorny vejde se do nej krasne i ted. Jeste sem nezkousela skladat korbu ale kamaradka ma ted miminko tak to zkusime.Chci videt jak to vypada. Jinak prikladam foto sportaku.
To je super, že už ho někdo má. Až budete skládat korbičku, mohla by jste přiložit fota a délku a šířku (vnitřní)korby. A jeste by mě zajímalo, jestli je ta korba trochu vystužené, nedovedu si představit, že ze sportovního kočárku bude korba.
Koukala jsem na youtube.com a vypadá moc dobře. Díky moc
@Kacenka261 Teeeda, ten je perfektní ![]()
Moc díky za fotečku…taky budu ráda, když přidáte fotku i té korby…
Můžu se zeptat, kde jste ho kupovala?
@ivana121 taky juknu na youtube, díky za tip ![]()
Ted o vikendu vam korbu nafotim.Taky sem na ni zvedava. Zkusim tam dat i fusak a namerim. Jinak ja objednavala primo z anglie.Tady jeste nebyl.Ale ted uz ho maj skoro vsude treba mrknete na malvik.cz
@Kacenka261 Tak to budete hodná
díky předem ![]()
To jste mne překvapila, že jste ho kupovala z Anglie, ale proč ne ![]()
Vyšel Vás levněji, nebo naopak? jo, teď už je dostupný i tady ![]()
Já jsem si ho vyhlídla na Smíchově v tom Chicco obchodě…