Kočárek Chicco Urban

22
8.4.14 23:04

Kočárek Chicco Urban

Dobrý den,
prosím Vás, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Chicco Urban?
Viděla jsem ho na Zličíně v té nové prodejně, jak býval Babypark a strašně se mi líbí…ukazovala mi ho tam prodavačka, byla strašně ochotná a vše o tom věděla, :palec:
Je to ale novinka, tak jsem se nejdřív chtěla poradit, jestli už některá nemáte zkušenosti z terénu? :)
Budu ráda za všechny poznatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1815
17.4.14 21:40

Marenka…to by me take zajímalo dnes jsem ho viděla na Andělu v Chicco a taky me zaujal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.4.14 22:23

@SIINA …tak musíme počkat, jestli se někdo ozve a napíše, jaký je:-)… ale já to zřejmě nevydžím a asi ho koupím, dám kdyžtak vědět ;)
Líbí se mi, že je takový moderní a universální…a hlavně to, že je to i korba i sporťák v jednom to mi přijde super! :palec:
Pěkný jsou i ty barevný potahy do toho :potlesk:
Na tom Zličíně mají na vše 10% zaváděcí slevu :potlesk:, jsou tam nově po Babyparku, který zkrachoval…
Dej kdyžtak vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
18.4.14 08:03

Marenka…právě to me taky nadchlo ta schovaná korba pro mimco :palec: trochu jsem se vyděsila včera jsem našla ze váží 20 kilo ale na dalších stránkách bylo 10kg tak snad tak:-) kdy cekas přírůstek? Ja až v listopadu času dost ale už se rozhlížím:-) jaká barvicka te láká? Me asi červená nebo ta zelena :think: popravdě muj favorit je peg perego book completto ale ten je az od půlroku tak bych musela kupovat dva kocary což by tento Chicco vyřešil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.4.14 23:19

@SIINA jo vypadá fakt šikovně :palec: s tou váhou myslím, že je v pohodě, zkoušela jsem ho a nebyl těžký…
Mě se líbí ten šedivý a zelený :) ještě uvidím…
Peg perego je taky pěkný, ale mají hrozně dlouhý dodací lhůty, pokud si nevybereš nějaký na obchodě…
Mě se zdá tenhle fakt suprovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
4.5.14 11:41

Holky mame uz vic jak mesic doma a velka spokojenost. Kocarek je hodne skladny a lehky.Je opravdu vhodny jak do mesta tak do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.5.14 03:00

@Kacenka261 Jeee, tak díky za kladnou odezvu :palec:
Konečně někdo, kdo ho má už doma :) díky!
A vy už ho používáte jako sporťák, nebo ještě jako hlubokou korbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
6.5.14 07:53

Jako sportak mam dvouletou holcicku Je fakt dost prostorny.Ted cekame druhy tak se tesim az vyjedu i s korbou.Ale to si jeste pockam. Dlouho sem hledala kocerak ktery by vyhovoval a konecne nasla. Zatim me teda nicim nezklamal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
6.5.14 09:05

Kacenka…tak to je super :palec: a co ty kolečka jsou plastovy? Zvládnou trochu terén neskáče moc kočár? A je trochu odpruzeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.5.14 09:49

@Kacenka261 tak to jste to dobre vymyslela! ze ho muzete vyuzit ted na vetsi ditko a pak na mimi :palec:
Ty kolecka jsou asi v pohode ne? Ja jsem vzdycky mela plastovy a nikdy mi to nevadilo…nechtela jsem nafukovaci kola, protoze je kocarek hned tezsi a hlavne resit pak nekde pichnuti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
9.5.14 10:09

Kolecka sou v pohode. A hlavne je dobre odpruzeny.No mala kocarek uz moc nepotrebuje, ale na vylety na vylety se jeste hodi.Je fakt prostorny vejde se do nej krasne i ted. Jeste sem nezkousela skladat korbu ale kamaradka ma ted miminko tak to zkusime.Chci videt jak to vypada. Jinak prikladam foto sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.5.14 17:41

To je super, že už ho někdo má. Až budete skládat korbičku, mohla by jste přiložit fota a délku a šířku (vnitřní)korby. A jeste by mě zajímalo, jestli je ta korba trochu vystužené, nedovedu si představit, že ze sportovního kočárku bude korba.
Koukala jsem na youtube.com a vypadá moc dobře. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.14 00:11

@Kacenka261 Teeeda, ten je perfektní :palec:
Moc díky za fotečku…taky budu ráda, když přidáte fotku i té korby…
Můžu se zeptat, kde jste ho kupovala?

@ivana121 taky juknu na youtube, díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.5.14 10:45

Ted o vikendu vam korbu nafotim.Taky sem na ni zvedava. Zkusim tam dat i fusak a namerim. Jinak ja objednavala primo z anglie.Tady jeste nebyl.Ale ted uz ho maj skoro vsude treba mrknete na malvik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.14 23:36

@Kacenka261 Tak to budete hodná :palec: díky předem :)
To jste mne překvapila, že jste ho kupovala z Anglie, ale proč ne :lol:
Vyšel Vás levněji, nebo naopak? jo, teď už je dostupný i tady :palec:
Já jsem si ho vyhlídla na Smíchově v tom Chicco obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí