Kočárek do 8.000 Kč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
27.1.19 13:02

Koukni do bazaru ;)

Příspěvek upraven 27.01.19 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
27.1.19 13:13

@sportka nic proti,ale prodej patri do bazaru @admin Ti to smaze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
193
27.1.19 13:14
@Twixinka píše:
@sportka nic proti,ale prodej patri do bazaru @admin Ti to smaze :nevim:

no vidíš to, smažu to sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
27.1.19 13:31

Osobně bych doporučovala nějaký zachovalý kočárek z bazaru nebo z druhé ruky. Obzvlášť, když chcete v této cenové relaci. Některé bývají velmi kvalitní a často jen po jednom dítěti.
Důrazně nedoporučuji kočárek Dara Dorjan basic comfort, který máme a nejsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
27.1.19 13:34
@Bohdanka2 píše:
Na první sem měla kočárek od známé a postýlku po ségře a fusak po manželovi od té známé. Na druhou sem měla postýlku po švagrovi, fusak sem nepoužívala a kočárek z bazaru za 3 000. No asi sem ty přípravy nikdy neprožívala. :mrgreen: No a holkám to stačilo :palec:

Taky tak :lol: kocar z bazaru, postylka, zidlicka a fusak po manzelovi :lol: a kupodivu to naprosto staci 8)

• Citovat
  • Upravit
221
27.1.19 13:39
@luccifera píše:
Taky tak :lol: kocar z bazaru, postylka, zidlicka a fusak po manzelovi :lol: a kupodivu to naprosto staci 8)

Já si taky myslím že to stačí. Choditko sem nechtěla, ale dostala ho. Stejně tak jídelní židličku, kdyby sem ji nedostala tak ji nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
27.1.19 14:16

My jsme taky spoustu věcí podedili, navíc teď budeme mít třetí dítě, takže v podstatě všechno máme. Akorát ne vždy je bazarove zboží dobre, je potřeba to videt předem a zko trolovat. My jsme talhle koupili kocar, prohlidla jsem ho asi ne dukladne a doma jsme prisli na praskle kolecko, pani samozrejme nekomunikovala, museli jsme si ho koupit sami a cenove nás to vyšlo jak skoro nový, protože ten názorový se uz nevyrabel a sehnat kolečko byl téměř nadlidský úkol. Jsem dostatečně poucena, ale i přes to bych teď kočár chtěla radši nový. Bazarovy až v případě, že žádný nový levný vyhovující nesezeneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.19 15:12

@Jana-86 Já osobně bych z druhé ruky kočár prostě nekoupila,do 8tis se dají koupit krásně kočárky a je velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.19 15:14

@NatyKli Basic Riko.Pekny kočárek za pěknou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.1.19 15:44

Na bazarku opravdu sezenes krasne kocarky za polovicni ceny, doporucuji.
Hluboke https://www.emimino.cz/…rky/hluboke/

Kombinovane https://www.emimino.cz/…kombinovane/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.12.22 09:34

@sportka kočárek z bazaru už ani zadarmo. Taky jsem si myslela, že budu mít kvalitní kočárek za menší cenu a že vydrží. Ani náhodou. Teutonia z bazaru vydržela 3 měsíce, pak se rozsypala přímo na cestě, naštěstí mimi se nic nestalo. Byl už spravovaný, což nám prodejkyne neřekla :cert: Museli jsme koupit nový, koupili jsme Roan marita a zatím dobrý. A projede všude. Bazarovou plečku už bych fakt nechtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí