Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Twixinka píše:
@sportka nic proti,ale prodej patri do bazaru @admin Ti to smaze
no vidíš to, smažu to sama ![]()
Osobně bych doporučovala nějaký zachovalý kočárek z bazaru nebo z druhé ruky. Obzvlášť, když chcete v této cenové relaci. Některé bývají velmi kvalitní a často jen po jednom dítěti.
Důrazně nedoporučuji kočárek Dara Dorjan basic comfort, který máme a nejsme spokojeni.
@Bohdanka2 píše:
Na první sem měla kočárek od známé a postýlku po ségře a fusak po manželovi od té známé. Na druhou sem měla postýlku po švagrovi, fusak sem nepoužívala a kočárek z bazaru za 3 000. No asi sem ty přípravy nikdy neprožívala.No a holkám to stačilo
Taky tak
kocar z bazaru, postylka, zidlicka a fusak po manzelovi
a kupodivu to naprosto staci ![]()
@luccifera píše:
Taky takkocar z bazaru, postylka, zidlicka a fusak po manzelovi
a kupodivu to naprosto staci
Já si taky myslím že to stačí. Choditko sem nechtěla, ale dostala ho. Stejně tak jídelní židličku, kdyby sem ji nedostala tak ji nemám.
My jsme taky spoustu věcí podedili, navíc teď budeme mít třetí dítě, takže v podstatě všechno máme. Akorát ne vždy je bazarove zboží dobre, je potřeba to videt předem a zko trolovat. My jsme talhle koupili kocar, prohlidla jsem ho asi ne dukladne a doma jsme prisli na praskle kolecko, pani samozrejme nekomunikovala, museli jsme si ho koupit sami a cenove nás to vyšlo jak skoro nový, protože ten názorový se uz nevyrabel a sehnat kolečko byl téměř nadlidský úkol. Jsem dostatečně poucena, ale i přes to bych teď kočár chtěla radši nový. Bazarovy až v případě, že žádný nový levný vyhovující nesezeneme.
@Jana-86 Já osobně bych z druhé ruky kočár prostě nekoupila,do 8tis se dají koupit krásně kočárky a je velký výběr.
Na bazarku opravdu sezenes krasne kocarky za polovicni ceny, doporucuji.
Hluboke https://www.emimino.cz/…rky/hluboke/
Kombinovane https://www.emimino.cz/…kombinovane/
@sportka kočárek z bazaru už ani zadarmo. Taky jsem si myslela, že budu mít kvalitní kočárek za menší cenu a že vydrží. Ani náhodou. Teutonia z bazaru vydržela 3 měsíce, pak se rozsypala přímo na cestě, naštěstí mimi se nic nestalo. Byl už spravovaný, což nám prodejkyne neřekla
Museli jsme koupit nový, koupili jsme Roan marita a zatím dobrý. A projede všude. Bazarovou plečku už bych fakt nechtěla ![]()