Kočárek doma, máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.1.25 08:58

kočárek doma, máte?

Maminky chci se zeptat
syn (10m) mi spí jen v kočárku, doma přes den je uspávání katastrofa a spí tak 20min, a venku vydrží i dvě hodiny, lítám ven každý den dopoledne i odpoledne, tak mě napadlo uspáváte někdo v kočárku doma? balkon nemám, ale napadlo mě vzít starý kočár domů a uspávat ho v něm u otevřeného okna, ale než se s tím budu tahat do 3 patra tak bych chtěla vědět jestli to někdo tak dělá a funguje to :D děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.1.25 09:02
@Anonymní píše: Více

U nás to nefungovalo, dítě to nějak prostě vycítilo i v tom novorozeneckém věku, natož v 10m, to už přece pozná, že je doma a že ho „šulíš“ :lol: :lol: Ale šlo to dělat tak, že jsem šla uspávat ven a pak ho nechala v tom kočárku spát před barákem na chůvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
23.1.25 09:19

Taky syn spí přes den jenom v kočárku. Zkoušela jsem kocarek i doma, tam usne, ale už ho neudyndam, když je třeba. Rovná podlaha ho už neuspí. Ale zkusit to můžeš, každé dítě je jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.1.25 09:19

My máme kocar doma, ale spíš ho využívám, aby mě ten malej satan nechal najíst nebo nebo kdyz má fakt jako ty svoje naladovy stavy, tak do kocaru na uklidnění… ale uspat se nám hi podařilo jenom jednou, mě totiž nebaví jezdit po chodbě tam a zpět jak… a na místě když jezdím tak rve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.25 09:24

@unuděná mě právě přijde že mu vadí spát doma nebo já nevím, nebo postel mu vadí, jeho postylka to ani nemluvím tak se probudí hned tak sem myslela že kočár mu na spaní vyhovuje :D

• Citovat
  • Upravit
24741
23.1.25 09:27

Za pokus vůbec nic nedáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
23.1.25 09:44

Měli jsme, fungovalo to. Ale měla jsem okružní cestu po bytě. Jen houpání a popojíždění dítě neuspokojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4173
23.1.25 09:54

Doma uvidíš, já nakonec procházky spací brala jako super relax a fitko po dobu mateřské.
Když bylo hezky, vzala jsem jídlo a mohla být krásně celé odpoledne venku v přírodě.
Dítě díky spaní venku bylo i docela otužilé. Chodili jsme ven i v mrazu, stačilo se dobře obléct.
Ráno jsem uvařila, dopoledne procházka třeba na nákup, vyhodila jsem tašky a pokračovala na kratší procházku, oběd, po obídku druhá procházka, přispěl se, bud zustali v lese, nebo šli na hřiště, nebo jsem to spojila s nějakým výletem.
Postupně přestal spát dopoledne, ale stejně jsme byli někde venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.1.25 10:36

Měli jsme taky období, kdy měl spánek kolem poledne a v postýlce se hrozně vztekal, v kočárku na pohodu. Takže já vždy otřela kolečka kočáru a jezdila s ním po bytě, hlavně přes prahy, aby to drncalo :D
Občas se vztekal i tam, ale to jen chvilku, pak vždycky usnul. A já si dala aspoň v klidu oběd :)
Ani jsem neřešila otevřené okno nebo tak, ale přišlo mi, že pomáhá když se při té jízdě měnilo stín a světlo, že prostě to víc simulovalo tu jízdu venku, než když jsem drncala na místě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
23.1.25 10:40

V noci ti spí v postýlce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.25 11:33

@Menton já to taky beru jako relax, chodím denně i 10km, beru to i tak že se hýbu prostě že mám pohyb ale mám pocit že jsem prošla už snad každý kout ve městě :D a chtěla jsem zkusit že by občas když teď zrovna i prší se zadařilo spát doma, že bych i uklidila protože prach se mu tu jen hromadí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 11:35

@ALIPELI jee kezby :D jakmile ho tam dám je vzhůru, prostě nesnese postýlku, nevim proč, už jsem to zkoušela měsíc v kuse a prostě ne, spí v posteli semnou, a než jdu spát je obložená postel dekami aby nespadl a koukám na něj přes chuvicku. Má i neklidný spaní, než usne procoura celou postel, mrská sebou, a když spí tak cestuje. Tak asi potřebuje prostor, což v postýlce nemá nebo já už nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 11:36

@Lenkochod no tak asi utru starý kočár a zkusíme to :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.25 11:36

@Masina takže by to vyšlo na stejno jako venku asi, a já tak velký byt nemám :lol:

• Citovat
  • Upravit
919
23.1.25 12:50

První dceru jsem tak kdysi chvíli uspávala. Ale proto, že jsem objednala nové golfky a když přišly, tak byla ještě poměrně malá na to, abych ji v nich vozila venku. (Jezdila ve sportaku. )Takže jsem ji v nich sem tam uspala doma. Takže ano, fungovalo to :)
Teď s druhým už bydlíme v domě a máme prostornou terasu, takže plánuji v případě potřeby uspávat taky v kočáře, ale na terase, kde malého pak nechám a budu moct fungovat doma. Takový je plán, uvidíme, jaká bude realita :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí