Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. Zajímá mě, u prvního jsme měly kočárek u rodičů. Teď ho máme zabaleny v našem sklepě. Čekáme druhé. Řešily jste „pověru“ s kocarkem u druhého dítěte?? Jestli ho máme raději zase odvézt?? ![]()
Neresila jsem ani u prvního. Proboha, je 21. století! Lidi mají asi fakt málo starosti, když řeší tohle. Jestli jsi poverciva, tak ho odvez a budeš mít klid.
Já měla kočár doma i u prvního, kvůli psovi, aby mi z kočáru nešílel, až jednou bude druhé, tak určitě kočár uklízet nebudu ![]()
Od 20tt mi stál kočár v pokoji. ![]()
Na nějaký pověry se můžu vykašlat ![]()
Neresila jsem
Dokonce jsme ostrihali vlasky asi 10 mesicnimu synovi, protoze uz pres ne nevidel a pak jsem tady zjistila ze se to nesmi ![]()
Neřešila jsem. Neřešila bych ani u prvního, ale shodou okolností jsme bydleli u tchyně a měli ho u ní na půdě, takže technicky nebyl u nás doma ![]()
U prvniho jsem mela kocarek doma co jsme ho koupili. Ted jsem v 21.tt a kocarek budu mit stejny po dceri, kupovat novy mi prijdou vyhozeny penize a mam ho v patre, je teda rozdelany.
V kočárku jezdil až do narození mladšího prvorozený syn, rozdíl mezi kluky je 15 měsíců. Jen jsme potom vyměnili sportovní korbu za hlubokou.
Ale je pravda, že jsem to neřešila ani u prvního. Měli jsme kočárek od 32 tt doma, stál v pokojíčku.
@LuckaPicka u první ho dítěte jsme kupovali kočár asi ve 30tt a do porodu byl u rodičů.
Teď jsem těhotná podruhé a kočár máme schovaný doma, vlastně mě ani nenapadlo to řešit
![]()
Já měla u obou u rodičů, pověrčivá nejsem, ale ve 38tt u prvního jsem si kočárek,, pohoupala" abych věděla jak mi sedí s tím,,co se asi tak může stát".. no, nikdy jsem na pověry nevěřila, přesto u druhé se kočárek k nám domů přivezl až se mnou, když jsme jeli z porodnice ![]()
Fakt jsem neřešila
ani u prvního. To stal složený doma přes čtyři měsíce
@xammy píše:
Neresila jsemDokonce jsme ostrihali vlasky asi 10 mesicnimu synovi, protoze uz pres ne nevidel a pak jsem tady zjistila ze se to nesmi
Zajímavá myšlenka, ze se malým dětem nesmí stříhat vlásky. Prosim te proc???
taky jsem syna strihala asi v 11 mesicich (teda ojela jsem mu hlavu strojkem) a tak by me zajímalo co jsem to vlastně provedla a co jsem na nas přivolala
diky ![]()
@LuckaPicka máme kočárek v obýváku na hromádce od 22tt
u první dcery jsem ho měla doma cca od 32tt ![]()
@Marie432875 Prý se tím děťátku krátí život, aspoň to tvrdí google ![]()