Kočárek Driver 4xl Sport

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
25.8.05 00:27

Kočárek Driver 4xl Sport

Ahojky, potřebovala bych poradit. Máte někdo zkušenost s kočárkem Driver 4XL Sport od výrobce Free Line? Moc se mi líbí, ale bohužel jsem nikde nenašla podrobnější informace např. o délce korbičky. Čekám miminko v lednu a nevím, jestli se nebude mačkat :) v korbičce i s fusakem. Kdybyste někdo měl zkušenost, nenechte si jí pro sebe :)
Děkuji Karina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
25.8.05 08:45

Ahoj Karin,

nějaká diskuse už proběhla - zkus mrknout na
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Délka korbičky je 72cm, myslím, že pro lednové děťátko by to šlo - než Ti vyroste, fusak už nebude potřebovat.

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.8.05 10:14

Ahoj Viťko,
díky za radu, mrkla jsem na ty stránky a našla jsem tam, co jsem hledala.

Díky
Karina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 10:46

driver 4xl

Nikdy bych si už tento kočárek nekoupila. Já a mnoho dalších maminek jsme řešily problémy s brzdou, která se zasekávala a ochota opravit to nebyla ze strany servisu a prodejce žádná. Korbička je dost krátká, mičo je v ní tak do 5-6 měsíců. Je moc pěkný a má super otáčecí nápravu a odpružení, ale jinak kvůli brzdě bych ho nechtěla ani za nic. Otravovala jsem se s tím pořád. A druhá věc je,že se mi po 5 měsících začala sbíhat zadní kola a potkala jsem maminku, která je měla uplně k sobě a byla nešťastná, že jí kočárek takto vrátily z opravy už podruhé s tím, že je to užíváním. Tolik mé zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.8.05 12:35

Ahoj Karino,

koukám, že už jsi pročetla diskuzi, kterou jsem tenkrát já založila.

My už máme Drivera 3XL objednaný. Korbička bude určitě stejně dlouhá i u XL4. Měřili jsme jí v obchodě a je to zhruba opravdu těch 73 cm, což není moc. Ale protože nás tenhle kočárek jinak po všech stránkách uchvátil, tak jsme se pro něj nakonec stejně rozhodli. Navíc až bude hluboká korbička miminku malá, dáme tam tu druhou sportovní variantu (nevím jak to jinak napsat), která se dá upravit i na ležení, takže v tom nevidím problém. Navíc je to tak 14 dní, co jsem tady u nás narazila na maminku se stejným kočárkem a pěla na něj jenom samou chválu. Dokonce mi ho i půjčila, ať si ho kousek vezu. Holčičce bylo 6 měsíců a ještě se do hluboké korbičky v pohodě vešla, tohle asi stejně bude individuální, jak rychle miminko poroste. A píšeš, že miminko se narodí v lednu, tak bych se vůbec nebála. Zimu v hluboké korbičce přečkáte v pohodě. My čekáme miminko v říjnu, tak snad nám aspoň do toho března taky vydrží.

Tak snad je to všechno a aspoň jsem Ti (snad) trochu poradila.

Hodně štěstí

Kačí a králíček 32 tt

• Citovat
  • Upravit
152
25.8.05 12:53

Tak vidíš, 100 lidí 100 názorů - a pak si má člověk vybrat :lol: :lol: !
Ale řekla bych, že to tak bude asi u každého kočárku…

Tak ať máte šťastnou ruku!

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 21:57

Ahojky, máme taky tento kočárek a v podstatě jsme s ním spokojení. Náš Ondra se narodil na konci září a celou zimu jsme v pohodě jezdili s hlubokou korbičkou. Možná bych raději volila tříkolovou variantu, protože u čtyřkolky natáčecí náprava někdy zlobí. Přeji štastný výběr, pa Jáňa.

• Citovat
  • Upravit
440
13.9.05 07:27

Já mám Driver 3XL a jsem max. spokojená. už nám na dlouho nevydrží hluboká korbička, tak začneme používat sporťák, který se dá dát do úplné roviny. Jelikož hodně chodíme na procházky, tak tento kočár je fakt super. Hrozně snadno se s ním manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí