Fusak na zimu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
17.8.05 15:50

Fusak na zimu

Ahojky,

potřebuji poradit, jestli má smysl 1,5 ročnímu dítěti na zimu do kočárku kupovat fusak??? Je to zároveň i nánožník. Jinak by ten kočárek byl i bez nánožníku. Myslím, že bez něj mu bude asi zima, ale s ním si to zase neumím představit, až bude chtít běhat atd…

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
624
17.8.05 18:16

ahoj Sendy,
já myslím, že mít v zimě pro malé dítě fusak je nutnost. I když je fakt, že v kočárku ubere prostor a mimi je tam poněkud stísněné. Vůbec si neumím představit, že bych v zimě dala malou do kočárku jenom v kombinéze a přikryla třeba dekou.
My máme doma fusak z „beránka“, je teplý a jemňoučký a myslím, že se v něm holkám líbilo.
Tak pa, Peggi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.8.05 22:06

Ahoj,
já jsem taky pro fusak. Moje dcera je letní, takže letos v zimě měla 1,5 roku a ven jsme bez fusaku vůbec nevyráželi. Do dvou let stejně dítko jezdí většinou v kočárku, protože prostě neumí a nechce jít tam, kam chceš jít ty… Chození jsme praktikovali jenom chvilkama na procházce, pak zase šup do fusaku. Ani jsem neřešila vyzouvání botiček (teda pokud nebyly nějak extra špinavé od bláta). My máme taková novější fusak - uvnitř má fleece, výplň je z nějakého mikrovlákna. Dá se vyprat v pračce, je teploučký, jsem s ním moc spokojená. Když byla Ela mimino, tak jsem ho dávala i do autosedačky - má v zádičkách díry na prostrčení popruhů.
Zdraví Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.8.05 20:09

Tak když nám bylo 1,5roku bylo to sice v létě, v zimě 2r. a kousek a v kočárku jsme teda už nevydrželi, takže žádný fusak, sáňky nebo pěcha a na sobě měl melej kombinézku. Rozdíl myslím je jestli dítě bude venku spát, to by asi ten fusok chtělo. Druhýmu klučíkovi bude tuhle zimu rok a ještě to nemám taky vyřešený, mám velkou fleecku, která se dá na několikrát složit a myslím, že by i solidně zastala ten fusok, to ale uvidím až v reálu, kdyžtak koupíme. Pokud se to ale nezmění tak toho zřejmě venku moc nenaspíme… :cry:
Iriss+2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
18.8.05 20:29

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.9.05 17:32

Ahojky,
můj syn bude mít v zimě rok…to, že fusak určitě budeme používat, už mám vyřešené, ale chci se zeptat, mám sporťák bez nánožníku - je opravdu nánožník potřeba i přes fusak? Máme fusak vevnitř fleece a zvenku nějaká šusťákovina (je od Emitexu). Nějak se mi nechce investovat těžký prachy do originálního nánožníku, případně menší prachy do univerzálního, kterej ale třeba bude blbě sedět :? Zvládaly jste některé zimu i bez nánožníku :?:

Díky, Jana

• Citovat
  • Upravit
294
26.8.19 19:40

Ahoj maminy. Mám plánované listopadové miminko. Chci pořídit dva fusáky, klidně stejné, ale jeden do kočárku a druhý do autosedačky. Myslíte že je reálné sehnat levnější a vhodný, teplý atd. do té 1000 Kč když už chci kupovat dva, aby jsem nemusela pořád přenášet sem tam a 2× se mi kupovat nic drahého nechce, přeci jen, cena není kvalita. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.19 19:44
@tothova píše:
Ahoj maminy. Mám plánované listopadové miminko. Chci pořídit dva fusáky, klidně stejné, ale jeden do kočárku a druhý do autosedačky. Myslíte že je reálné sehnat levnější a vhodný, teplý atd. do té 1000 Kč když už chci kupovat dva, aby jsem nemusela pořád přenášet sem tam a 2× se mi kupovat nic drahého nechce, přeci jen, cena není kvalita. Děkuji

Do kočárku jsem měla hodně teplý „beránek“, do autosedačky stačil emitexový fusak z flísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.8.19 19:56

@tothova Ahoj, měli jsme fusak od emitexu, který se dá i prodloužit. A když byla fakt zima, tak.jsem měla takové ty chlupaté overaly. Ale malé už bylo víc. Do autosedačky jsme měli fleecovy a přes něj deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2029
26.8.19 19:56

@tothova do autosedačky určitě fusak od Elitexu (vyloženě je to fusak do autosedačky) tuším že stál cca 300 Kč. Fusak, který se dává do kočárku, není do autosedačky vhodný, tak ať tě to ani nenapadne, nešly by správně dopnout pásy. Koukni na bazárky :wink:, tam určitě seženeš oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
26.8.19 20:11

Je fakt, ze do te autosedacky to tak teply nechce jak do kocarku. V aute je za chvili teplo a je fajn, kdyz se da rozepnout a otevrit. Do kocarku jsem mela Odenwalder Mucki L a velka spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
26.8.19 20:30

Mela jsem lednove dite a do autosedacky bez fusaku, jen v jakesi teplejsi kombineze.
Naopak do kocaru jsem mela extra teply fusak do minus 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
26.8.19 20:37

Mela jsem ten zimni prodluzovaci Emitex i do vajicka. Stejne jsme jezdili vsude s vajickem a konstrukci a sundat sel za par vterin a prendat do korby, kdyz bylo nahodou potreba. Mela jsem i ten fleece Emitex zavinovaci primo do autosedacky a vyuziti miminalni u obou deti, me na vajicku buhvijak nedrzel.

• Citovat
  • Upravit
10651
26.8.19 20:47

@tothova mela jsem od emitexu a bohate stacil. Kdyz byla vlka zima, tak jsem pribalila deku nebo dala teply overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
26.8.19 21:19

Do kocarku mám ten emitex, prodlužovaci. Kupovala jsem od paní za cca 400,– kč, do vajíčka jsem neměla nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí