Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nevíte náhodou, kde na Černém mostě v Praze jsou ty velke prodejny s kočárky? Byla jsem tam a nějak jsem je nenašla. Díky moc
Bára
Ahoj Barako.
Jedno je mezi KFC a Makrem a to druhé na pravou stranu od Makra.
Taky jsem se tam byla s manželem podívat.Kočárků a všeho možného tam bylo opravdu habaděj ale docela mě mrzelo že na každých pěti metrech byla cedule s nápisem. „Nesahejte prosím na vystavené zboží.Prodavačky Vás obslouží“ Prodavaček tam bylo asi 5 ale krafaly u pokladny a ani jednu nenapadlo že by mohla jít obsluhovat. Nevím včem by byl problém kdybych popojela s kočárkem 1 metr a zkusila jaké má pérování ale asi bych ho zničila. Já mám radši prodejny kde nám kočárek kompletně předvedou a netvářej se při tom jako kyselá okurka(většinou ty menší).
MartinaK
A ještě je tam jedna - vedle Elektroworldu (Chicco). Je pravda, že se prodavačky v BABYSTAR moc nenamáhaj pomoct, ale zase jim i přes ty cedule nevadí, když s kočárkem začnete dělat psí kusy. A když jim řeknete, tak zpravidla bývají docela ochotné.
Carsa 34TT
Já mám kočárek zrovna z Babystar
a starali se tam o mě molc pěkně, jen jsem se musela přihlásit. Slečna mi potom vytahala spoustu kočárků, rozložila,složila… a dokonce se ani neksichtila, když jsem si poté, co mi přinesla a zabalila kočárek, všechno rozmyslela, že chci jiný…
(Docela jsem ji obdivovala.)
Ahoj,
vyhlédli jsme si golfky Handy plus od ABC Design a zajímalo by mě, zda některá nemáte přehled, kolik cca stojí v Babystaru. I když je malá pravděpodobnost, třeba je některá kupovala či okukovala.
Díky, my to máme trošku z ruky a chystáme se do Phy až později. A je tu možnost objednat přes net, ale pokud by byly výhodněji z Babystaru, tak jdu do toho…
Mirka
Ahojky,
my jsme přesně tyto golfky kupovali právě v babystaru za 1990,–Kč ale to bylo v létě 05,na druhou stranu se zase tak moc zdražovat nemuselo a výběr tam mají opravdu veliký.Akorát pak jsem říkala,že je paradoxem to,že hluboký kočárek,který mimčo užije tak rok-1,5roku je drahý zatímco golfky se pak užijí mnohem více a na těch jsme šetřili.U druhého dítka bych asi koupila jiný-tento se jednou rukou ovládat zkrátka ve městě nedá,takže když telefonujete nebo cokoliv děláte,tak musíte stát.My jsme potřebovali ale skládací golfky,které snadno složíme a šoupneme do auta a ne to skládání jako je u hlubokých kočárků.Jinak jsem s ním byla spokojená a malej taky.Už ho máme ve skříni -kdyby náhodou si náš Luky usmyslel,že nebude chodit.
Laura a Luky 22m
tak já mám také kočárek z Babystaru - už je to sice 2 roky a za tu dobu se jednou porouchal - začaly drhnout kolečka - a musím říci, že mají dost dobrý servis - u Sazky na Praze 9?
Věra
Taky mám kočárek z Babystaru. Byl asi o 400,–- dražší než na netu (Peg-Perego AT4 Compl.), ale zase mi ho prodavačka komplet předvedla, rozložila, složila a odpovídala i na ty podle mě nejstupidnější dotazy co jsem měla
. Je ale pravda, že ty cedule mi tam taky vadily a o předvedení si musíš říci. Horší zkušenost mám z prodejny v Hornoměcholupské ul. tam jsme se zastavili s manželem a jen co jsem sáhla na kočárek jen abych se podívala do vnitř a na materiál už se prodavačka ksichtila jak nevím co, že ho snad umažu, nebo ukradnu. Děs.
A smim prosim vedet, jak se tam dostat MHD? at vim. dekuji ![]()
Záleží, odkud jedeš, ale nejlépe na konečnou metra B Černý most, přejít ctyrproudovku, od metra je tam nadchod a pak po chodníku k prodejnam, Chicco a Babystar nejsou od sebe daleko. dá se to i s kocarem, schody lnadchodu lze obejít a od metra je výtah
@Cricry píše:
Záleží, odkud jedeš, ale nejlépe na konečnou metra B Černý most, přejít ctyrproudovku, od metra je tam nadchod a pak po chodníku k prodejnam, Chicco a Babystar nejsou od sebe daleko. dá se to i s kocarem, schody lnadchodu lze obejít a od metra je výtah
no my bychom sli pesky, kdyz bych pak sla s kocarkem
tam je pry totiz prodejna kocarku AAA kocarky a ja nevim kde. a ty me zajimaji.
Hele, tak to netuším. leda by to bylo v rámci OC Černý most, tam se silnice nepřechází, to je hned u metra. www.centrumcernymost.cz
Zjistila jsem po dlouhem hloubani a dloubani, ze primo tu prodejnu zrusily
tak se kouknem do ted dalsich dvou no..
Zkusím obnovit dotaz.
Kamarádka se chce mrknout na kočárky někde na Čerňáku. Funguje tady něco poblíž?