Quinny Zapp?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
17.8.05 15:56

Quinny Zapp ???

Ahoj holky, včera jsem zjistila, že do našeho sport. golf. kočárku ( je to něco mezi) se mi sice vejde zimní fusak, ale už se tam nevejde prcek tak jsem začala mapovat nabídku. Líbí se mi Quinny Zapp, 1. je prostorný a za 2. skladný, bohužel není polohovatelný, ale náš malý v kočárku většinou nespí, to už musí být. Máte některá s tímto kočárkem zkušenost ??? Cena není z nejmenších tak abych nešlápla vedle.
díky za odpovědi
 Beruna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Zapp?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
17.8.05 17:04

Zappy jsou fakt skvělé, když ti nevadí polohování, ale v zimě se ti s nima bude určitě špatně jezdit, myslím ve sněhu, takže nevím, jestli si pomůžeš.

Já bych ho brala, od jara do podzimu, ale na zimu je lepší pořádný sporťák.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.8.05 21:45

Ahoj,
taky koukám po tomhle kočárku, protože čekáme 2. mimi a se 2 sedačkama se nám do auta už klasické golfáče nevejdou (o normálním kočárku ani nemluvě). Líbí se mi jeho skladnost a že se dá kombinovat s autosedačkou. Neví někdo, jestli to musí být opravdu jen Maxi-Cosi? Ty jsou totiž dost drahé… Není Zapp kompatibilní třeba s vajíčkem od Chicca? Na normální ježdění bychom měli klasický kočár - kombinaci, Zapp jen na cesty, kterých podnikáme docela dost.
Dík Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 21:51

Pokud vim, tak Zappky jsou kompatibilni pouze se sedackami Maxi Cosi. Jsou to autosedacky sice drazsi, ale ve sve kategorii taky jedny z nejbezpecnejsich a to je dost dulezite kriterium. Myslim, ze pokud stoji kocarek Zapp kolem sesti tisic, tak cenovy rozdil mezi MaxiCosi a Chicco uz tak zavratny neni. Nic proti Chiccu, ale v bezpecnostnich testech dopadaji nejhure…

• Citovat
  • Upravit
177
17.8.05 22:02

Ahojky, taky jsem koukala po tomto kočárku, ale vadilo nám, že má celkem malou sedačku, nemá madýlko vepředu a dítě tam sedí s rukama v klíně, není polohovací, aspoň do pololehu, je to docela dost vzpřímený, viděla jsem v tom i malý prcky třeba 7 měsícl a děsný děsný děsný, řekla bych že je to pro větší děti tak od 2 let výš. Moc s emi líbí ale co jsem ho ozkoušela s děckama 15 a 29 měsíců, tak do něj fakt nejdu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.8.05 22:14

… díky moc, koukám, že jsme na tom všechny dost podobně :lol: My máme sporťák Quinny, ale je dost těžký a neskladný… a asi jako většina potřebuju ještě druhý mobilnější kočárek… teď tady koukám a Inglessina Expreso je taky pěkný, ale v jiné debatě tu holky píšou, že je taky uzký… tak já nevim :cry:
 Beruna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.4.14 14:57

Chci se zeptat. Jak velké dítě se vejde do tohoto kočárku, malá měří 74cm a váží 10 kg. Tak aby nám ten kočárek byl. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.4.14 15:09

@sjuzenn tak do nepolohovacího zappa se mi vešlo i tříleté dítě s přehledem, a 5 letá neteř /ale ona byla pidi midi :) / ten nový xtra nevím, ale odhadem, když jsem ho teď kupovala ségře, 3leté dítě v klidu. to moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.4.14 15:14

@Nataša No my budeme mít tady tento http://www.kocarky.cz/…zapp-red.jpg A ten je nepolohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.4.14 15:19

@sjuzenn tak to v klidu.. ten je prostorný dost.. vozila jsem 3leté 15kg/100cm. a právě ta 5letá neteř.. ale té hodně trčely nohy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
10.4.14 15:27

@sjuzenn malý má asi 85cm a nějakých 11kg a mě v tom kočárku stále přijde takový malý a ztracený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.4.14 16:16
@tezi píše:
@sjuzenn malý má asi 85cm a nějakých 11kg a mě v tom kočárku stále přijde takový malý a ztracený ;)

Přesně. Náš malý 11kg a 82cm se taky ztrácí a kočárek je v poho i s naší tříleťačkou :mrgreen: Navíc jsme si nechali všít polohování, takže i když maloch na nákupech usne, má pohodlí. U xtra mi vadilo, že se skládá na dva díly. Takhle jsme nepřišli o super skladný kočárek, který můžeme vozit i v naší pidi Honda Jazz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.14 09:52

A holky nemáte foto kořárku jak vypadaj na živo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
11.4.14 10:59

@sjuzenn tady je fotka se starším synem, který v té době měl 2 roky, ale je celkově hodně velký - v době focení asi 95cm a 15kg ;)
 http://img9.rajce.idnes.cz/…P1050999.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.14 13:22

@tezi Děkuju moc. A teda to je velikán :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí