Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, včera jsem zjistila, že do našeho sport. golf. kočárku ( je to něco mezi) se mi sice vejde zimní fusak, ale už se tam nevejde prcek tak jsem začala mapovat nabídku. Líbí se mi Quinny Zapp, 1. je prostorný a za 2. skladný, bohužel není polohovatelný, ale náš malý v kočárku většinou nespí, to už musí být. Máte některá s tímto kočárkem zkušenost ??? Cena není z nejmenších tak abych nešlápla vedle.
díky za odpovědi
Beruna
Máte zkušenost s Quinny Zapp?
Přidejte zkušenost s Quinny ZappZappy jsou fakt skvělé, když ti nevadí polohování, ale v zimě se ti s nima bude určitě špatně jezdit, myslím ve sněhu, takže nevím, jestli si pomůžeš.
Já bych ho brala, od jara do podzimu, ale na zimu je lepší pořádný sporťák.
Zuzka
Ahoj,
taky koukám po tomhle kočárku, protože čekáme 2. mimi a se 2 sedačkama se nám do auta už klasické golfáče nevejdou (o normálním kočárku ani nemluvě). Líbí se mi jeho skladnost a že se dá kombinovat s autosedačkou. Neví někdo, jestli to musí být opravdu jen Maxi-Cosi? Ty jsou totiž dost drahé… Není Zapp kompatibilní třeba s vajíčkem od Chicca? Na normální ježdění bychom měli klasický kočár - kombinaci, Zapp jen na cesty, kterých podnikáme docela dost.
Dík Hanka
Pokud vim, tak Zappky jsou kompatibilni pouze se sedackami Maxi Cosi. Jsou to autosedacky sice drazsi, ale ve sve kategorii taky jedny z nejbezpecnejsich a to je dost dulezite kriterium. Myslim, ze pokud stoji kocarek Zapp kolem sesti tisic, tak cenovy rozdil mezi MaxiCosi a Chicco uz tak zavratny neni. Nic proti Chiccu, ale v bezpecnostnich testech dopadaji nejhure…
Ahojky, taky jsem koukala po tomto kočárku, ale vadilo nám, že má celkem malou sedačku, nemá madýlko vepředu a dítě tam sedí s rukama v klíně, není polohovací, aspoň do pololehu, je to docela dost vzpřímený, viděla jsem v tom i malý prcky třeba 7 měsícl a děsný děsný děsný, řekla bych že je to pro větší děti tak od 2 let výš. Moc s emi líbí ale co jsem ho ozkoušela s děckama 15 a 29 měsíců, tak do něj fakt nejdu.:-)
… díky moc, koukám, že jsme na tom všechny dost podobně
My máme sporťák Quinny, ale je dost těžký a neskladný… a asi jako většina potřebuju ještě druhý mobilnější kočárek… teď tady koukám a Inglessina Expreso je taky pěkný, ale v jiné debatě tu holky píšou, že je taky uzký… tak já nevim ![]()
Beruna
Chci se zeptat. Jak velké dítě se vejde do tohoto kočárku, malá měří 74cm a váží 10 kg. Tak aby nám ten kočárek byl. Díky za odpověď.
@sjuzenn tak do nepolohovacího zappa se mi vešlo i tříleté dítě s přehledem, a 5 letá neteř /ale ona byla pidi midi
/ ten nový xtra nevím, ale odhadem, když jsem ho teď kupovala ségře, 3leté dítě v klidu. to moje.
@Nataša No my budeme mít tady tento http://www.kocarky.cz/…zapp-red.jpg A ten je nepolohovací.
@sjuzenn tak to v klidu.. ten je prostorný dost.. vozila jsem 3leté 15kg/100cm. a právě ta 5letá neteř.. ale té hodně trčely nohy ![]()
@sjuzenn malý má asi 85cm a nějakých 11kg a mě v tom kočárku stále přijde takový malý a ztracený ![]()
@tezi píše:
@sjuzenn malý má asi 85cm a nějakých 11kg a mě v tom kočárku stále přijde takový malý a ztracený
Přesně. Náš malý 11kg a 82cm se taky ztrácí a kočárek je v poho i s naší tříleťačkou
Navíc jsme si nechali všít polohování, takže i když maloch na nákupech usne, má pohodlí. U xtra mi vadilo, že se skládá na dva díly. Takhle jsme nepřišli o super skladný kočárek, který můžeme vozit i v naší pidi Honda Jazz ![]()
@sjuzenn tady je fotka se starším synem, který v té době měl 2 roky, ale je celkově hodně velký - v době focení asi 95cm a 15kg ![]()
http://img9.rajce.idnes.cz/…P1050999.jpg?…