Bazary pro kočárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Iri
141
24.8.05 22:34

Bazary pro kočárky

Ahoj,
sháním dobrý bazar, kde bych mohla koupit dobrý kočárek-golfky. Plánuju jít do bazaru na Černý most a dál jsem už nic moc nenašla :? Nemáte tipy na dobré bazary v Praze nebo na netu, kde mají velký výběr golfek, např. PegPerego(snad jsem se trefila :D )?
Díky Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
24.8.05 22:50

Jeden bazarek na kocarky - a bolo ich tam fakt dost. Je v bazare blizko Bulovky. Smerom ku kempu. Blizko ulice Na Korabe.
Pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.8.05 12:45

V Klapkově ulici v Kobylisích je , myslím, pobočka AAA Bazaru (ten co je na ČM), ten u Korábu byl už zmiňován…další moc neznám..
 Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.8.05 17:14

Na netu je spousta kočárků nabízeno třeba na www.kocarky.net nebo na www.mimibazar.cz. Jestli chceš kočárek PegPerego, tak www.malli.cz, to je obchůdek sídlící v Praze v Dlouhé ulici, prodávají kompletní sortiment PegPerego, mám od nich hluboký kočárek a autosedačku, a prodávají tam i ojeté kočárky této značky. Já jsem s PegPeregem moc spokojená, určitě uvažuju pak o sporťáku stejné značky. Přeju šťastnou ruku při výběru:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.8.05 18:11

Bazar na Korábu má adresu http://www.bazarnakocarky.cz/ je v ulici Krejčího 4/388. Pak znám ještě Dětský růžek na Smíchově http://www.detskyruzek.cz/default.asp?… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
25.8.05 22:20

Díky moc, hned jdu na všecho 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...