Kočárek golfky do letadla

188
11.7.22 21:22

Kočárek golfky do letadla

Prosím doporučte cestovní kočárek / golfky na dovolenou. Ráda bych ho vzala jako palubní zavazadlo do letadla, takže velmi kompaktní, také lehký na přenášení, ideálně sklopná záda i podnožka. Předem děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2717
11.7.22 21:34

@Hejčice https://kocarky.heureka.cz/…lo-red-2021/?…
Koupili jsme tyto v modre barvě a naprostá spokojenost. Taky jsem řešila kvůli letadla, jezdíme s nimi i normalne, polohovací zada i nohy, skladny, kola s aretaci. Pro nejstarší dceru jsem měla daleko dražší golfky a tak spokojena jsem tedy nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.7.22 23:04

Ahoj, dnes nám přišel Zopa Iq sporťák. Je opravdu lehký, snadno se skládá a rozkládá. Je k němu cestovní vak a rozměry jsou tak, že se vejde jako kabinové zavazadlo.Jen tedy nemá tu podnožku. Snad to naší malé 9.m nebude vadit. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.22 09:19

@Něha Tak ten Zopa rozměrově i váhově splňuje dokonale, i cena dobrá, jen ten sedák mi připadá opravdu nešťastný. Nemá to vůbec žádnou opěrku na nohy, takže asi blimbají jen tak ve vzduchu, to nevim nevim 🙁 ještě jsem narazila na tento: https://www.market-24.cz/…-me-emerald/?…. Nemáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.22 09:20

PS: prckovi jsou 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.12.25 17:47

Půjčovna kočárků na cesty

My jsme tohle řešili před cestou do Španělska a nakonec jsme kočárek nekupovali vůbec.
Nechtěli jsme další kus doma a hlavně jsme si nebyli jistí, jestli nám bude vyhovovat.
Půjčili jsme si kočárek Joolz Aer+ z půjčovny kočárků kocarkynacesty.cz
Upřímně – pro občasné cestování mi to přijde mnohem praktičtější než kupovat golfky jen „na pár letů“.
Kočárek byl snad úplně nový a půjčení naprosto bezproblémové. Na letišti také proběhlo vše v pořádku a pustili nás s ním i na palubu letadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí