Golfky na cestování a do Prahy - Joolz Aer nebo Cybex Eezy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
754
14.6.22 22:22

Golfky na cestování a do Prahy - Joolz Aer nebo Cybex Eezy

Ahoj,

sháním golky, které budu mít jako druhé k našemu sporťáku. Chtěla bych je používat při cestě na dovolené a na cesty do centra Prahy, takže ideálně něco lehkého, snadno skladného do auta, ale abych dítě nevytřásla na kočičích hlavách v centru.

Hodně se mi líbil Cybex Eezy S+2, ale přišlo mi, že má nestabilní kolečka. Jakoby se nakláněl do stran. Joolz Aer, přijde mi taková klasika, ale opět nevím, jak by zvládl centrum.

Budu ráda za jakékoliv zkušenosti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
14.6.22 22:35

@Sněhurka18 joolz jsem zkousela na prodejne, protoze se mi libil a nechala jsem ho tam. Nejde dat do lehu a nedokazu si predstavit s nim jezdit po kostkach. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.6.22 02:11

Na kostky i na cesty idealne odpruzeny terenni sportak.
Kdo se ma drncat s golfkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.6.22 17:21

@Lucie_Sx Já terénní sporťák mám, jenže ten není dobře skladný a je těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.6.22 01:17
@Sněhurka18 píše:
@Lucie_Sx Já terénní sporťák mám, jenže ten není dobře skladný a je těžší.

Tak jinej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
18.6.22 07:07
@Lucie_Sx píše:
Tak jinej..

Jooo presne. My taky mame sportak a kupovali jsme jeste jinej, co je skladnejsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.3.23 21:47
@DandátkoP píše:
Jooo presne. My taky mame sportak a kupovali jsme jeste jinej, co je skladnejsi. ;)

Jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.3.23 21:48
@Sněhurka18 píše:
Ahoj,

sháním golky, které budu mít jako druhé k našemu sporťáku. Chtěla bych je používat při cestě na dovolené a na cesty do centra Prahy, takže ideálně něco lehkého, snadno skladného do auta, ale abych dítě nevytřásla na kočičích hlavách v centru.

Hodně se mi líbil Cybex Eezy S+2, ale přišlo mi, že má nestabilní kolečka. Jakoby se nakláněl do stran. Joolz Aer, přijde mi taková klasika, ale opět nevím, jak by zvládl centrum.

Budu ráda za jakékoliv zkušenosti! :)

Ahoj, prosím, jak jsi to vyřešila? Zrovna řešíme úplně to samé, tak taky koukám po Cybex Eezy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
25.3.23 21:31

Koupila jsem Joolz Aer :) Jsem s nim spokojena, mam ho porad hozeny v aute, protoze zabira malo mista. A projel toho s nami opravdu hodne (vcetne sterkovych cest v Alpach). Kazdy, kdo ho vezme, je prekvapeny, jak dobre jede.

Nejlepsi je ho vyzkouset na prodejne, kamaradka ma ten Cybex a je take moc spokojena, ale mne se s nim tak dobre nejelo. Zkousela jsem na prodejne i u kamaradky, kdyz v nem sedi dite.

Kdyby ses rozhodovala pro Joolz, urcite bych vzala az model 2023. Nahodou jsem na nej narazila a ma vychytane veskere veci, ktere jsem si rikala, ze by muj mohl mit lepsi, tj. jde polozit az do lehu (nas nejde, dcera s tim problem nikdy nemela, ale nekomu to muze vadit), ma vetsi strisku a jde slozit i s madlem. Jedine, co nevim, jestli ma 2023 jinak a to je za me i manzela jediny nedostatek naseho, je umisteni brzdy. Jsme oba vyssi a pri jizde z kopce a delsim kroku obcas slapneme na brzdu a kocarek zabrzdime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí