Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
sháním golky, které budu mít jako druhé k našemu sporťáku. Chtěla bych je používat při cestě na dovolené a na cesty do centra Prahy, takže ideálně něco lehkého, snadno skladného do auta, ale abych dítě nevytřásla na kočičích hlavách v centru.
Hodně se mi líbil Cybex Eezy S+2, ale přišlo mi, že má nestabilní kolečka. Jakoby se nakláněl do stran. Joolz Aer, přijde mi taková klasika, ale opět nevím, jak by zvládl centrum.
Budu ráda za jakékoliv zkušenosti! ![]()
@Sněhurka18 joolz jsem zkousela na prodejne, protoze se mi libil a nechala jsem ho tam. Nejde dat do lehu a nedokazu si predstavit s nim jezdit po kostkach. ![]()
Na kostky i na cesty idealne odpruzeny terenni sportak.
Kdo se ma drncat s golfkama.
@Lucie_Sx Já terénní sporťák mám, jenže ten není dobře skladný a je těžší.
@Sněhurka18 píše:
@Lucie_Sx Já terénní sporťák mám, jenže ten není dobře skladný a je těžší.
Tak jinej..
@Lucie_Sx píše:
Tak jinej..
Jooo presne. My taky mame sportak a kupovali jsme jeste jinej, co je skladnejsi. ![]()
@DandátkoP píše:
Jooo presne. My taky mame sportak a kupovali jsme jeste jinej, co je skladnejsi.
Jaký?
@Sněhurka18 píše:
Ahoj,sháním golky, které budu mít jako druhé k našemu sporťáku. Chtěla bych je používat při cestě na dovolené a na cesty do centra Prahy, takže ideálně něco lehkého, snadno skladného do auta, ale abych dítě nevytřásla na kočičích hlavách v centru.
Hodně se mi líbil Cybex Eezy S+2, ale přišlo mi, že má nestabilní kolečka. Jakoby se nakláněl do stran. Joolz Aer, přijde mi taková klasika, ale opět nevím, jak by zvládl centrum.
Budu ráda za jakékoliv zkušenosti!
Ahoj, prosím, jak jsi to vyřešila? Zrovna řešíme úplně to samé, tak taky koukám po Cybex Eezy.. ![]()
Koupila jsem Joolz Aer
Jsem s nim spokojena, mam ho porad hozeny v aute, protoze zabira malo mista. A projel toho s nami opravdu hodne (vcetne sterkovych cest v Alpach). Kazdy, kdo ho vezme, je prekvapeny, jak dobre jede.
Nejlepsi je ho vyzkouset na prodejne, kamaradka ma ten Cybex a je take moc spokojena, ale mne se s nim tak dobre nejelo. Zkousela jsem na prodejne i u kamaradky, kdyz v nem sedi dite.
Kdyby ses rozhodovala pro Joolz, urcite bych vzala az model 2023. Nahodou jsem na nej narazila a ma vychytane veskere veci, ktere jsem si rikala, ze by muj mohl mit lepsi, tj. jde polozit az do lehu (nas nejde, dcera s tim problem nikdy nemela, ale nekomu to muze vadit), ma vetsi strisku a jde slozit i s madlem. Jedine, co nevim, jestli ma 2023 jinak a to je za me i manzela jediny nedostatek naseho, je umisteni brzdy. Jsme oba vyssi a pri jizde z kopce a delsim kroku obcas slapneme na brzdu a kocarek zabrzdime…