Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayTak asi jo, budem se to muset naučit skládat
taky jsem to někde četla, že je na to třeba grif. Jinak je super a jsem z něj nadšená, zbývá mi ještě koupit autosedačku s adaptérama a ňákou tu tašku. Jakou máte na Joolz autosedačku?
Žádnou - nepořídili jsme adaptéry a máme starou maxi cosi. Řeším to povětšinou tak, že si malou dám do manduky
Me jde Joolz skladat dobre, zadny problem jsem nezaznamenala
Jde to lepe se zabrzdenym a rekka bych, ze je treba zmacknout cudliky a ‚seknout‘ (cuknout/skubnout - nevim jak to popsat;-) ) s rukojeti od tela (proti stredu kocaru= spoji vsech tycek). Mrknete kdyztak na youtube, myslim ze jsem to odkoukala tam ![]()
Ahoj maminky, jaký fusak používáte do joolz day na opravdu velkou zimu? Popřípadě nemáte k prodeji? Děkuji ![]()
Ahoj holky, mám jeden dotaz ke kočárkům Joolz a Bugaboo. Líbí se mi oba hodně, ale kamarádka mi teď řekla, že nevýhodou těchto trojkombinací je, že ve sportovní (ne hluboké) korbičce se dítě nemůže nijak otočit/pohybovat, že vlastně jen tak pololeží, polosedí. Chci se zeptat, zda jste to některá řešila a jestli je to opravdu problém? Já jsem ve 4.měsíci a doufám, že trošku větší mimčo bude už schopné usnout i v pololeže/polosedě, aniž by mělo potřebu se otočit na břicho nebo tak…
Jakou máte zkušenost, prosím?
Díky moc
Holky mám ještě jeden dotaz, jakou máte tašku ke kočárku JOOLZ elephant grey ( ŠEDÉ)? Popřípadě prosím o fotky, mám tu originální ale nelíbí se mi, hledám podobnou barevnou kombinaci ale jiný styl, díky za typy
![]()
Ahoj holky, chci se zeptat ohledně škodlivých látek v kočárku Joolz day - našla jsem německý test z únoru 2015 a tento kočárek ohledně škodlivých látek neprošel..vím, že už se stalo v roce 2009, že v testu neprošlo spoustu kočárků ohledně š. látek, a pak se omlouvali..ale v tomto roce neprošel jen joolz day a stokke..tak nevím
nemáte nějaké info o tomto?
@matule31 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat ohledně škodlivých látek v kočárku Joolz day - našla jsem německý test z únoru 2015 a tento kočárek ohledně škodlivých látek neprošel..vím, že už se stalo v roce 2009, že v testu neprošlo spoustu kočárků ohledně š. látek, a pak se omlouvali..ale v tomto roce neprošel jen joolz day a stokke..tak nevímnemáte nějaké info o tomto?
Tak tomu se mi nechce věřit že zrovna tyto dva kočárky by neprošly
Bohužel, dle testu Stiftung Warentest z února 2015 neprošly na základě škodlivin právě joolz a stokke - a ten model stokke byl stažen z prodeje, joolz se prý ohradil a prý to obhájil, že nepřekročil zákonnou mez, ale docela mě to znejistilo..do joolzu jsem se úplně zamilovala a teď jsem zas na začátku - v testu tedy ani nedopadl dobře bugaboo - spíš takový horší průměr, ale u škodlivin prošel (sice o fous, ale prošel)
Mohla bych se zeptat, které kočárky se umístily na prvních místech? Díky moc!
@matule31 píše:
Bohužel, dle testu Stiftung Warentest z února 2015 neprošly na základě škodlivin právě joolz a stokke - a ten model stokke byl stažen z prodeje, joolz se prý ohradil a prý to obhájil, že nepřekročil zákonnou mez, ale docela mě to znejistilo..do joolzu jsem se úplně zamilovala a teď jsem zas na začátku - v testu tedy ani nedopadl dobře bugaboo - spíš takový horší průměr, ale u škodlivin prošel (sice o fous, ale prošel)
Mohla bych se zeptat, které kočárky se umístily na prvních místech? Díky moc!
@AninaLbc z těch mála, co testovali, nedopadl ani jeden výborně. nejlépe se umístil Britax go (dostal známku 2,4) a Knorr-Baby Voletto Sport (známka 3,1), ale takhle bych to taky uplně neposuzovala - ono to se chce podívat na jednotlivé body, jak je test hodnotil a taky kolik „vážnosti“ ten test konkrétnímu bodu připisoval..za mě jsem si nevybrala ani jeden z testu, protože mi přišly všechny testované kočárky nevyhovující. Dala jsem přednost lepšímu odpruženému podvozku a pohodlné korbě - prostě přednost pro pohodlí a bezpečnost pro miminko nad designem..bohužel zas ale nevím, jak na tom je ten můj kočárek ohledně škodlivých látek, protože ho nikde v nezávislém testu netestovali.. ![]()