Kočárek Joolz?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
10.7.12 10:06

Tak asi jo, budem se to muset naučit skládat :D taky jsem to někde četla, že je na to třeba grif. Jinak je super a jsem z něj nadšená, zbývá mi ještě koupit autosedačku s adaptérama a ňákou tu tašku. Jakou máte na Joolz autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
10.7.12 10:21

Žádnou - nepořídili jsme adaptéry a máme starou maxi cosi. Řeším to povětšinou tak, že si malou dám do manduky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
13.7.12 19:39

Me jde Joolz skladat dobre, zadny problem jsem nezaznamenala ;-) Jde to lepe se zabrzdenym a rekka bych, ze je treba zmacknout cudliky a ‚seknout‘ (cuknout/skubnout - nevim jak to popsat;-) ) s rukojeti od tela (proti stredu kocaru= spoji vsech tycek). Mrknete kdyztak na youtube, myslim ze jsem to odkoukala tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.4.15 21:11

Ahoj maminky, jaký fusak používáte do joolz day na opravdu velkou zimu? Popřípadě nemáte k prodeji? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.5.15 11:07

Bugaboo a Joolz trojkombinace

Ahoj holky, mám jeden dotaz ke kočárkům Joolz a Bugaboo. Líbí se mi oba hodně, ale kamarádka mi teď řekla, že nevýhodou těchto trojkombinací je, že ve sportovní (ne hluboké) korbičce se dítě nemůže nijak otočit/pohybovat, že vlastně jen tak pololeží, polosedí. Chci se zeptat, zda jste to některá řešila a jestli je to opravdu problém? Já jsem ve 4.měsíci a doufám, že trošku větší mimčo bude už schopné usnout i v pololeže/polosedě, aniž by mělo potřebu se otočit na břicho nebo tak…
Jakou máte zkušenost, prosím?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.5.15 16:54

Holky mám ještě jeden dotaz, jakou máte tašku ke kočárku JOOLZ elephant grey ( ŠEDÉ)? Popřípadě prosím o fotky, mám tu originální ale nelíbí se mi, hledám podobnou barevnou kombinaci ale jiný styl, díky za typy :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.7.15 23:34

Ahoj holky, chci se zeptat ohledně škodlivých látek v kočárku Joolz day - našla jsem německý test z únoru 2015 a tento kočárek ohledně škodlivých látek neprošel..vím, že už se stalo v roce 2009, že v testu neprošlo spoustu kočárků ohledně š. látek, a pak se omlouvali..ale v tomto roce neprošel jen joolz day a stokke..tak nevím :nevim: nemáte nějaké info o tomto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.7.15 08:24
@matule31 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat ohledně škodlivých látek v kočárku Joolz day - našla jsem německý test z únoru 2015 a tento kočárek ohledně škodlivých látek neprošel..vím, že už se stalo v roce 2009, že v testu neprošlo spoustu kočárků ohledně š. látek, a pak se omlouvali..ale v tomto roce neprošel jen joolz day a stokke..tak nevím :nevim: nemáte nějaké info o tomto?

Tak tomu se mi nechce věřit že zrovna tyto dva kočárky by neprošly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.7.15 09:40

Bohužel, dle testu Stiftung Warentest z února 2015 neprošly na základě škodlivin právě joolz a stokke - a ten model stokke byl stažen z prodeje, joolz se prý ohradil a prý to obhájil, že nepřekročil zákonnou mez, ale docela mě to znejistilo..do joolzu jsem se úplně zamilovala a teď jsem zas na začátku - v testu tedy ani nedopadl dobře bugaboo - spíš takový horší průměr, ale u škodlivin prošel (sice o fous, ale prošel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.15 10:56

Mohla bych se zeptat, které kočárky se umístily na prvních místech? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.15 10:56
@matule31 píše:
Bohužel, dle testu Stiftung Warentest z února 2015 neprošly na základě škodlivin právě joolz a stokke - a ten model stokke byl stažen z prodeje, joolz se prý ohradil a prý to obhájil, že nepřekročil zákonnou mez, ale docela mě to znejistilo..do joolzu jsem se úplně zamilovala a teď jsem zas na začátku - v testu tedy ani nedopadl dobře bugaboo - spíš takový horší průměr, ale u škodlivin prošel (sice o fous, ale prošel)

Mohla bych se zeptat, které kočárky se umístily na prvních místech? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.10.15 14:10

@AninaLbc z těch mála, co testovali, nedopadl ani jeden výborně. nejlépe se umístil Britax go (dostal známku 2,4) a Knorr-Baby Voletto Sport (známka 3,1), ale takhle bych to taky uplně neposuzovala - ono to se chce podívat na jednotlivé body, jak je test hodnotil a taky kolik „vážnosti“ ten test konkrétnímu bodu připisoval..za mě jsem si nevybrala ani jeden z testu, protože mi přišly všechny testované kočárky nevyhovující. Dala jsem přednost lepšímu odpruženému podvozku a pohodlné korbě - prostě přednost pro pohodlí a bezpečnost pro miminko nad designem..bohužel zas ale nevím, jak na tom je ten můj kočárek ohledně škodlivých látek, protože ho nikde v nezávislém testu netestovali.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí