Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, vybíráme kočárek, zalíbil se nám kočárek Joolz,chtěla bych se zeptat, zda s ním má někdo zkušenost ? Pokud ano, prosím o Váš názor, děkuji ![]()
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayNašla jsem starou diskuzi,snad pomůže ![]()
https://www.emimino.cz/…joolz-39074/
Ahoj Peetinko .. tak co jak si se rozhodla ??? pujdete do něj? ![]()
AHoj, s tema kocarkama jsem bezradna, vubec nevim ktery zvolit, pro ktery se rozhodnout. Joolz, Bugaboo, Candy, Mutsy, ja fakt nevim
Take se ti libi Joolz nebo naopak ?
Peetinko . no libi libi .. zitra si pro nej jedu … proste ten kocerek se musi libit .. nebo naopak .. nic u prostřed .. naši mne překvapily a jsou z kočarku nadčeny .. tak snad snim jeste zvladnu nase historicke mestečko .. seme nerovnosti a budu spokojena ![]()
Ahoj barčatěhulka
Koupila sis Joolz? Já jsem se do něj taky zamilovala, nedá se nic dělat, musela jsem ho prostě mít. Jestli jsi z Telče, tak třeba se tam v létě potkáme. Já pocházím z Dačic, do Telče jezdíme v létě na zmrzku a na pizzu, tak už se těším, až tam zajezdíme i s kočárkem JOOLZ
![]()
Ahoj NIK007 no neke
tak to fakt kousicek , kocarek už mame doma .. teda u babičky
v červenci už budem trajdat , tak se nemužu dockat .. Jinak leto v Telči je parada takže zmrzku jedine doporučuji
kočárek mam krásně modry .. a v Telci jediny ( myslím ) tak si nás nezpleteš .. co ty budes mit jaky ?
Ahoj @barčatěhulka , taky máme kočárek u babičky, pověrčivost zvítězila
Já mám kočárek oranžový…zatím nevím o nikom z okolí, že by měl taky Joolz.Už se těším až ho budem používat..termín mám 16.7. tak ještě si počkám…no, jestli uvidím v Telči modrý, tak je to jasný poznávací znamení
Vy máte termín kdy?
Nik007 . Tak to je taky už za chvilku .. to tehotenství už je dlouhy .. a ten neskutečně žravé obdobi
![]()
termin mam 9,7 ![]()
Ahoj, nemáte některá tenhle kočárek, myslím i stejnou barvu, zda vypadá tak, jako na obrázku? http://www.babygold.cz/detail.php?…. Na babygold.cz ho mají za super cenu, ale osobně se na kamennou prodejnu nedostanu.:-(
Ahoj , ja ho videla u známýho , to madlo na rukoveeti je prava kůže , a podvozek je tady lepsi nez u teh starsich kočárku !! Ja mam kočerek model 2010 a tady u toho ,, vašeho ,, by mel byt lip stavěny a nemel by jed jak po másle
alespon tak mi to bylo vysvetleno v čem kromně vzhledu je tento lepší ..:)
Ahoj,
koupila jsem si přes bazar Joolz, krásnej, jako novej, kupovaný na konci roku 2010, takže je ještě v záruce. Jen to skládání kočárku jde hůře. I když postupuju dle návodu, tak se mi to povede asi na potřetí a v návodu píšou, že se to skládá automaticky jak se stlačí zámek. I na videu na netu to jde všem snadno. Prosím o radu, mám ho nechat reklamovat? Máte někdo zkušenost s reklamací na Joolz?
Ahoj, my máme joolz a při skládání musím hodně zatlačit na ty čudlíky na madle a nejlépe ho zapřít třeba o obrubník, ale podaří se i když je jen zabržděný (musím se do něj víc opřít). Jako nad vadou jsem nad tím nepřemýšlela. Jinak jsem s ním spokojená, jen odkládací prostor pod vaničkou mohl být líp vyřešený. Koupila jsem od babylove tašku, která se dá připevnit na madlo a používám ji na drobnosti, když nechci tahat velkou tašku s úplně vším ![]()
Tak asi jo, budem se to muset naučit skládat
taky jsem to někde četla, že je na to třeba grif. Jinak je super a jsem z něj nadšená, zbývá mi ještě koupit autosedačku s adaptérama a ňákou tu tašku. Jakou máte na Joolz autosedačku?