Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj těhulky a maminky:-) chci si koupit kočárek kajtex tramonto, jakej máte na něj názor? ![]()
Já ho mám zatím schovaný, ale je parádní, lehce opravdu lehce ovladatelný a pérovací… Zatím jsem pojezdila jen tak bez mimča, ale byla jsem pro něho v Malviku a měla jsem v ruce snad všechny kočárky a tenhle se ovládal opravdu nejlíp.
![]()
@xantipi děkuju
on se mi moc líbí, a i sem sním jezdila a jezdilo se sním perfektně i drncalo
![]()
Ahojky, kočárek mám jako trojkombinaci. Krásně péruje, super se s ním jezdí. Je hodně vysoký a korba je opravdu velká, proto jsme ho hlavně chtěli. Korba jde snadno sundat a nacvakout autosedačka - to jsem využívala hodně na cestování a nákupy
Lehce se sním jezdí. Na pohled je krásný a má i hodně doplnků včetně fusaku na nožky u vajíčka. Taška je přímo ohromná
Jediné proti mohu říct, že pérování celkem brzo začalo vrzat a nejde to promazat
Takže je takový skřípající, ale mimču to nikdy nevadilo. Malému už je 8 měsíců a ted začínáme se sportákem. Bohužel si kupuji k němu ještě jeden sporták na nákupy. Sporták je super, že jde dát v obou směrech jízdy, ale přijde nám s manželem takový trochu nee uplně promyšlený. Musela jsem si do něj dát takovou jednu podložku na mimčo, jinak tam prcek byl jak na prkně a ta stříška se mu tak divně hrne dovnitř a pásy jsou takové divné, ale dá se to v pohodě
Mohu doporučit:)
Ahoj mam kajtex a super ale je fakt ze kolikrat uletelo kolo a to je novy
no a skripe sportak je lehci nez korbicka ale vzhledove se mi nelibi sportak kdyz je nalezato vypada to divne
@aspagi Jojo…sporták je divnej a kočár skřípe i po promazání. Já jsem nakonec neměla na výběr. Blíží se zima, malému 8 měsíců, takže sporták potřebuju, ale tenhle na zimu teda nic moc. Nánožník nesedí a přikrývat malého dekou…to ji hned skopne. Koupila jsem z druhé ruky Deltim Travel Soft a je to teda bomba. Je to sporták od narození, takže hluboký, nízký, přehazovací rukojet a spousta vychytávek na zimu (kombinace sportáku a hlubokého kočáru). Sice jsem tu nečetla uplně skvělou recenzi na tento kočár, ale já jsem nadšená. Nevím, proč už se neprodávají, je to škoda. Pani přede mnou ho udržovala a než mi ho prodala tak servisovala. Sice mi trochu mrzí, že už nepojedu s tím svým korábem s retro kolesy, ale to jak jak je pro malého na zimu praktický je pro mě důležitější. Jinak ale korba Kajtex i autosedačka a možnost nacvakávání na kola je super. Také mě ted napadá a mrzí, že celá trojkombinace stála necelých 12 tisíc a mrzí mě, že sporták neužiju ![]()
@iva-svist ja mám pravě že vyhlídlej ten kajtex tramonto za 7500 kč, a i mě snim nechali projet po chodniku a paráda, byla sem spokojená tak ho asi koupime a snad se po chvilce nerozbije.
a děkuju holky za názory
mě se libí že je praktickej má velky kola a tak se snim jezdi dobře i styl (retro ) se mi moc libí
a je fajn že dobře drncá ![]()
@iva-svist tak ja ho teda na zimu pouzivat budu…neak to vymyslim
@aspagi a tak proč sis tenhle kočár kupovala když se ti nelíbí?
jinak mi budem vyvírat mezi L03, L04 a L030 ![]()
@Martiinka ne me se korbicka moc libila ale ten sportak je takovy divny kdyz v nem je mimi na lezato vypada jak mimzemsky kocar. a ja chtela kocar s velkyma kolama a je mi jedno jakvypada a jonej jsem v lbc nesehnala hlavne jsem kocar kupovala 14dni pred porodem takze narychlo