Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s kočárkem Navington-scooner?
http://www.detskyraj.cz/…gton-scooner
Rozhoduju se mezi tímto a Cybexem Callisto. Děkuju Simona
Máte zkušenost s Navington Scooner?
Přidejte zkušenost s Navington ScoonerKočárek je to krásnej tak jsem pohledala a našla diskuzi v polštině,pokud máš automatický překladač tak by ses mohla něco dozvědět
http://forum.gazeta.pl/…cooner_.html
SimaCe píše:
děkuju moc
Ahoj holky prosím nemám autom.překladač a polsky nerozumím.Nevíte co tam píší? A nemáte ho některá,jaký je a jestli rachtají kolečka.Já chtěla nunu ,ale holky jsou z ní nešťastné,právě kvůli rachtání.Tak nevím.Kupovali jste ho některá v polsku? Jáká tam je cena.vyjde levnějc? Díky . ![]()
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?…
Já na něj náhodou narazila na netu a říkala jsem si, že je škoda, že nebyl, když jsem sháněla lehký sporťák nebo golfky. Pak jsem měla tu čest si ho osahat na velegrhu v Praze. Jen jsem za něj chňapla, tak mě překvapilo, jak je vachrlatý a ten materiál, ze kterého je je pěkně ošklivý. Takový neforemný, matný, přišlo mi to jak vatelín, nebo nevím k čemu to přirovnat. Nešla bych do něj ani náhodou. Určitě ho někde vyzkoušej „naživo“
kolozubka píše:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?…Já na něj náhodou narazila na netu a říkala jsem si, že je škoda, že nebyl, když jsem sháněla lehký sporťák nebo golfky. Pak jsem měla tu čest si ho osahat na velegrhu v Praze. Jen jsem za něj chňapla, tak mě překvapilo, jak je vachrlatý a ten materiál, ze kterého je je pěkně ošklivý. Takový neforemný, matný, přišlo mi to jak vatelín, nebo nevím k čemu to přirovnat. Nešla bych do něj ani náhodou. Určitě ho někde vyzkoušej „naživo“
kolozubka píše:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?…Já na něj náhodou narazila na netu a říkala jsem si, že je škoda, že nebyl, když jsem sháněla lehký sporťák nebo golfky. Pak jsem měla tu čest si ho osahat na velegrhu v Praze. Jen jsem za něj chňapla, tak mě překvapilo, jak je vachrlatý a ten materiál, ze kterého je je pěkně ošklivý. Takový neforemný, matný, přišlo mi to jak vatelín, nebo nevím k čemu to přirovnat. Nešla bych do něj ani náhodou. Určitě ho někde vyzkoušej „naživo“
Díky za tvé reakce a za překlad,jsi hodná.Já byla rozhodnutá do něj jít,ještě,že jsi napsala.Moc díky ![]()
steka píše:kolozubka píše:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?…Já na něj náhodou narazila na netu a říkala jsem si, že je škoda, že nebyl, když jsem sháněla lehký sporťák nebo golfky. Pak jsem měla tu čest si ho osahat na velegrhu v Praze. Jen jsem za něj chňapla, tak mě překvapilo, jak je vachrlatý a ten materiál, ze kterého je je pěkně ošklivý. Takový neforemný, matný, přišlo mi to jak vatelín, nebo nevím k čemu to přirovnat. Nešla bych do něj ani náhodou. Určitě ho někde vyzkoušej „naživo“kolozubka píše:Díky za tvé reakce a za překlad,jsi hodná.Já byla rozhodnutá do něj jít,ještě,že jsi napsala.Moc díky
Nemáš zač a přeju „šťastnou ruku“ při výběru ![]()
pro jaký kočárek ses nakonec rozhodla?dnes jsem zkoušela právě navington a přišel mi super,boudička se dá uplně přetáhnout,takže sluníčko nemá šanci,je lehký,dobře se skládá,je prostorný,malá v něm měla mooře místa..při výběru kombi kočáru jsem šlápla vedle,tak si chci být jistá ![]()
adeeelia píše:
pro jaký kočárek ses nakonec rozhodla?dnes jsem zkoušela právě navington a přišel mi super,boudička se dá uplně přetáhnout,takže sluníčko nemá šanci,je lehký,dobře se skládá,je prostorný,malá v něm měla mooře místa..při výběru kombi kočáru jsem šlápla vedle,tak si chci být jistá
Ahoj, ta recenze na navington mě vážně odradila.
I my se takzvaně dorvali s kombi kočárem a to stál 23 tisíc
Máme nunu a jsem z ní nadšená,já přemýšlela o golfáčích asi 4 měsíce a pořád psala na diskusi o nuně tady na portálu,nějak jsem jí nevěřila.
Jezdíme s ní asi 2 měsíce,jsem fakt spokojená.
A malý ![]()
Jak nechtěl sedět ve sporťáku, tak ted volá nuna,nuna. ![]()
Asi je to tím,že je nízko posazená a on si sám sedne a vysedne. ![]()
Nemám jí co vytknout
,vlastně mám,má malý košík.
Ale to jsem vyřešila taškou.
na nunně mi vadí,že nemá madlo…co jsem viděla,tak děti se o ně hodně opírají,drží…
navíc prý občas rachtá…a já potřebuji navíc kočár,se kterým pojezdím i v zimě…no,jsem bezradná…bojím se,že zase při výběru šlápnu vedle ![]()
Stele bude půl roku,takže ještě nesedí,jde dát nunna do lehu?
tak jsem dnes ozkoušela espiro magic 4 a připadá mi super…už mám zaplacenou zálohu,tak snad budeme spokojení..
adeeelia píše:
tak jsem dnes ozkoušela espiro magic 4 a připadá mi super…už mám zaplacenou zálohu,tak snad budeme spokojení..
Ahoj,tak jsi vybrala.
Nuna 2011 jde dát do úplného lehu.
Stela je asi malá,ale nám madlo nechybělo ani na sporťáku,je to spíše o zvyku maminky,než dítka.
Já taky myslela,že nuna rachtá a manžel jínechtěl,že je plastová(kolečka) ,ale musím říct,že nerachtá vůbec,jen na kostkách ale to všechny golfky.
Já krom toho košíku jí fakt nemám co vytknout.
Tobě přeji ať jsi spokojená ![]()
Ahojky, Scooner jsme si koupili, zkopčím sem svou recenzi, co jsem hodila na heureku:
Kočárek jsme si koupili jako golfky. A chtěli jsme lehčí kočárek. A jsme nadmíru spokojeni. Poměr cena kvalita odpovídá.
Kočár je úžasně prostorný, dcera tam má nyní fusak z berana, ve velkých mrazech teplou deku a přes to originální nánožník, který je zateplený a na kočárek ho zespod u nožiček natáhnete, takže nikdo nefouká a prcek je v teple. Navíc má nánožník vychytávku, že má nahoře prodloužení, které není na pohled patrné a drží na magnetech a když dítě spí, tak si to zvednete a nikde nefouká.
Z čeho mám velkou radost je prodloužení stříšky (sluneční clona), které je vlastně schované ve stříščce, takže když dítě spí, máte nánožník, tak tam má jak v pokojíčku, teploučko, nikam nefouká.
Ohledně vzhledu nemůžu říct jedinou nevýhodu. Elegantní, promakaný, odpružený, nikde nic nepřebývá, vše je účelně řešeno, žádné zbytečné knoflíky, pásky apod. Jízdní vlastnosti jsou bezkonkurenční. Sama za sebe bych tam dítě v půl roce ještě nedala. Máme dobře odpružený původní kočár a chvilku jsem si musela zvyknout, že už to tak „nehoupá“.
Co hodně oceňuji je pick-a-boo okénko ve stříšce, které je schováno pod suchým zipem a tak můžete kontrolovat, jestli dítě spí.
Také madlo je šikovně řešené, dá se dost zvednout - větší dítě si vleze do kočáru samo a navíc i zabaví, když se prcek v kočáru začne nudit.
Kočárek je skladný, poměrně lehký (9 kg), takže složíte kočár, vezmete jednou rukou dítě a druhou kočárek a jdete.
Jediné dvě věci, které mi vadí je, že se nedodává originální pláštěnka, což je docela škoda, protože dávat jinou pláštěnku na tenhle kočár je jak udělat z ferrari trabanta.
Po mém dotazu na babypoint.eu (producent tohoto kočárku v ČR) tak na něj pasuje pláštěnka na X-lander XQ.
Druhá nevýhoda je, že se nedodává s taškou na madlo, což jsem vyřešila koupí v jedné sítí drogerií, která sedí i barevně ke kočárku (máme černý scooner).
Navington Scooner byl dobrá koupě. A to už jsme pár kočárů koupili a tzv. se spálili. Teď to byl zásah na první dobrou.
Pro:
prostorný
dlouhá zádová opěrka
polohovací nožičky
skvělé jízdní vlastnosti
teleskopická rukojeť
lehký
zateplený nánožník
přídavná sluneční clona schovaná ve stříšce
5-ti bodové bezpečnostní pásy
aretovací přední kolečka
odpružení
vychytané madlo na kočáru
Proti:
nedodává se originální pláštěnka
nedodává se součastí balení taška na madlo
Petra R. píše:
Ahojky, Scooner jsme si koupili, zkopčím sem svou recenzi, co jsem hodila na heureku:Kočárek jsme si koupili jako golfky. A chtěli jsme lehčí kočárek. A jsme nadmíru spokojeni. Poměr cena kvalita odpovídá.
Kočár je úžasně prostorný, dcera tam má nyní fusak z berana, ve velkých mrazech teplou deku a přes to originální nánožník, který je zateplený a na kočárek ho zespod u nožiček natáhnete, takže nikdo nefouká a prcek je v teple. Navíc má nánožník vychytávku, že má nahoře prodloužení, které není na pohled patrné a drží na magnetech a když dítě spí, tak si to zvednete a nikde nefouká.
Z čeho mám velkou radost je prodloužení stříšky (sluneční clona), které je vlastně schované ve stříščce, takže když dítě spí, máte nánožník, tak tam má jak v pokojíčku, teploučko, nikam nefouká.
Ohledně vzhledu nemůžu říct jedinou nevýhodu. Elegantní, promakaný, odpružený, nikde nic nepřebývá, vše je účelně řešeno, žádné zbytečné knoflíky, pásky apod. Jízdní vlastnosti jsou bezkonkurenční. Sama za sebe bych tam dítě v půl roce ještě nedala. Máme dobře odpružený původní kočár a chvilku jsem si musela zvyknout, že už to tak „nehoupá“.
Co hodně oceňuji je pick-a-boo okénko ve stříšce, které je schováno pod suchým zipem a tak můžete kontrolovat, jestli dítě spí.
Také madlo je šikovně řešené, dá se dost zvednout - větší dítě si vleze do kočáru samo a navíc i zabaví, když se prcek v kočáru začne nudit.Kočárek je skladný, poměrně lehký (9 kg), takže složíte kočár, vezmete jednou rukou dítě a druhou kočárek a jdete.
Jediné dvě věci, které mi vadí je, že se nedodává originální pláštěnka, což je docela škoda, protože dávat jinou pláštěnku na tenhle kočár je jak udělat z ferrari trabanta.
Po mém dotazu na babypoint.eu (producent tohoto kočárku v ČR) tak na něj pasuje pláštěnka na X-lander XQ.
Druhá nevýhoda je, že se nedodává s taškou na madlo, což jsem vyřešila koupí v jedné sítí drogerií, která sedí i barevně ke kočárku (máme černý scooner).Navington Scooner byl dobrá koupě. A to už jsme pár kočárů koupili a tzv. se spálili. Teď to byl zásah na první dobrou.
Pro:
Proti:
prostorný
dlouhá zádová opěrka
polohovací nožičky
skvělé jízdní vlastnosti
teleskopická rukojeť
lehký
zateplený nánožník
aretovací přední kolečka
odpružení
Ahoj Petro, taky jsme koukali po těchto golfkách a musím říct, že se nám moc líbí. Jen jsem se chtěla zeptat, jde to dát do lehu? Pochopila jsem , že se to snad dá polohovat jen na nožičkách
předem díky za odpověd
Petra R. píše:
Ahojky, Scooner jsme si koupili, zkopčím sem svou recenzi, co jsem hodila na heureku:Kočárek jsme si koupili jako golfky. A chtěli jsme lehčí kočárek. A jsme nadmíru spokojeni. Poměr cena kvalita odpovídá.
Také madlo je šikovně řešené, dá se dost zvednout - větší dítě si vleze do kočáru samo a navíc i zabaví, když se prcek v kočáru začne nudit.Kočárek je skladný, poměrně lehký (9 kg), takže složíte kočár, vezmete jednou rukou dítě a druhou kočárek a jdete.
Druhá nevýhoda je, že se nedodává s taškou na madlo, což jsem vyřešila koupí v jedné sítí drogerií, která sedí i barevně ke kočárku (máme černý scooner).Navington Scooner byl dobrá koupě. A to už jsme pár kočárů koupili a tzv. se spálili. Teď to byl zásah na první dobrou.
Pro:
Proti:
prostorný
dlouhá zádová opěrka
polohovací nožičky
skvělé jízdní vlastnosti
teleskopická rukojeť
lehký
zateplený nánožník
aretovací přední kolečka
odpružení
Dobrý den, mohu se zeptat jak dlouho už kočárek používáte? Je rozhrkaný? Chci, aby vydržel pro 2 děti. A máte červený nebo černý? Jste spokojená s látkou? Nemáte fotku sluneční stříšky s vytaženou clonou? Za odpověď děkuji, vybírám 1. golfky, a chci ty správné.