Kočárek Riko basic 2018

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
28.4.19 23:48

ivet

@PetuleS1 Mám stejný problém jako zakladatelka, prosím neměla by jste realne foto kočárku? myslíte, že je kočárek bezpečný? Je dostatečně vystlaný nebo je to jen taková slupka? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.4.19 08:40

@Ivet18 Dnes mi maji kocar dovezt, nafotim a do zitrka tady foto dam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.4.19 15:14

@DiváBára to by bylo super, moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.5.19 11:20

@Ivet18 Takze po dvou dnech zvykani a zkoumani zde pridam „recenzi“ :D

• Pevna konstrukce

+Kvalitni potahy 0 Bouda je polohovaci, ale jde to dost ztuha 0 Vzadu nema boudicka zadne prichyceni (pr.zips ci suchac),jen se natahuje o korbu..celkem drzi, ale staci polohovat boudou a musite si zadní cast neustale upravovat, v lete nevadi, na zimu bude profukovat (mam v planu sama nasit suche zipsy kolem dokola)

• Korba prisla pokrivena (manzel rovnal a celkem to slo spravit)
  • Kola nemaji skoro zadny vzorek, jsou blízko k rafku, tenke..jedno kolo je take krivejsi (ale nemame jeste vyzkouseno venku, treba to bude v pohode a nebudou neustale defekty)
  • Konstrukce je siroka, je celkove vetsi, sportak v lehu je jako byste meli maly tank…(nemame v planu vyuzit, kupovali jsme hlavne kvuli pevné korbe)

Celkovy dojem po dvou dnech doma : nechame si ho (chtela jsem vracet), kocar je pekny, ale zpocatku odradila ta kriva korba a prvni dojem byl, ze je zbytecne obrovsky a siroky, ale je to o zvyku…Kocar prisel bez jakéhokoliv navodu..Kocarkova taska je designove pekna, ale slabsi material…

Ps. pisu z mobilu, neresim diakritiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.5.19 11:25

Snad se v textu vyznate, prispevek se nejak upravil sam…ty nuly byly mysleny jako Neutralni nazor, pak jsem tam mela plusy a minusy, nevim proc to hodilo jen cerne puntíky, vyznívá to celkove jen jako negace…Jsem nakonec rada, ze jsme do nej sli, za ty penize dobry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.5.19 11:39

Jeste par fotek a dalsi postreh - tim jak polohujete boudou, hybe se ta zadni cast, jak už jsem psala, pridavam foto jak to vypada…

• dale sundam ten bily mantinel, korba je tak prostornejsi ma cca 77cm
  • matrace lezi primo na tom dnu, uz tam neni zpevneni, je tenci, takze se asi rychle prolezi a mohla by tlačit, chci si tam dat asi nejakou perinku ci koupit pevnejsi matraci..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 15:15

Díky za recenzi Báro, taky nad ním uvažujeme, chci se zeptat, stříška sporťáku má maximální stažení klasicky, nebo je možno ji stáhnout i více směrem k nožičkám na léto místo stínítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.5.19 15:37

@michala.kovac sice nejsem Bára ale odpovědět můžu :D stříška jde stáhnout max jen jak je vidět na fotkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.19 11:18

Mám ho už měsíc doma

Za mě velká spokojenost, nic nepřišlo pokrivene braly jsme verzi i s autosedackou. Kola jsou nafukovací, konstrukce pevná, korba podle mě prostorná, manipulace a výměna korba za sportak nebo vajíčko super zvládnu sama v posledním měsíci těhotenství :D polohovani sportak ideální. Materiál mi přijde pevný dost odolný. Kos na věci super ideálně prostorný, jde sundat a vyprat. Objednavala sem z kocarkykifik a přišlo nám zdarma i rukavnik na zimu, moskytyera na vajíčko. Kompletní návod jak co se skládá a jak se s kočárkem manipuluje. Za mě nadšeni a obrovská spokojenost. Jediná věc kterou mohu vytknout je horší přístup k ventilku u zadních koleček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.19 11:23

@PetuleS1 na fotce je maximum co jde striska stáhnout. Osobně budu řešit sluneční clonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.5.19 12:06

@Zuzu91 Zdravim,asi hodne zalezi na obchodu, my jak vybalili vychýlenou korbu minimalne o 5cm, tak jsem byla hodne zklamana, slo to hlavně videt, kdyz se dala na podvozek, byla nalepena jen k jedne straně…Skoda, ze nam zadny návod neprisel :? Objednavala jsem ze Zelanazirafa…Budte rada, ze mate vse ok, vcetne kol, kt mam vykrivene od vyroby…Jsou to sice drbky, nic hrozneho, ale clovek se tesi na vse dokonale :lol: Ale i tak bych nemenila a jsem ráda, ze jej mam…Ps. prosim tu tasku mate jinou, nebo vam prisla tato ke kocarku? Diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.19 15:01

@DiváBára přišla mi ta co k němu má být ale pro mě je moc malá, takže jsem si tam dala co jsem dostala k Vánocům. Tuším ze ji chlap kupoval na alze nebo mall.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.19 15:03

@DiváBára jestli chcete mužů vyfotit návod do e-mailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.5.19 19:19

Dekuju moc za recenze, mohla bych se ještě zeptat, zda někdo řešil nástavec na jinou autosedačku? máme sedačku Joie - chteli jsme kvalitnější, tak nevim jak to ted zkompletovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.5.19 08:35

@Ivet18 neřešila sem ale myslím ze kdyby jste napsala výrobci nebo obchodu kde kočárek prodávají řeknou vám. Já osobně vajíčko na konstrukci dávat nebudu takže to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí