Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@PetuleS1 Mám stejný problém jako zakladatelka, prosím neměla by jste realne foto kočárku? myslíte, že je kočárek bezpečný? Je dostatečně vystlaný nebo je to jen taková slupka? děkuji
@Ivet18 Dnes mi maji kocar dovezt, nafotim a do zitrka tady foto dam ![]()
@Ivet18 Takze po dvou dnech zvykani a zkoumani zde pridam „recenzi“ ![]()
+Kvalitni potahy 0 Bouda je polohovaci, ale jde to dost ztuha 0 Vzadu nema boudicka zadne prichyceni (pr.zips ci suchac),jen se natahuje o korbu..celkem drzi, ale staci polohovat boudou a musite si zadní cast neustale upravovat, v lete nevadi, na zimu bude profukovat (mam v planu sama nasit suche zipsy kolem dokola)
Celkovy dojem po dvou dnech doma : nechame si ho (chtela jsem vracet), kocar je pekny, ale zpocatku odradila ta kriva korba a prvni dojem byl, ze je zbytecne obrovsky a siroky, ale je to o zvyku…Kocar prisel bez jakéhokoliv navodu..Kocarkova taska je designove pekna, ale slabsi material…
Ps. pisu z mobilu, neresim diakritiku..
Snad se v textu vyznate, prispevek se nejak upravil sam…ty nuly byly mysleny jako Neutralni nazor, pak jsem tam mela plusy a minusy, nevim proc to hodilo jen cerne puntíky, vyznívá to celkove jen jako negace…Jsem nakonec rada, ze jsme do nej sli, za ty penize dobry ![]()
Jeste par fotek a dalsi postreh - tim jak polohujete boudou, hybe se ta zadni cast, jak už jsem psala, pridavam foto jak to vypada…
Díky za recenzi Báro, taky nad ním uvažujeme, chci se zeptat, stříška sporťáku má maximální stažení klasicky, nebo je možno ji stáhnout i více směrem k nožičkám na léto místo stínítka?
@michala.kovac sice nejsem Bára ale odpovědět můžu
stříška jde stáhnout max jen jak je vidět na fotkách ![]()
Za mě velká spokojenost, nic nepřišlo pokrivene braly jsme verzi i s autosedackou. Kola jsou nafukovací, konstrukce pevná, korba podle mě prostorná, manipulace a výměna korba za sportak nebo vajíčko super zvládnu sama v posledním měsíci těhotenství
polohovani sportak ideální. Materiál mi přijde pevný dost odolný. Kos na věci super ideálně prostorný, jde sundat a vyprat. Objednavala sem z kocarkykifik a přišlo nám zdarma i rukavnik na zimu, moskytyera na vajíčko. Kompletní návod jak co se skládá a jak se s kočárkem manipuluje. Za mě nadšeni a obrovská spokojenost. Jediná věc kterou mohu vytknout je horší přístup k ventilku u zadních koleček
@PetuleS1 na fotce je maximum co jde striska stáhnout. Osobně budu řešit sluneční clonou.
@Zuzu91 Zdravim,asi hodne zalezi na obchodu, my jak vybalili vychýlenou korbu minimalne o 5cm, tak jsem byla hodne zklamana, slo to hlavně videt, kdyz se dala na podvozek, byla nalepena jen k jedne straně…Skoda, ze nam zadny návod neprisel
Objednavala jsem ze Zelanazirafa…Budte rada, ze mate vse ok, vcetne kol, kt mam vykrivene od vyroby…Jsou to sice drbky, nic hrozneho, ale clovek se tesi na vse dokonale
Ale i tak bych nemenila a jsem ráda, ze jej mam…Ps. prosim tu tasku mate jinou, nebo vam prisla tato ke kocarku? Diky..
@DiváBára přišla mi ta co k němu má být ale pro mě je moc malá, takže jsem si tam dala co jsem dostala k Vánocům. Tuším ze ji chlap kupoval na alze nebo mall.cz
Dekuju moc za recenze, mohla bych se ještě zeptat, zda někdo řešil nástavec na jinou autosedačku? máme sedačku Joie - chteli jsme kvalitnější, tak nevim jak to ted zkompletovat ![]()
@Ivet18 neřešila sem ale myslím ze kdyby jste napsala výrobci nebo obchodu kde kočárek prodávají řeknou vám. Já osobně vajíčko na konstrukci dávat nebudu takže to neřeším.