Kočárek Riko basic 2018

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
7.7.19 10:38

@Peti89 mám pouze dvě podmínky, trojkombinace a přehazovací rukojeť. malému je teď měsíc takže potřebuji hlubokou korbu, hned jak začne sedět chci ho dát do sporťáku. Bohužel máme dost omezený rozpočet, víc jak 8tis do kočárku nedám. To chrastění by mi vadilo, ve městě máme spoustu chodníků ještě z kostek :D asi začnu hledat dokud není venku tak hezky, aspoň pak budu moct hned ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.7.19 13:18
@Dany.dee píše:
@Peti89 mám pouze dvě podmínky, trojkombinace a přehazovací rukojeť. malému je teď měsíc takže potřebuji hlubokou korbu, hned jak začne sedět chci ho dát do sporťáku. Bohužel máme dost omezený rozpočet, víc jak 8tis do kočárku nedám. To chrastění by mi vadilo, ve městě máme spoustu chodníků ještě z kostek :D asi začnu hledat dokud není venku tak hezky, aspoň pak budu moct hned ven.

To pak ale nebude kvalitní kočárek, dá se to dokupovat po částech, my jsme zatím koupili sporťák, časem se dokoupit zbytek. Bazarový kočárek taky seženete kvalitní. Polské lepší kvalitnější 3v1 se dají sehnat od těch 12 tisíc. Ale za 8 seženete tak stejné pojistky u kočárku jako u toho Riko Basic. Jinak my máme také proti směru jízdy. Kouknete se na značku Valco to by jste v té levnější kategorii sehnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
7.7.19 18:25

@Peti89 zaujal mě kočárek BABYLUX LARGO přítel je ve zkušebce tak si nemůžeme moc vyskakovat. Jsem ráda že si můžeme dovolit koupit nový ještě než vyreklamujeme tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.7.19 07:26
@Dany.dee píše:
@Peti89 zaujal mě kočárek BABYLUX LARGO přítel je ve zkušebce tak si nemůžeme moc vyskakovat. Jsem ráda že si můžeme dovolit koupit nový ještě než vyreklamujeme tento

A trvá to docela dlouho, já bych jim napsala dopis a důvod co se stalo, miminko si mohlo těžce ublížit a to by měli sakra problém, měli jste to nahrát a už vůbec nediskutovat o tom zda vám vůbec ty peníze vrátí, stála se nehoda, bojíte se tom kočárku miminko vozit a chcete vrátit peníze… Mě když se to stalo, hned druhý den jsme ho poslali zpět a třetí den jsem měla peníze na účtě. Takhle můžete čekat pěkně dlouho. Kde jste ho objednávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.7.19 21:59

@Peti89 taky jsem ho chtěla hned reklamovat, jenže nemůžu být bez kočárku, máme teď doktory. Ještě to týden vydržím, hold si budu dávat pozor kudy chodím.
Taky mě napadlo natočit jak špatně pojistky drží a že stačí vic zabrat a povolí. Bohužel nevím kde se kočárek objednával. Přítel uvažuje i o žalobě, sice se nic nestalo, ale nedokáže pochopit jak můžou něco takového prodávat, ještě že se malej jen leknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.7.19 10:35

Tohle by se melo hlasit na ceskou obchodni inspekci, muzou zakazat vyrobek prodavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.19 13:57
@DiváBára píše:
@Ivet18 Takze po dvou dnech zvykani a zkoumani zde pridam „recenzi“ :D
  • Pevna konstrukce

+Kvalitni potahy 0 Bouda je polohovaci, ale jde to dost ztuha 0 Vzadu nema boudicka zadne prichyceni (pr.zips ci suchac),jen se natahuje o korbu..celkem drzi, ale staci polohovat boudou a musite si zadní cast neustale upravovat, v lete nevadi, na zimu bude profukovat (mam v planu sama nasit suche zipsy kolem dokola)

• Korba prisla pokrivena (manzel rovnal a celkem to slo spravit)
  • Kola nemaji skoro zadny vzorek, jsou blízko k rafku, tenke..jedno kolo je take krivejsi (ale nemame jeste vyzkouseno venku, treba to bude v pohode a nebudou neustale defekty)
  • Konstrukce je siroka, je celkove vetsi, sportak v lehu je jako byste meli maly tank…(nemame v planu vyuzit, kupovali jsme hlavne kvuli pevné korbe)

Celkovy dojem po dvou dnech doma : nechame si ho (chtela jsem vracet), kocar je pekny, ale zpocatku odradila ta kriva korba a prvni dojem byl, ze je zbytecne obrovsky a siroky, ale je to o zvyku…Kocar prisel bez jakéhokoliv navodu..Kocarkova taska je designove pekna, ale slabsi material…

Ps. pisu z mobilu, neresim diakritiku..

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak jste s kočárkem spokojená po delší době používání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
10.7.19 14:45

@VeronikaGaranicova vám nevadí že je kočárek nebezpečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.7.19 20:01
@Dany.dee píše:
@VeronikaGaranicova vám nevadí že je kočárek nebezpečný?

Máme natočené video jak ty pojistky nedrží, prodejce nechal tento kočárek zabezpečit nějakou součástku tam prý údajně dají aby se to už nikdy nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.7.19 07:45

@Peti89 taky mám natočené jak pojistky nedrží. Jsem dokonce tak hodná že to šířim dál na facebooku, psala jsem i na českou obchodní inspekci. Doufám že s tím začnou něco dělat. Doktorka se mi včera divila že se nebojím malého do kočárku vůbec položit, natož s ním chodit přes celé město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.7.19 10:00
@Dany.dee píše:
@Peti89 taky mám natočené jak pojistky nedrží. Jsem dokonce tak hodná že to šířim dál na facebooku, psala jsem i na českou obchodní inspekci. Doufám že s tím začnou něco dělat. Doktorka se mi včera divila že se nebojím malého do kočárku vůbec položit, natož s ním chodit přes celé město.

Já bych dítko do toho kočárku také nedala nebo bych ho dala jen do té autosedačky a držela v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.7.19 11:23

@Peti89 bohužel musím, co mi zbývá když musím k doktorovi. Včera pediatr, dnes gynekolog a ve čtvrtek kyčle. Hold když jdu z obrubníku držím korbu kdyby náhodou. To samé když můžu vyhýbám se schodům a cestám které jsou z nebo do kopce. Když jdeme domů prvně do schodů vynesu korbu a pak až konstrukci :) přijdu si jak magor, je to jen 6 schodů ale nepotřebuji aby se malému něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.7.19 11:59
@Dany.dee píše:
@Peti89 bohužel musím, co mi zbývá když musím k doktorovi. Včera pediatr, dnes gynekolog a ve čtvrtek kyčle. Hold když jdu z obrubníku držím korbu kdyby náhodou. To samé když můžu vyhýbám se schodům a cestám které jsou z nebo do kopce. Když jdeme domů prvně do schodů vynesu korbu a pak až konstrukci :) přijdu si jak magor, je to jen 6 schodů ale nepotřebuji aby se malému něco stalo

To je strašný. Mluvila jste s prodejcem? Kde jste ho vůbec kupovali? Mě co se to stalo tak jsem ho hned druhý den poslala. Do třetího dne jsme měli peníze na účtě. Prodejce se nám hrozně moc omlouval a poslal nám o za poštovné to dělalo 458 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.7.19 16:22

@Peti89 kupovali jsme v Mladé Boleslavi v prodejně Petto. Já s prodejcem nemluvila, tohle má na starosti přítel, někam dál účtenku a já nevím kam. Snad ji ale brzy najde, bylo by nejlepší to vyřídit do konce týdne ať můžeme v klidu odjet k mamce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.7.19 17:25
@Dany.dee píše:
@Peti89 kupovali jsme v Mladé Boleslavi v prodejně Petto. Já s prodejcem nemluvila, tohle má na starosti přítel, někam dál účtenku a já nevím kam. Snad ji ale brzy najde, bylo by nejlepší to vyřídit do konce týdne ať můžeme v klidu odjet k mamce

My ten kočárek kupovali na netu… Ani fakturu nechtěli… Stačilo poslat video a bylo to. Tohle by opravdu chtělo co nejdříve vyřešit zajít na prodejnu ukázat jim to video… Měli by vám hned vrátit peníze a nediskutovat o tom s vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí