Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Peti89 píše:
To je strašný. Mluvila jste s prodejcem? Kde jste ho vůbec kupovali? Mě co se to stalo tak jsem ho hned druhý den poslala. Do třetího dne jsme měli peníze na účtě. Prodejce se nám hrozně moc omlouval a poslal nám o za poštovné to dělalo 458 kc
A zda jste platili kartou nepotřebujete účtenku dá se to vyhledat v internetovém bankovnictví nebo přímo i nich jen si musíte pamatovat datum kdy byl ten kočárek kupován.
@Peti89 bohužel já ho nekupovala to přítel, a toho jsem teď 2 dny neviděla. A doufám že ho dlouho neuvidím. Hold si někde na netu seženu kočárek z druhé ruky a tenhle nechám při stěhování chlapovi doma ať si s ním dělá co chce.
Tak kočárek konečně vyreklamovaný, i když.. peníze prý nevrací tak ho aspoň vykoupili. Sice za poloviční cenu ale co nadělám. Když jsem paní na prodejně ukázala jak blbě drží pojistky obvinila mě, že s kočárkem špatně manipuluji. Údajně ani nesmím dát korbu proti směru jízdy.. škoda mluvit, jsem ráda že je ta věc z domu. Teď mám firkon vesta a jsem nad míru spokojená ![]()
@Dany.dee píše:Měla jste dostat za celý, paní byla docela arogantní, nemají to teda psát, že lze i proti směru jízdy, jak je také možné že spadla hluboká korba, nenechala bych to tak a nahlásila to… Můj prodejce to aspoň těšil… Ale tohle bych nenechala jen tak, už z toho důvodu, že ten kočárek v té prodejně koupí někdo jiný.
Tak kočárek konečně vyreklamovaný, i když.. peníze prý nevrací tak ho aspoň vykoupili. Sice za poloviční cenu ale co nadělám. Když jsem paní na prodejně ukázala jak blbě drží pojistky obvinila mě, že s kočárkem špatně manipuluji. Údajně ani nesmím dát korbu proti směru jízdy.. škoda mluvit, jsem ráda že je ta věc z domu. Teď mám firkon vesta a jsem nad míru spokojená
@Peti89 píše:Údajně ten kočárek opraví a pak ho prodají. Taky si myslím že jsme měli dostat celou částku a ne jen polovinu. Vše jsem hlásila na ČOI, až mi odpoví napíšu jím i o té reklamaci. jen tak to nenechám.
Měla jste dostat za celý, paní byla docela arogantní, nemají to teda psát, že lze i proti směru jízdy, jak je také možné že spadla hluboká korba, nenechala bych to tak a nahlásila to… Můj prodejce to aspoň těšil… Ale tohle bych nenechala jen tak, už z toho důvodu, že ten kočárek v té prodejně koupí někdo jiný.
@Dany.dee píše: Údajně ten kočárek opraví a pak ho prodají. Taky si myslím že jsme měli dostat celou částku a ne jen polovinu. Vše jsem hlásila na ČOI, až mi odpoví napíšu jím i o té reklamaci. jen tak to nenechám.
To jste udělala velmi dobře, jen škoda těch peněz, dostali celý kočárek, který vlastně ještě opraví a někdo si ho koupí za plnou částku… To je hrozné. ![]()
@Dany.dee píše: Údajně ten kočárek opraví a pak ho prodají. Taky si myslím že jsme měli dostat celou částku a ne jen polovinu. Vše jsem hlásila na ČOI, až mi odpoví napíšu jím i o té reklamaci. jen tak to nenechám.
To jste udělala velmi dobře, jen škoda těch peněz, dostali celý kočárek, který vlastně ještě opraví a někdo si ho koupí za plnou částku… To je hrozné. ![]()
Zdravím, chci se zeptat kupovali jste někdo kočárek teď nekdy? Jestli se třeba zlepšila kvalita? Kočárek mám vybraný už celkem dlouho a po novém roce chci objednat, jenže jsem teď narazila na tuhle diskuzi a hrozim se
vzhledově se mi strašně líbí a chtěla bych ho ale jestli je opravdu tak nebezpečný tak budeme muset koupit hold jiný a dražší ale je za super cenu a vypadá fakt skvěle tak kdyžtak napište jestli jste někdo kupoval a jak jste nyní spokojeni děkuji ![]()
@Katuška199 ahoj, kočárky už by měli být v pořádku, u všech se měnily ty držáky ![]()
@Katuška199 kočárek by měl být v pořádku, psali mi z české obchodní inspekce že závadu budou řešit ![]()
@Dany.dee Děkuji moc 😁 nechtěli jsme riskovat objednali jsme jiný a teď mě to i mrzí ![]()
@Katuška199 píše:
@PetuleS1 už jsem vybrala jiný, achjo![]()
![]()
To je dobře že máte jiný, tenhle bych nebrala ani zadarmo, změnili to, jen proto, protože si má malá málem dost ublížila kdyby neměla pásy! Mohla spadnout na beton na hlavu. Dál se při jízdě složil! Už vůbec se nehodí do terénu, nestabilní, těžký, nasazování sportovní i hluboké korby obtížné… Nejhorší kočár.
Ahoj holky,
Mame Rico Basic a měla bych na vás dotaz.
Přišel čas na to přehodit korbicku se sporákem. ALE… Dneska jsme se s tím celý den nordovali. Vzadu jak jsou pásky na držení a polohování, bohužel pásky nám nešly dát vůbec Dohromady, tudiz nám nedrží polohování a je to jen na leh. Nemáte některá manuál nebo radu? Fakt jsem z toho zoufalá a nechci malou už víc trápit v korbě, když se tam už nevejde