Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uvažuji o koupi kočárku Tako Lungo 2012. Máte s ním někdo zkušenost? Děkuji ![]()
http://www.babyplace.cz/…-lungo-2012/
@mariana86 měla jsem možnost vyzkoušet jen klasický čtyřkolový a ten byl docela těžký ale stabilní a snadno ovladatelný. Tenhle se mi vzhledově moc líbí.
@kolmenka díky, mě se taky líbí vzhledově, jen nevím, jak moc bude kvalitní, přeci jen je z těch levnějších…
@mariana86 píše:
@kolmenka díky, mě se taky líbí vzhledově, jen nevím, jak moc bude kvalitní, přeci jen je z těch levnějších…
nízká cena hned neznamená, že je méně kvalitní, mám spoustu kamarádek, které mají drahé kočáry a jsou nešťastné. Já tedy nemám přímo tento, mám Tako Warrior a naprostá spokojenost, co se týče kvality provedení, tak za 15 měsíců ježdění nebyl problém, kromě píchlé gumy ale to není vada kočárku
Ale doporočuju se jet někam na kočárek podívat, zkusím ho projet, zkusit jaký je přístup do košíku atd. ![]()
@Verca1989 s tou cenou je to pravda. Švagrová měla kočárek za 12 tisíc a měla ho co 3 měsíce v opravě.
@Verca1989 dík. Ráda bych se na něj koukla, ale nikde ho nemají, dá se sehnat jen přes internet ![]()