Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Elegance?
Přidejte zkušenost s Teutonia Elegance@SSandra píše:
Ahoj, kočárek Teutonia Elengace byla nejlepší volba, kterou jsem na trhu kočárků mohla udělat. Vyhlídla jsem si ji v katalogu a na první pohled mě okouzlila, designem i vlastnostmi. Byť jsem v těhotenství prozkoumala hodně kočárků, koupila jsem právě Eleganci. Je praktická, stabilní, vysoká, na dnešní poměry rozměrná korbička a mohou ji vozit i vysocí lidé a nevypadají jako vosy na bombonu. Když syn odrostl, ještě jsem ji nezničenou, jako novou dobře prodala. Byl o ni zájem. Kočárku bych dala jedna s hvězdičkou.
Dobry den maminky, take se mi Teutonie Elegance moc libi, jen se prave trosku obavam te vysky, merim jen 153 cm, nebude ma vyska u tak vysokeho kocarku vypadat divne? Dekuji za nazory.
Dobré odpoledne,
kočárek je opravdu hodně vysoký. Je to na Vašem zvážení. Rukojeť je v kloubu nastavitelná, takže si ji můžete nastavit o něco níže, avšak kočárek je velmi vysoký. My jsme v rodině všichni hodně vysocí - 180 cm až 210 cm, takže nám kočárek vyhovoval.
@SSandra píše:
Dobré odpoledne,
kočárek je opravdu hodně vysoký. Je to na Vašem zvážení. Rukojeť je v kloubu nastavitelná, takže si ji můžete nastavit o něco níže, avšak kočárek je velmi vysoký. My jsme v rodině všichni hodně vysocí - 180 cm až 210 cm, takže nám kočárek vyhovoval.
Dekuji Vam, toho se obavam, ze budu vypadat jako trpaslik. Rukojet sice nastavim, ale pres boudu ani neuvidim, ja asi kocar do terenu a designove pekny nevyberu, jeste ho nevyrobili. ![]()