Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtela bych se vas zeptat kdo mate tento kocarek, jak vam jde nasazovat autosedacka? tento kocarek mam doma a nejak bojuju s nasazovanim autosedacky. Diky moc za rady.
Ahoj, taky jsem s tím zezačátku bojovala, chce to určitý grif, trénink. Není to vyřešeno úplně ideálně. Moc jsem Ti neporadila ![]()
Ahoj, uvažuji o koupi tohoto kočárku. Můžete mi napsat, jak jste s ním spokojená? Je to zajímavá cena, ale co kvalita? Díky za odpověď! Lucie
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli korbička kočárku není přiliš malá, zda se do ní pohodlně vejde půlroční dítě. Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj,
myslím, že cena odpovídá kvalitě. Není vše úplně ideální, ale dá se to. Vadí mi, že nejde sehnat ta pláštěnka…
Zdravím Marcela
Ahoj, tak jsem si tento kočárek koupila, ale zatím stojí v obýváku:) Co se týče té autosedačky, tak můžu potvrdit, že je to docela boj, ale snad se to častým používáním naučím nasazovat rychle. Jinak mi přijde dobrý a pláštěnku jsem si na něj koupila přímo v obchodě (Opava). Barvu jsme zvolili olivově zelenou a je hezčí než na obrázku, takže spokojenost.
Ahoj,
tohle mě vůbec nenapadlo řešit, když jsem ho kupovala. Zdá se mi, že půlroční se tam ještě vejde, ale moje první dítě spalo v kočárku ještě v roce a půl, tak nevím… ![]()
Marcela
Já jsem kupovala přes internet a tam mi bylo řečeno, že na tento kočárek pláštěnku výrobce nedodává. Budu se muset podívat, od jakého jiného výrobce tam bude pasovat. Jakého výrobce máš ty?
Díky Marcela
Kupovala jsem ho v opavě - Kočárky Tomeček (http://www.kocarky-tom.cz/kocarek/twister). Pláštěnku jsem vyzkoušela a sedí přesně na tento typ kočárku. Stála 250,– Kč tuším.
Dobrý den, moje sestra koupila kočárek pro malou a po 5 měsících jí upadlo kolo i s tyčí, po svaření se ji po týdnu ulomilo to druhé…