Kočárky Quinny

Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?

Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7708
28.6.06 10:58

no, moc velká ta podpěrka ale není. celou nožku tam nedá,spíš jen půlkou nožky, u Comfortu je mnohem větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
28.6.06 11:25

MYSULA - já být tebou tak kočárek reklamuji. Mám doma také Buzze a zatím jezdíme s korbičkou a právě vnitřní potah se nám začal žmolkovat. V Libfinu, který je výhradní dovozce Quinny v ČR nám vyšli vstříc. Po tel. domluvě mi zaslali novou korbičku a já pak zpět tu naší. Takže jsem nebyla ani jeden den bez kočáru. Jinak vnitřní potah na korbičce se žmolkuje vesele dál, tak budu reklamovat znova. Co se skladnosti týká je super. hodný je spíš do města, v terénu nic moc, ale také ho zvládne.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
28.6.06 11:40

Ahoj Ashley, to je zase diskuse přímo pto tebe, viď :wink:

Omlouvám se za vpád :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
28.6.06 12:00

To víš Sareh… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
28.6.06 12:14

Ahoj,
ja len k tomu kosiku, k Buzz sme si ho dokupovali a vyuzivame ho furt, takze kosik jednoznacne ano!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
28.6.06 12:37

A ještě snad již poslední dotaz - k těm kočárkům Buzz jsou taky nějaké tašky co se věší na řidítka? Nebo pro vození nějakých veciček sebou je možné použít pouze ten košík?
Jsem z toho už nějaká zmatená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
28.6.06 12:41

taska k tomu je, ale nevesia sa hore, ale dole - na tej fotke od Ashley to je pekne vidiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.6.06 12:52

Přidám svoji zkušenost s Quinny. Když jsem vybírala kočárek, chtěla jsem hlavně kvalitní, ale za rozumnou cenu. Nakonec jsem koupili Quinny tříkolku s brzdou, kterou musíš držet, aby jel (teď už se nevyrábí, byl to předchůdce Freestyle).

Byla jsem celkem hodně zklamaná z vyblednutí barev. Máme ten kočárek necelý dva roky a je to hnus. Musím říct, že se za něj někdy stydím, ale udělat se s tím nic nedá, a reklamovat už vůbec ne. Toto mě tedy zklamalo VELMI, na to, že se prezentují, jako KVALITA. Po čase se nám také rozbila brzda a jediné řešení bylo, že nám poslali celé nové držadlo s brzdou a vyměnil ho manžel.

Jinak jsem s ním celkem spokojená.

Buzze taky obdivuji, ale nevím jestli bych si koupila pro další dítě, protože ten současný, co mám, už určitě nepoužiju a mé zkušenosti mě moc nepřesvědčily, že bych do něj měla investovat :(

Co se týká přehazování korby, tak zcela určitě ano ALE nechtěla bych přehazovat celou korbu, ale jen rukojeť. Věř mi NADŘEŠ SE a přehazovat celou korbu někde venku na procházce, je spíše za trest. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.6.06 13:42

Ahojky, chtěla jsem se zeptat. Kamarádka chce koupit Buzze, tak jsme se na nej byli dívat a zkoušet po obchodě. Hned jak jsem ho vzala do ruky zarazilo mě, že se celí vykle a vubec nedrží. Byl to sporták a měli jich asi 5, tak jsme zkusili s manželem všechny a všechny dělali to stejné. Celá konstrukce se klepala a hýbala, dost mě to vyděsilo. Pak jsme doma premýšleli jestli to neměli špatně nasazené. Manžela dost vyděsilo to,že když se tak projížděl, vydával dost plastový zvuk. Jaké máme zkušenosti Vy? Moc děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
30.6.06 10:14

Holky tak jsme byli včera s manželem okouknout oba kočárky v kamenné prodejně a jsme tak kde na začátku - nedokážeme se rozhodnout.

Zjistili jsme totiž že, sporťák u Freestylu 3XL je mnohem lepší než je Buzz. Ten má pouze dvě polohy na ležení, kdežto 3XL čtyři s tím, že se dá složit téměř do lehátka. Nevím jak moc tuto polohu využijeme, jestli by ta které se dát dosáhnout u Buzze nebyla i na spaní dostatečně pohodlná???

Prosím ještě jednou o vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
30.6.06 10:26

Já bych vzala ten kočárek, který se dá dát do polohy na ležení, co nejvíc. Můj Ondra teprve přede dvěma dny začal spát přes den v postýlce. Doteď byl schopen spát jen v kočárku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.06 05:07

Ahoj holky,
mam buzze skoro dva roky adesign je uzasny. Co se vlastnosti tyce, tak po mesici neslo aretovat predni kolo a v prvni zime se do otocneho kolecka dostal neporadek a napr. v hypermarketech (tj. na hladke plose) s nim neslo jezdit. Musi se pravidelne cistit, coz me rozciluje.
Chapu vsechny co maji buzze ze si ho chvali, protoze stal opravdu hodne penez a je hezky. Jinak je to smejd. Uvazuju o tom ze ho prodam a koupi slalom. Sarka

• Citovat
  • Upravit
13114
5.11.06 21:28

zuz, je pravda, že buzz je designově velmi pěkný, ale mně například vadí to polohování u sportáku, nepolohuješ jen záda, ale celou sedačku. Davídek taky dlouho spával v kočáŕku a přišlo mi to nepohodlné. A také mě vadí to přední kolečko, které se často seká. Proto jsem si koupila ještě sporták Gesslein a ten mi vyhovuje líp. Taky ve sněhu se s buzzem špatně jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.11.06 16:42

quinny buzz

moc moc prosím, poraďíte mi? Konečně jsem ukecala manžela ke koupi buzze, ale když čtu Vaše příspěvky tak nevím a navíc mám 18ti měsíční dcerku a nevím zda by se mi tam ještě vešla, máme free line buggy a parametry jsou jen o 2 cm rozdílnější než buzz, (myslím větší) má někdo zkušenosti a jestly se najde nějaká maminka která má starší dítko a používá buzze? Moc ráda bych, kdyby se našla konečně nějaká dobrá duše a poradila mi. a ještě ohledně kočárku Moon jestly má někdo zkušenost…děkuji :P

• Citovat
  • Upravit
4
14.11.06 09:23

Ahoj, vetsi ditko se ti tam v pohode vleze…mam dcerku 21mesicu a je tam uplne v poho..jinak osobne bych buzz uz nekupovala..jak jsem psala tak predni kolecko dela jen samy problemy a ted jeste na zimu uz vubec ne. Jinak hadejte s cim jezdi Karel Gott????…ma buzze http://www.stratosfera.cz/….clanek.php3?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí