Kočička šíleně mňouká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12689
29.12.12 12:32

@Ani123 Dle zkušeností se začala mrouskat. Takže přeji pevné nervy!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.12.12 12:42

@Ani123 to se mrouská. Může to trvat klidně 5-6 dní, je to otravný, o nervy. Jedna z našich koček mňoukala snad 24 hodin denně. Nemňoukala, hulákala. :roll: Až domrouská, nechte jí vykastrovat, protože se to bude opakovat snad co 3 týdny. Už jí můžeš klidně objednat, aby měl doktor volný termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.12.12 12:47

Co si kočka přinesla z venku plíseň a roznesla to po všech doma i ostatních zvířatech a léčba stála 2500kč, ven se nechodí
a jinak ten řev je mrouskání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
29.12.12 19:58

Veterinář říkal, že máme jít kastrovat až v únoru (za 2 měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.12.12 11:29

Nám taky teď kočička začala mrouskat..u naší to trvá tak 10 dní a za 3 týdny řve znova…kastrovat ji nechceme, takže fasujeme špunty do uší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
30.12.12 11:46

Já to po prvních dvou mrouskaní vzdala a kočička šla na kastraci. Kromě toho, že řvala, porad vystrkovala zadek a hlavne vůbec nechtěla žrat a začala chudinka pelichat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.12.12 11:51

Jako taky nám to drásá nervy, ale naštěstí pobíhá po celém baráku a člověk se před ní dokáže na chvilku schovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
30.12.12 13:19

Proč si jí nenecháte vykastrovat? Mě by to mrouskání opravdu moc vadilo… Asi máte pevné nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
30.12.12 13:39

@Bobby máte chovnou kočku? JInak nekastrovat nechápu. Kromě toho, že to otravuje okolí, tak hlavně kočka trpí, hubne, stresuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.12.12 14:43
@Veruš1 píše:
@Bobby máte chovnou kočku? JInak nekastrovat nechápu. Kromě toho, že to otravuje okolí, tak hlavně kočka trpí, hubne, stresuje se.

ano je to chovná kočka. Maine Coon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
30.12.12 15:03

@Veruš1 a taky si krátí svůj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
30.12.12 16:00

Nechám ji vykastrovat tak za rok za dva…to se ještě uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
30.12.12 22:39

@Ani123 souhlas :palec:

@Bobby chovnou kočku jsem si vždycky přála, než jsem poznala kočku jako kočku, nekastrovat a mít jí doma, to neni nic pro mně, ale zároveň tě chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.1.17 01:02

Ahoj holky. Měla bych dotaz pro zkušené chovatelky. Dřív jsem mívala obyčejná koťátka, ale před nedávnou dobou jsem se rozhodla pro kotě s PP…nejvíc mne zaujala birma, takže mám doma cca týden sedmiměsíčního kocourka birmy posvátné. Je to krasavec a neuvěřitelný mazel. Celý týden žádný problém, na záchodek pěkně chodí, dlabe, spí s náma v posteli. Většinou vstával tak v 5 ráno. Dopoledne byl aktivní a zalomil to nejdýl na oběd. Mezi živými se objevil zase tak v 6-7 večer. Pak se chvilku blbnulo a nejdýl v deset už jsme všichni chrupali zase v posteli. Takhle to fungovalo v pohodě celý týden, ale včera jako by mu přeskočilo a celý den hystericky promňoukal. Z naší strany přišla pouze změna v tom, že jsem po týdnu šla do práce a přítel s ním byl doma. Bohužel hysterie přetrvala i přes noc (to už jsem byla dávno zpátky z práce) a usnout jsem mohla až ve dvě ráno, kdy jsem si vzpomněla na jednu radu (vodu). Kocour dal pokoj s vřískajícím mňoukáním a já se mohla aspoň na 3 hodiny vyspat. Dnes nemá šanci se takhle hlasitě projevovat, protože mu k tomu nedám prostor (rozprašovač)…jinak by to ale vypadalo stejně. Je pátek, takže si mohu dovolit ho kárat a usměrňovat, ale to nejde každý večer. Má všechno, co měl předchozí dny. Přijde mi, jako by nevěděl coby…jakoby se nudil. Co udělat proto, aby nás nechal večer vyspat? A proč najednou taková změna v jeho chování, když to bylo celý týden úplná pohodička. No u žádné kočky, kterou jsem dřív měla (a že jich pár bylo) jsem takovéhleho malého teroristu ještě nepotkala. Moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.1.17 01:08

Někteří z vás tady psali, že si s nima kočka povídá…to on dělal taky. Ale to, co předváděl včera,..to byla vážně hysterie :D vyl tady jako viktorka u splavu :D povídání mi nevadí..to já mu i odpovídám :D ale vřískání na celý panelák nemohu tolerovat. Kolegyně v práci mi řekla, že by se mohl v jeho 7m mrouskat. Koucouři taky řvou na celé kolo, když touží? Já tedy mívala už oboje pohlaví, ale tohle je prostě ojedinělé kotě :D které se rozhodlo nás mučit svým silným hlasem :D a že se do toho umí teda opřít. Dnes se tomu tedy už jenom směju, ale bojím se toho, že zhasnu a ten malý ďábel dnes zase začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný