Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 Dle zkušeností se začala mrouskat. Takže přeji pevné nervy!:)
@Ani123 to se mrouská. Může to trvat klidně 5-6 dní, je to otravný, o nervy. Jedna z našich koček mňoukala snad 24 hodin denně. Nemňoukala, hulákala.
Až domrouská, nechte jí vykastrovat, protože se to bude opakovat snad co 3 týdny. Už jí můžeš klidně objednat, aby měl doktor volný termín.
Co si kočka přinesla z venku plíseň a roznesla to po všech doma i ostatních zvířatech a léčba stála 2500kč, ven se nechodí
a jinak ten řev je mrouskání
Veterinář říkal, že máme jít kastrovat až v únoru (za 2 měsíce).
Nám taky teď kočička začala mrouskat..u naší to trvá tak 10 dní a za 3 týdny řve znova…kastrovat ji nechceme, takže fasujeme špunty do uší…
Já to po prvních dvou mrouskaní vzdala a kočička šla na kastraci. Kromě toho, že řvala, porad vystrkovala zadek a hlavne vůbec nechtěla žrat a začala chudinka pelichat.
Jako taky nám to drásá nervy, ale naštěstí pobíhá po celém baráku a člověk se před ní dokáže na chvilku schovat ![]()
Proč si jí nenecháte vykastrovat? Mě by to mrouskání opravdu moc vadilo… Asi máte pevné nervy ![]()
@Bobby máte chovnou kočku? JInak nekastrovat nechápu. Kromě toho, že to otravuje okolí, tak hlavně kočka trpí, hubne, stresuje se.
@Veruš1 píše:
@Bobby máte chovnou kočku? JInak nekastrovat nechápu. Kromě toho, že to otravuje okolí, tak hlavně kočka trpí, hubne, stresuje se.
ano je to chovná kočka. Maine Coon.
@Ani123 souhlas ![]()
@Bobby chovnou kočku jsem si vždycky přála, než jsem poznala kočku jako kočku, nekastrovat a mít jí doma, to neni nic pro mně, ale zároveň tě chápu…
Ahoj holky. Měla bych dotaz pro zkušené chovatelky. Dřív jsem mívala obyčejná koťátka, ale před nedávnou dobou jsem se rozhodla pro kotě s PP…nejvíc mne zaujala birma, takže mám doma cca týden sedmiměsíčního kocourka birmy posvátné. Je to krasavec a neuvěřitelný mazel. Celý týden žádný problém, na záchodek pěkně chodí, dlabe, spí s náma v posteli. Většinou vstával tak v 5 ráno. Dopoledne byl aktivní a zalomil to nejdýl na oběd. Mezi živými se objevil zase tak v 6-7 večer. Pak se chvilku blbnulo a nejdýl v deset už jsme všichni chrupali zase v posteli. Takhle to fungovalo v pohodě celý týden, ale včera jako by mu přeskočilo a celý den hystericky promňoukal. Z naší strany přišla pouze změna v tom, že jsem po týdnu šla do práce a přítel s ním byl doma. Bohužel hysterie přetrvala i přes noc (to už jsem byla dávno zpátky z práce) a usnout jsem mohla až ve dvě ráno, kdy jsem si vzpomněla na jednu radu (vodu). Kocour dal pokoj s vřískajícím mňoukáním a já se mohla aspoň na 3 hodiny vyspat. Dnes nemá šanci se takhle hlasitě projevovat, protože mu k tomu nedám prostor (rozprašovač)…jinak by to ale vypadalo stejně. Je pátek, takže si mohu dovolit ho kárat a usměrňovat, ale to nejde každý večer. Má všechno, co měl předchozí dny. Přijde mi, jako by nevěděl coby…jakoby se nudil. Co udělat proto, aby nás nechal večer vyspat? A proč najednou taková změna v jeho chování, když to bylo celý týden úplná pohodička. No u žádné kočky, kterou jsem dřív měla (a že jich pár bylo) jsem takovéhleho malého teroristu ještě nepotkala. Moc děkuji za odpověď
Někteří z vás tady psali, že si s nima kočka povídá…to on dělal taky. Ale to, co předváděl včera,..to byla vážně hysterie
vyl tady jako viktorka u splavu
povídání mi nevadí..to já mu i odpovídám
ale vřískání na celý panelák nemohu tolerovat. Kolegyně v práci mi řekla, že by se mohl v jeho 7m mrouskat. Koucouři taky řvou na celé kolo, když touží? Já tedy mívala už oboje pohlaví, ale tohle je prostě ojedinělé kotě
které se rozhodlo nás mučit svým silným hlasem
a že se do toho umí teda opřít. Dnes se tomu tedy už jenom směju, ale bojím se toho, že zhasnu a ten malý ďábel dnes zase začne