Kočička šíleně mňouká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
16.2.17 19:59

@inkognit náš kocourek se může zbláznit, když jdu do koupelny a zavřu se…to je potom neuvěřitelný rachot a hysterie :lol: čekám jenom, až se spolu začneme i sprchovat :lol: jinak taky šílí, když odložíme peříčka a dáme je na skříň (aby je nezničil). To je potom taky rachot jako blázen. Napadá mě tedy ještě tahle možnost :) že by tam mohla mít něco, co strašně nutně potřebuje…třeba i jenom škrabadlo s oblíbenou vyhlídkou, kde si ráda hraje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
16.2.17 20:39

@chiquittas ano kuchyn spojená s obývákem.. většinou jen sedí a mnouká a píská jakoby.. když si chce „povídat“ tak je to něco jinýho to poznáme ale u tohoto netušíme proč to dělá no… Ano jídlo, vodu i záchod a nějaké hračky mají i v pokoji…lehává v obyváku často na topení, ale to může i v pokoji tak netušíme no.. tak jsem zkusila se zeptat alespoň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.2.17 22:05

@inkognit může tam mít taky nějaké oblíbené místo :) tohle je těžké. Znám to. Kocoura teď nějakou dobu zavíráme do obýváku, protože mi udělal dvakrát loužičku do postele (vždy v naší nepřítomnosti) takže má takové malé vězení. Dnes dostane prvně volnost, tak jsem na to zvědavá. Kolik je vaším kočkám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
16.2.17 22:08

Jedné 3 a druhé budou 2. To se nám také jednou stalo že se nám kočičky počůraly do postele koupili jsme ve zverimexu nějaký lapač pachů a sprej na sedačky, povlečení a prostěradla jsme museli okamžitě vyprat.. jinak se říká že kočky nemají rády citrusy tak jsme ještě pro jistotu na vyčištěnou skvrnu nakapali citron.. :D tak snad nic neprovede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
17.2.17 16:00

@inkognit no já ten sprej taky budu muset pro jistotu pořídit. A tím citrónem to taky můžu zakápnout :lol: ;) nic neprovedl, jenom nás začal ve tři ráno budit, tak jsem ho zavřela v obýváku, abych se mohla dospat do pěti :lol: a byl klid :potlesk: :lol: ještě k té vaší čičině. Existuje vůně do zásuvky, co vypouští nějakou uklidňující látku, působící na kočky. Za zkoušku člověk nic nedá ;) něco jako feliway

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
18.2.17 03:14

@chiquittas Aha, díky už jsem přemýšlela nad šantou kočičí (rostlinka v květináči).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.2.17 01:29

@inkognit tak ta u nás moc nefunguje :think: má hračku, která má uvnitř sušenou šantu a nic moc…hračka leží v koutě a moc ho to nezajímá :nevim: když dostal hračku prvně, tak jí očuchal, ale u toho to taky skončilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.5.18 21:38

Kocicka pořád mnouka

Ahoj potřebuji poradit, mela sem doma kocourka a kocicku ještě mam, kocourka sem musela utratit, kočička byla docela v pohodě, ale poslední týden začala mnoukat pořád mnoukat, a nevim proc, byla sem u dvou veterinářu a vše v pořádku, byla to tichá kočička a najednou mnouka, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný