Kočička šíleně mňouká

835
29.12.12 11:09

Kočička šíleně mňouká!!!

Ahoj,
Včera jsem byla poprvé s kočičkou venku na kšírkách. Jak jsme šli potom domů, tak pořád mňoukala, a dělá to pořád. Pořád sedí při dveřích a mňouká opravdu hlasitě! Je to k nevydržení! Je to moje chyba, neměla jsem jí pouštět ven… :,( :,(

Prosím Vás, co mám dělat? Slyšela jsem, že ji máme ignorovat. Já ji ignoruji, ale jiní členové rodiny ne… :,(

CO MÁM DĚLAT??? :,( :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
29.12.12 11:14

Nic, ignorovat, nemela jsi s ni chodit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
29.12.12 11:15

Kolik jí je? Jestli nemůže mrouskat. :think:

Jinak se doporučuje jít na kočku jako kočka, takže pokud se ti něco nelíbí, prskej na ní. A nesnáší vodu, tak na ní u dveří stříknout rozprašovačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.12.12 11:16

Buď ignorovat, nebo vzít ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.12.12 11:18

Tady ta ignorace fakt platí, ale musí to dodržet všichni, jinak to nemá význam. Jinak mě napadá zkusit zabavit hrou, granulkami…a pokud ji máte trvale v bytě, ven bych nebrala, na kšírkách stejně to pro ni není nijak extra vyžití, spíš riziko nákazou nějakých parazitů atd. lovit nemusí, běhat a lézt po stromech na kšírech stejně nemůže a doma se sama zabaví, když bude chtít a mít dost podnětů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.12.12 11:20

No taky bych se priklanela k tomu, ze se mrouska, nekde venku ucitila spravny pach a chce za nim… mne takhle kocka ani v 6ti mesicich utekla z prvniho patra skokem z okna na strisku vchodovych a pelasila za frajerem… a nevratila se s prazdnou… :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.12.12 11:21

Prostě chce ven, jo jak to jednou okusí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
29.12.12 11:23

No tak kocka neni hloupa, proste chce ven, kdyz vi, ze za tema dverma je neco novyho nez doma. Ja koco ven nepoustim a mam klid. Nechapu, co by mela kocka venku z toho, ze je na voditku, neni to pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
29.12.12 11:43

My jsme měli jenom kočky venku (pouliční směs) nedokážu si představit že by mi doma mňoukala kočka to je pomalu horší jak dítě :zed: psovi to snáz zakážeš než kočce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
29.12.12 11:59

Aby se aspoň nadýchala čerstvého vzduchu. Je stará 5 měsíců a minule nějak zvedala zadek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.12.12 12:02

@pikola :roll: kočka sice není pes, ale doba jde holt dopředu. Co takové fretky nebo zakrslí králíci na popruhách? Vídám jich spousty, tak proč jako ne kočka? My s ní chodíme teda ven jen přes léto nebo k vetovi, ale rozhodně to pro ni není nějaké trauma, na zahradě v trávě. Máme ji teda kastrovanou, takže nějaké mňoukání u dveří nebo zdrhání nehrozí a je klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
29.12.12 12:05
@Ani123 píše:
Aby se aspoň nadýchala čerstvého vzduchu. Je stará 5 měsíců a minule nějak zvedala zadek…

Mrouská holka. :) Já mám tři kočky, ven je beru. Počichají si, potlapkají po trávě, milují to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.12.12 12:06
@Ani123 píše:
Aby se aspoň nadýchala čerstvého vzduchu. Je stará 5 měsíců a minule nějak zvedala zadek…

jestli fakt prokazatelně mrouská, nechte ji vykastrovat a bude klid ;) 5 měsíců je sice brzy, ale u některých se mrouskání může projevit dřív. Ta naše začala až tak v roce a čtvrt, ale za to mrouskala vesměs pořád :zed: Týden řvala a vystrkovala prdel, pak týden klid a pak nanovo. Bylo mi jí tak líto, chuděra navíc pohubla a my jsme nestihli najít toho správného kocoura. Tak šla pod kudlu a je z ní zlatá kočka hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
29.12.12 12:07
@Ani123 píše:

Podle mě začíná mrouskat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
29.12.12 12:08

Jo a s tím řvaním, jestli mrouská, tak se můžete stavět na hlavu a bude jí to jedno a bude prostě řvát. Jestli se dovolává venčení, zkusila bych ji vzít ještě nebo ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný