Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Včera jsem byla poprvé s kočičkou venku na kšírkách. Jak jsme šli potom domů, tak pořád mňoukala, a dělá to pořád. Pořád sedí při dveřích a mňouká opravdu hlasitě! Je to k nevydržení! Je to moje chyba, neměla jsem jí pouštět ven…
![]()
Prosím Vás, co mám dělat? Slyšela jsem, že ji máme ignorovat. Já ji ignoruji, ale jiní členové rodiny ne… ![]()
CO MÁM DĚLAT???
![]()
Kolik jí je? Jestli nemůže mrouskat. ![]()
Jinak se doporučuje jít na kočku jako kočka, takže pokud se ti něco nelíbí, prskej na ní. A nesnáší vodu, tak na ní u dveří stříknout rozprašovačem.
Tady ta ignorace fakt platí, ale musí to dodržet všichni, jinak to nemá význam. Jinak mě napadá zkusit zabavit hrou, granulkami…a pokud ji máte trvale v bytě, ven bych nebrala, na kšírkách stejně to pro ni není nijak extra vyžití, spíš riziko nákazou nějakých parazitů atd. lovit nemusí, běhat a lézt po stromech na kšírech stejně nemůže a doma se sama zabaví, když bude chtít a mít dost podnětů. ![]()
No taky bych se priklanela k tomu, ze se mrouska, nekde venku ucitila spravny pach a chce za nim… mne takhle kocka ani v 6ti mesicich utekla z prvniho patra skokem z okna na strisku vchodovych a pelasila za frajerem… a nevratila se s prazdnou…
![]()
No tak kocka neni hloupa, proste chce ven, kdyz vi, ze za tema dverma je neco novyho nez doma. Ja koco ven nepoustim a mam klid. Nechapu, co by mela kocka venku z toho, ze je na voditku, neni to pes.
My jsme měli jenom kočky venku (pouliční směs) nedokážu si představit že by mi doma mňoukala kočka to je pomalu horší jak dítě
psovi to snáz zakážeš než kočce
Aby se aspoň nadýchala čerstvého vzduchu. Je stará 5 měsíců a minule nějak zvedala zadek…
@pikola
kočka sice není pes, ale doba jde holt dopředu. Co takové fretky nebo zakrslí králíci na popruhách? Vídám jich spousty, tak proč jako ne kočka? My s ní chodíme teda ven jen přes léto nebo k vetovi, ale rozhodně to pro ni není nějaké trauma, na zahradě v trávě. Máme ji teda kastrovanou, takže nějaké mňoukání u dveří nebo zdrhání nehrozí a je klid ![]()
@Ani123 píše:
Aby se aspoň nadýchala čerstvého vzduchu. Je stará 5 měsíců a minule nějak zvedala zadek…
Mrouská holka.
Já mám tři kočky, ven je beru. Počichají si, potlapkají po trávě, milují to. ![]()
@Ani123 píše:
jestli fakt prokazatelně mrouská, nechte ji vykastrovat a bude klid
5 měsíců je sice brzy, ale u některých se mrouskání může projevit dřív. Ta naše začala až tak v roce a čtvrt, ale za to mrouskala vesměs pořád
Týden řvala a vystrkovala prdel, pak týden klid a pak nanovo. Bylo mi jí tak líto, chuděra navíc pohubla a my jsme nestihli najít toho správného kocoura. Tak šla pod kudlu a je z ní zlatá kočka hodná ![]()
@Ani123 píše:
Podle mě začíná mrouskat..
Jo a s tím řvaním, jestli mrouská, tak se můžete stavět na hlavu a bude jí to jedno a bude prostě řvát. Jestli se dovolává venčení, zkusila bych ji vzít ještě nebo ignorovat.