Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
**Ahoj chovatele micin
**
Berete taky Vaše číče na postroj a vodítko? Zvládají to dobře? Nechají si to vůbec obléknout? Své kočce jsem jednou koupila postroj s vodítkem, ale někde se nám ztratil, tak jdu kupovat další možná už tento pátek nebo příští týden
Pak sem hodím fotečku ![]()
Naší kočku ustrojím, ona si v tom lehne na záda a předstírá, že je mrtvá. Dá se s ní i šoupat a nehne se.
@Žirafátko píše:
Naší kočku ustrojím, ona si v tom lehne na záda a předstírá, že je mrtvá. Dá se s ní i šoupat a nehne se.
To dělal i náš gaučovej jezevčík ![]()
@Žirafátko píše:
Tak náš pes si tedy nelehal, ten ztuhnul rovnou vestoje
nakonec vzal tedy na milost alespoň obojek…
@Žirafátko píše:
mám v podstatě identickou zkušenost
Nemyslím si, že by kočka stála o vodění na vodítku na procházku, od toho byli vynalezeni psi ![]()
@Žirafátko píše:úplně stejný u nás
@Gladys Ale já nemyslím procházku. Jen takové provětrání domácí kočky. ![]()
No prý když se dávaj od mala na vodítko tak si zvyknou ale ten náš hajzlík si očividně nechce zvykout zkoušela jsem odmalička a stejně… zkamení
@Ani123 a je to opravdu jen ryze domácí kočka? Já jen že jakmile domácí kočka poznala, že by ji něco mohlo zajímat za domovními dveřmi, tak stála a ječela u dveří, že chce ven.
Jinak já měla kocoura natolik zvědavého, že jednou zřejmě proklouznul dveřmi ven a už jsme ho neviděli ![]()
Teď už bych tohle fakt nedělala a domácí kočku bych z bytu vůbec nepustila, aby neměla pak roupy chtít utýct
Mám ještě kočku a ta, když se otevřou dveře ihned vybíhá na chodbu a lítá po celým baráku (bydlím v paneláku) ale kocour je lenoch toho to nechává chladným
Kocky jsou povahou svobodomyslna zvirata a na voditku by se fakt vodit nemely, je to proti jejich prirozenemu zivotu. Snadno se vystresujou a pak z toho maji zdravotni problem.
@Gladys Tak ona už pár krát na vodítku byla a jednou nám ven utekla, ale šlo ji chytit. ![]()
V pohodě, můj 12 letý kocour na tom chodí normálně, mám siamáka
![]()
@Žirafátko píše:
Mám stejnej zážitek s naší kočkou ![]()