Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vlastně ne - první fáze je, že se z toho snaží prokousat ven ![]()
@Žirafátko Tak naše kočka dělá něco podobného. Ona už prostě ví, že se chystáme ven, tak drží a já ji to v pohodě nasadím. Problém nastane, teprve, když už ji to dávám delší dobu, někdy se nemůžu trefit do dírek a ona už je netrpěliva, takže už mňouká, ale fakt otravně ![]()
Kocourek pred kastraci venceni vyzadoval nekolikrat denne(bydleli jsme v 7.patre). Oznackoval revir a sel domu kde pak aspon neznackoval neb nemel potrebu. Psi mu nevadili. Kdyz po nem naahodou nejakej sel tak sup a byl na rameni
Po kastraci se zacal bat a je z nej gaucak.
Mamča měla ze tří koček jen jednu vodítkovou. Ale ta stojí za to. Není nad obrázek paní s cígem, jak vykuřuje pod stromem a vodítko vede kamsi do větví ![]()
@kotyk píše:
Mamča měla ze tří koček jen jednu vodítkovou. Ale ta stojí za to. Není nad obrázek paní s cígem, jak vykuřuje pod stromem a vodítko vede kamsi do větví
Nedovedu si teda představit, co by to udělala s Panem Kočkou, kdybych mu přinesla vodítko s obojkem. Asi by se hodně urazil. Ale on je to kocour svobodomyslný a má i naprostou svobodu pohybu, domů se chodí pouze nažrat, vyspat a vy.rat. ![]()
Moje zkusenost je, ze obycejna kocka se neda vodit na voditku
mela jsem dve, v byte, radeji sly na dvorek… nejaka slechtena se asi necha
kocka neni pes ![]()
V loni jsme kšírky koupili, párkrát jsme kočičku vzali ven a docela to šlo. Letos jsme ji měli na tom zatím jen jednou a radši ji taháme v náručí je to jednodušší. ![]()
@Ani123 Naše kočka chodí ven na vodítku ráda, je na to zvyklá odmalička. Teda samořejmě ne že by šla spořádaně vedle mě nebo tak něco, prostě si lítá kolem.
@beckie píše:![]()
![]()
![]()
To mi připomnělo, jak můj otec vodil pyšně na vodítku fretku kolem bloku.Nedovedu si teda představit, co by to udělala s Panem Kočkou, kdybych mu přinesla vodítko s obojkem. Asi by se hodně urazil. Ale on je to kocour svobodomyslný a má i naprostou svobodu pohybu, domů se chodí pouze nažrat, vyspat a vy.rat.
Ano stejne jako nase kocici slecny a pani. Neumim si predstavit prijit s voditkem. Mela jsem dost problemu i s obojkem proti blecham. Ale chapu ze trochu jine to je v panelaku. Ja mela kocku v panelaku a te stacilo koukat z okna.