Kočky od sousedu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
6.1.18 14:49
@aiwwa píše:
Nojo, jenže pokud kočka necítí že to má pes označované, tak tam spíš vleze. Promiň, ale přijde mi trochu přehnané nenechat ani psa počurat trávník. A docela bych chtěla vědět, jak jste ho naučili, že tam nesmí a za plotem na trávu jo. :lol:

No mně to přijde dost ironické. Zakladatelka si stěžuje na sousedovy kočky a přitom vlastního psa pouští ven, aby jim náhodou neoznačkoval pěstěnej trávník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.1.18 14:50

A klidně je i možnost, že pes tam ty kočky cítí, tak začal znackovat. Kočky necuraji na trávu, vale někam, kde to mohou zahrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.1.18 14:51
@P4ja píše:
No mně to přijde dost ironické. Zakladatelka si stěžuje na sousedovy kočky a přitom vlastního psa pouští ven, aby jim náhodou neoznačkoval pěstěnej trávník.

Přesně a ta louka taky jistě má svého majitele. Takže jaky rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.18 14:53

@aiwwa No já to vidím tady u nás. Sousedi řeší každého psa a kočku, co jim náhodou vlezou na zahradu, ale sami mají věčně otevřenou bránu a jejich pes značkuje široko daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
6.1.18 14:55

Bracha bydlí na vesnici, všichni tam mají kočky, taky měl nacurano a nakaknuto všude, pořídil něco takového a od te doby klid.

https://www.deramax.cz/…ovace-skudcu?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 14:56

@P4ja @aiwwa tak asi mate pravdu, ptala jsem se tu na nazor, neni treba hned utocit :roll:

• Citovat
  • Upravit
21091
6.1.18 14:56

@cilly otázka je co to ale udělá s jejich vlastním psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 14:57

@cilly m9c moc dekuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
21091
6.1.18 15:00
@Anonymní píše:
@P4ja @aiwwa tak asi mate pravdu, ptala jsem se tu na nazor, neni treba hned utocit :roll:

Tak myslim, ze to neni utok, ale kdyz pises, ze ti vadi sousedovy kocky, coz chapu. My treba psa nemame a bohuzel jeste ne plot a taky nam sem chodi kocky a psi. No a kdyz pak napises, ze sama psa poustis na cizi louku, aby vam neznicil travnik, tak je to trosku padle na hlavu.
A jinak myslim, ze jsi odpoved dostala. Prikryt piskoviste, pustit na zahradu psa, aby citily jeho pach a nebo slysely jeho stekani, a nebo ten odpuzovac. Se sousedy si promluvit muzes, ale tezko neco udelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.18 15:01

@P4ja jen tak mimochodem, vy kdyz jdete na prochazku s ditetem do lesa a chce se mu curat, tak resite, kdo je majitelem, jestli se muze vycurat??Asi ne, ale pred rohozku k bytu by jste ho asi nenechala vycurat

• Citovat
  • Upravit
21091
6.1.18 15:07
@Anonymní píše:
@P4ja jen tak mimochodem, vy kdyz jdete na prochazku s ditetem do lesa a chce se mu curat, tak resite, kdo je majitelem, jestli se muze vycurat??Asi ne, ale pred rohozku k bytu by jste ho asi nenechala vycurat

Tak rozhodne bych ho nenechala vycurat pred svoji a ani pred sousedovu rohozkou, protoze vim, ze by mu to vadilo.
A jinak je rozdil jit na prochazku a nechat dite vycurat, protoze potrebuje, to je rozdil. Nechodime do lesa curat automaticky, na to je doma zachod a nebo nocnik. Po psovi, jsme vzdycky sbirali, at to bylo na ulici a nebo nekde na louce.
Ale zamerne psa poustet ven, aby nam nepo..travnik a zahradu to mne na tom prijde divne. To je stejne, jako kdyz panicek vypusti psa pred panelak a je mu jedno kde, co ocura a pokadi. A myslim, ze sousedi ty kocky k vam neposilaji zamerne, jen to jsou proste kocky, kterym je plot naprosto jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
6.1.18 15:10
@Anonymní píše:

A jinak podobně mně vadí i lidi, většinou muži, co si stoupnou někde ve městě a nějaké veřejné WC neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.1.18 15:20
@Anonymní píše:
@P4ja @aiwwa tak asi mate pravdu, ptala jsem se tu na nazor, neni treba hned utocit :roll:

Neber to jako útočení, jen mě to prostě přišlo divné s tím psem, ještě jsem to neviděla/neslyšela, že by to někdo dělal a to bydlím na venkově, kde má každý psa/kočky atd.
Co bych udělala já. pouštěla psa vyvenčit na zahradu nebo pokud tam kočku uvidíš z okna, tak ho vypustit, aby jí prohnal. Jak jsem milovník koček, tak tě chápu, že to obtěžuje. Pískoviště přikrýt plachtou a záhonky, které jsou pro ně, jak magnet, protože se jim tam dobře hrabat, tak přikrýt prostě chvojím a určitě si vyberou jiného souseda. Nebo jak tu někdo radil, postříkat hadicí no, ale to by se mi asi nechtělo tam číhat. A sousedů bych se zeptala, jestli je má vykastrované. Náš venkovní kocour chodil hrabat do širokého okolí, jednou jsem ho viděla cestou domů snad půl km od domova. Otáleli jsme s kastrací, protože k nám chodil jen na jídlo a nevěděli jsme zda někomu nepatří. Ale pak se začal kromě toulání i prát. Kastrace pomohla, že se držel výhradně na naší zahradě a k sousedům vlezl jen když něco lovil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.1.18 15:21

Co takhle, pokud to jde, vršek plotu obehnat elektrickým drátem, který bývá u ohradníku s koňmi a dobytkem? :nevim: Dostanou párkrát ránu a pro příště pamatováka, že tam ne. Musejí to pochopit i sousedi. Zvířata miluju, ale smradlavý kočičí výkaly bych nesnesla nikde :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.1.18 15:23
@JDISS píše:
Co takhle, pokud to jde, vršek plotu obehnat elektrickým drátem, který bývá u ohradníku s koňmi a dobytkem? :nevim: Dostanou párkrát ránu a pro příště pamatováka, že tam ne. Musejí to pochopit i sousedi. Zvířata miluju, ale smradlavý kočičí výkaly bych nesnesla nikde :pocitac: :pocitac:

tak to je těžce mimo, za prvé psala, že má malé děti, za druhé chudáci kočky a za třetí, neumím si představit úřad, který by to povolil. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný