Kocouří mňoukání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
4.9.24 10:24

@Jaňouchová já vím..myslela jsem že to dáme teď v létě, ale kroupy naším rozmlátily auto (a skleník, střechu na baráku..) takže prakticky celé léto řešili kolik jim pojišťovna dá a jestli jim vůbec zaplatí opravu auta…
Tak snad třeba na jaře o jarních prázdninách…že bysme je někam vyslali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.9.24 10:30
@Vladusxx píše: Více

Jarní prázdniny jsou pozdě, to už budou kočky březí. Ideální je podzim a zima. Ten podzim tedy v případě, že nemají koťata, která by ještě krmily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.9.24 11:10

@Jaňouchová obávám se že mají…problém je že moje mamka ještě pracuje a je učitelka..takže jindy než o prázdninách ho pryč nevytahne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24683
4.9.24 12:26

Jo, nech ho trápit! Že ti není hanba. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.9.24 14:00

Kastrace u kocoura nic není. To je raz dva hotové a kocour se oklepe a druhý den je v pohodě. Uvidíš, že se uleví vám i jemu. Kdyby ti začal doma ještě značkovat, to bys viděla, jak byste rychle byli na veterině. To se fakt nedá :lol: Nenechte ho trápit. Jak mu asi je, chudákovi, když je čím a není do čeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
4.9.24 14:08
@Martinc620 píše: Více

ty toho kocoura v podstatě týráš, nevím kolik je ti let, ale představ si, že máš neustálou touhu po sexu a nejde to - kočky nemají ruce, tak si samy nepomohou,
dejte kocoura urychleně kastrovat, netrapte jeho ani sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.9.24 14:20

@Vladusxx Promiň, ale to je kec. Kastrace kocoura nejí žádná věda. Nedáte mu nažrat, předáte na veterině a za par hodin vyzvednete. Ani to není dráha operace, která položí rodinu.
:nevim: Takže příběh o vytížené matce učitelce je úsměvný ( ač chápu že z pohledu dítěte to tak může být podáno ).
Teoreticky toho kocoura tam můžeš odvést v přepravce i MHD, pokud ho uneseš.
Na odpověď stačí 1 telefon na veterinu a 1 odpoledne řešení.

• Citovat
  • Upravit
495
4.9.24 14:37

U kocoura člověk ani nepoznal, ze byl na operaci. Jak se oklepal z narkózy, tak nebyla vidět ani žádná ranka, nic. U kočky na břiše bylo vyholené místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
4.9.24 14:43
@kocourGarfield píše: Více

přesně tak - také nechápu tolik trapných výmluv u dospělé ženy, já jsem tak odchytávala kočku od sousedů a vezla ji na kastraci, kočka mě zná, tak jsem ji pak nechala 3 dny u nás doma (ani nechtěla odejít), ale ani to nemusí být, ženy z kočičích útulků nechávají kastrovat potulné divoké kočky a pár hodin po operaci je vypouštějí do jejich prostředí, výmluvy jsou zbytečné, jde jen o to CHTÍT a něco pro to udělat @Vladusxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
4.9.24 14:49

@stinga Mnoho lidí má ke kočkám i práci a rodinu. Ale tak sakra když si to zvíře pořídím, něco se mu děje, tak nebudu tlachat o matce učitelce a situaci řeším. Navíc když je řešením kastrace kočky a 1 odpoledne a zajistí to, že moje dítě nebude usínat ve 3 hodiny ráno. :nevim: Bych toho kocoura objednala klidně na zítra, jen aby se mi vyspalo dítě a kocour byl v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
404
4.9.24 15:55

Zbytečně ji tady osočuješ, ona řeší to, že otec kočky kastrovat nechce a ona to bude muset udělat tajně, až nebude doma. To je celý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
4.9.24 15:58

Hlavně si nedovedu představit ten puch, když má někdo tolik let nekastrovaného kocoura doma. Briťáka jsme nechali kastrovat v 8 měsících. Kdy prvně a naposledy začal značkovat doma. Tehdy nám kusový koberec označkoval a moji kabelku. Hned se řešila kastrace. Koberec jsme zkoušeli nechat vyčistit. A to nešlo. Furt byl ten smrad cítit. Kabelka letěla rovnou. Mladší kocour se pak kastroval trochu dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.9.24 16:22

Nejsem zakladatelka… U nás nejde o kocoura ale o asi 5 koček, nejsou moje ale rodičů, resp mého otce který jejich kastraci odmítá takže pokud tak to musím zpunktovat bez jeho vědomí..prostě už budou vykastrovane a hotovo…tudíž ho moje máma musí někam vytáhnout pryč z baráku ideálně přes noc, abysme já a můj muž tam mohly dojet, kočky odchytit odvézt na zákrok a pak zase přivezt. No a když se podívám na cenu kastrace 1 kočky tak to není úplně za darmo a nechat jich vykastrovat hned 5 to je pro tebe možná pakatel ale pro nás dost citelný zásah do rozpočtu…takže ano musím na to i našetřit…

Příspěvek upraven 04.09.24 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.9.24 16:53
@Tanado1229 píše: Více

Třeba si pořídí šlechtěnou kočku a chtějí z toho vytřískat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
4.9.24 16:58
@Vladusxx píše: Více

když budete kočky odchytávat po jedné, tak si toho otec vůbec nemusí všimnout - hlavně nenápadně - sousedi, kterým jsem dala kastrovat kočku já, si toho vůbec nevšimli :nevim: ani jim nebylo časem divné, že už nemá pořád koťata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný